Istekla prije 2 dana, danas stigao kafu popiti i eto, nove mjere. Inace sam dobar. Kakav si mi ti?
haj barem si kafu stigao popiti popij jos jednu sutra i dosta hahahahha suti dobro si prosao zamisli da ti se završava u subotu
a evo dobro je gura se nekako malo se covjek pazi ovoga ocaja jbg kad gledas koliko je poznanika jal u bolnici il pod zemljom znas i sam kako ide i kroz sta si prosao
Dok je onakvih ljudi ova drzava nece i ne moze ic naprijed.
I mi pricamo ima li zeljovaca,eto kakvi su debili zeljovci ko on
Besplatna reklama brate, nije on to radio ni zbog kog sem radi sebe. Zao mi je sto ovi Željovci koji imaju para ali zaista imaju nista ne rade, to mi je cak i tuzno, hiljadu puta sam ponovio da imam polovinu para koje oni imaju Želji bi davao sakom i kapom to je mozda i razlog sto nikad necu imat ni blizu para ko oni. Ali mi je jako zao sto oni mogu a ne daju.
Dok je onakvih ljudi ova drzava nece i ne moze ic naprijed.
Besplatna reklama brate, nije on to radio ni zbog kog sem radi sebe. Zao mi je sto ovi Željovci koji imaju para ali zaista imaju nista ne rade, to mi je cak i tuzno, hiljadu puta sam ponovio da imam polovinu para koje oni imaju Želji bi davao sakom i kapom to je mozda i razlog sto nikad necu imat ni blizu para ko oni. Ali mi je jako zao sto oni mogu a ne daju.
Nema od nas nsita bratko ,ali sto ti napisa ako nista mozemo biti nostalgicari.
Nema od nas nsita bratko ,ali sto ti napisa ako nista mozemo biti nostalgicari.
U nostalgiji smo najbolji, meni je svaka generacija u familiji koja voli Želju nostalgicarska neki dan sam sa dedom sjeo popili po rakijicu i on me uhvati da ti znas sine moj kakav je Švabo bio igrac, a pola zida mu uokvirena slika Švabe pa me objedjuje da je bolji bio igrac od Messija umjetnik s loptom. Stari isto to za Mešu Baždarevića a ja ću sinu o Dželi, to ide sa generacije na generaciju. Nostalgicari smo kakvih nema.