I mene ovo zanima? Nisam cesto u zadnje vrijeme ns forumu, zadnja info je bila da su nasi poslali finalni dokument sta mi ocekujemo i da se ocekivalo da ce prihva titi, ako se ne varam.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 00:14Bliži se kraj marta, ima li išta od tog sastanka sa Mandićem u vezi stadiona ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sveukupno? Ne.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 mar 2021, 02:31
Priznaj da si opusteno gledao Sarajevo dok su tu bili Rahman i onaj drugi. Cinilo se da imamo sirinu, a sad strepimo od posljednjeplasiranog, kojeg MDK otrese. Zadnjih 15 minuta 5-ca stranaca na terenu, a mi se bunkerisemo i drhtio za 3 boda. I ja mislim da ce Titula biti bordo,ali ova godina do sada je za zaborav.
Vinko mozda i ima krivice,ali koordinator ili SD treba gledati godinu dana unaprijed. Ovaj roster sto imamo danas je malo iznad PL BiH.
Bilo je stvarno ekstra tekmi, ali ne treba zaboraviti da smo imali i reemija i pobjeda gfje smo bili jakonlosi. Da ne bude prica jesen bila vrh al et sad pali.
Kosevo- velez bio ako ne bolji onda. Doslovno izvukli pobjedu. Tuzla siti isto, bili bolji. Borac do crvenog bio bolji, krajnjii rezultat to ne pokazuje, radnik na kosevu ono je neka luda sreca, borac u gostima isto visili, mladost u gostima slabo, lendric u 90 fuli pobjedu, ostalo se ne mogu sjetiti. Onako na prvu sjajni smo bili na kosevu protiv sirokog. Njih smo bas ubili. I tatar je sam tada borca dobio ako se sjecas. A psihicki amo odlicno bili, vjeroovatn zbog individualne kvalitete par igraca pa smo lomili tekme tako... Sad kada sistemom i dobrom postavkom treba uzimati tekme, ne ide bas kao ni proriv radnika jer ni tada nisu igrali tatar/rahman
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Općeinito naš najveći mit među navijačima jeste da smo mi nekad igrali neki mega fudbal.
Neko ko nije naš navijač, i ko ne prati našu ligu i nije naviknut na onu žabokrečinu od igre, to najbolje vidi. Prošle polusezone mi smo imali mnogo mučnih utakmica, Pantelija je neke nabrojao a sigurno je da ih je bilo dosta više.
Nekako nas je najviše vuklo to zajedništvo među igračima i luđačka energija Rahmanovića. Ove polusezone tog nema, a neki dobar sistem i taktika jednostavno ne postoje kod nas.
Onog trenutka kad postanemo realni, manja će biti razočarenja igrom.
Neko ko nije naš navijač, i ko ne prati našu ligu i nije naviknut na onu žabokrečinu od igre, to najbolje vidi. Prošle polusezone mi smo imali mnogo mučnih utakmica, Pantelija je neke nabrojao a sigurno je da ih je bilo dosta više.
Nekako nas je najviše vuklo to zajedništvo među igračima i luđačka energija Rahmanovića. Ove polusezone tog nema, a neki dobar sistem i taktika jednostavno ne postoje kod nas.
Onog trenutka kad postanemo realni, manja će biti razočarenja igrom.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bas.
Mi smo najlosiji, najgori, al et nekako uzmemo tu titulu koja nije neki napredak

Ni komsija ovako nebi pricao

- feniksptica
- Kontakt:
Jedini problem u svemu ovome sto nema igraca da ga cekamo da proraadi ?? Prije kad ne ide 2 utakmice znas da ce trecu utakmicu procepit il Amar il Benjo il Merso..u njih zadnje nade polazes da nesto sami izmisle...Sad jedino eto mozda Mesanovic sto se ceka ( mada da nismo pobijedili Krupu, vec bi ga tjerali iz kluba zbog onog promasaja)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim da nismo.. Kažu da Vinko i nije dolazio na treninge, sve sami raspoređivali Rahman i Tatar, a Krste španovao vicevima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja kako usraše forum sa ovim reklamama ispod, yebo ih body.ba
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
[quote=AlfredNobel post_id=8219368 time=1616579433 user_id=42995]
Nikad ništa nismo, sve je to bila sreća.
[/quote]
Sve je covjek znao i predvidio da ce se ovo desavati, on je nama cijelo vrijeme ukazivao na to,samo sto je 99,99% foruma glupo pa ga nismo shvatali ozbiljno.
Koji cirkus i komedija ne mozes vjerovat.
Nikad ništa nismo, sve je to bila sreća.
[/quote]
Sve je covjek znao i predvidio da ce se ovo desavati, on je nama cijelo vrijeme ukazivao na to,samo sto je 99,99% foruma glupo pa ga nismo shvatali ozbiljno.
Koji cirkus i komedija ne mozes vjerovat.

Pa to je to.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:58Ja mislim da nismo.. Kažu da Vinko i nije dolazio na treninge, sve sami raspoređivali Rahman i Tatar, a Krste španovao vicevima.
Sad nema Rahmana i Tatara i odmah vidis da nam strateg fali.
Mislim da bi Barcelonini navijaci manje oplakvali odlazak Mesija nego mi ovu dvojicu.
Ako vas ima da biste gledali reprezentaciju, a korisnici ste najboljeg operatera, javite se u pp da vam ponudim jedno rješenje. Besplatno, jednostavno i pouzdano

-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo mi to treba da gledam one teletabise

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mora se pratiti repka, druge domovine nemamo

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Kad si vidio da u Bosni politicar ispuni obecanje,osim neki sitnica ili manje bitnih stvari.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 00:14Bliži se kraj marta, ima li išta od tog sastanka sa Mandićem u vezi stadiona ??
-
- Kontakt:
Dakle, po svemu sudeci, opet ZenicaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:01Kad si vidio da u Bosni politicar ispuni obecanje,osim neki sitnica ili manje bitnih stvari.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 00:14Bliži se kraj marta, ima li išta od tog sastanka sa Mandićem u vezi stadiona ??

-
- Kontakt:
Četvorka botovi... 3,2,1, SAD!Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:01Kad si vidio da u Bosni politicar ispuni obecanje,osim neki sitnica ili manje bitnih stvari.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 00:14Bliži se kraj marta, ima li išta od tog sastanka sa Mandićem u vezi stadiona ??
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Niti branim ikoga, niti ista, ali neko je ovdje spomenuo da je navodno 25 marta sjednica. Pa da vidimo ima li ista od toga..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kasum je izjavio da će se potruditi da bude ove godine Koševo ali da se ne može obećati, očekivao sam Zenicu ove godine svakako ali daj da onda odradimo to da valja da možemo od sljedeće godine fino.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:03Dakle, po svemu sudeci, opet ZenicaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:01Kad si vidio da u Bosni politicar ispuni obecanje,osim neki sitnica ili manje bitnih stvari.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 00:14Bliži se kraj marta, ima li išta od tog sastanka sa Mandićem u vezi stadiona ??![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, amypitar, aqarius, Bordo10, brojjedan, feniksptica, Ferroviere1987, galia95, Imamkarbarum, inzomni, istokzeljo, JuricaSpindl, Kaunas, keli, kulinban1189, Kyle88, maroon46, miguelramos, Napapijri, NeSamSafetee, Pena, perun, Pitar6785, Posejdon, ronaldo99, SamoDaKazeem, sekac, strahmeipomisliti, tenpenny, UltraSa46, Venom, zagorski i 216 gostiju.