Istekla prije 2 dana, danas stigao kafu popiti i eto, nove mjere.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Istekla prije 2 dana, danas stigao kafu popiti i eto, nove mjere.
haj barem si kafu stigao popiti popij jos jednu sutra i dosta hahahahha
Halali, ovdje to da na vrijeme izbjegnemo eventualne rasprave na tu temu na glavnoj.
na **** ga nabijem ,**** mu SDA sve
picka jedna ofucana
Dok je onakvih ljudi ova drzava nece i ne moze ic naprijed.
I mi pricamo ima li zeljovaca,eto kakvi su debili zeljovci ko onsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:43Dok je onakvih ljudi ova drzava nece i ne moze ic naprijed.
Besplatna reklama brate, nije on to radio ni zbog kog sem radi sebe. Zao mi je sto ovi Željovci koji imaju para ali zaista imaju nista ne rade, to mi je cak i tuzno, hiljadu puta sam ponovio da imam polovinu para koje oni imaju Želji bi davao sakom i kapom to je mozda i razlog sto nikad necu imat ni blizu para ko oni. Ali mi je jako zao sto oni mogu a ne daju.
Nema od nas nsita bratko ,ali sto ti napisa ako nista mozemo biti nostalgicari.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:54Besplatna reklama brate, nije on to radio ni zbog kog sem radi sebe. Zao mi je sto ovi Željovci koji imaju para ali zaista imaju nista ne rade, to mi je cak i tuzno, hiljadu puta sam ponovio da imam polovinu para koje oni imaju Želji bi davao sakom i kapom to je mozda i razlog sto nikad necu imat ni blizu para ko oni. Ali mi je jako zao sto oni mogu a ne daju.delinjo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:49I mi pricamo ima li zeljovaca,eto kakvi su debili zeljovci ko onsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:43
Dok je onakvih ljudi ova drzava nece i ne moze ic naprijed.
delinjo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:56Nema od nas nsita bratko ,ali sto ti napisa ako nista mozemo biti nostalgicari.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:54Besplatna reklama brate, nije on to radio ni zbog kog sem radi sebe. Zao mi je sto ovi Željovci koji imaju para ali zaista imaju nista ne rade, to mi je cak i tuzno, hiljadu puta sam ponovio da imam polovinu para koje oni imaju Želji bi davao sakom i kapom to je mozda i razlog sto nikad necu imat ni blizu para ko oni. Ali mi je jako zao sto oni mogu a ne daju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MrAmarOsim i 26 gostiju.