Pazi ti te logicke vratolomije, lik bio do jucer trener i nije zasluzan sto su dosli do cetvrtfinala naravno za svo to vrijeme isti taj lik prica kako je to i dalje Zdravkova prcija hahaha pa haj ti skontaj to sve i povezi. Lik blage veze nema o cemu prica.harden je napisao/la: ↑21 mar 2021, 03:16Ja, igraci igrali kako je Zoki slozio, uredno slavili s njim u svlacionici al uspjeh dosao kad su se Mamici udaljilijapa je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:06Uzivam citati postove forumske provale zvane Siamonoi, bojkotuje Dinamo i prica kako je to i dalje prcija Mamica ali za nestvarne rezultate Dinama u Evropi zadnjih godina ne vidi njihovu zaslugu hahahaha. Kaze Dinamo ima dobre rezultate jer su Mamici udaljeni a jedan od njih maltene do jucer bio trener, a Zdravko i dalje na daljinski upravlja ali ne nije zasluzan. Da je Dinamo ispao u pretkolu naravno za ispadanje bi bio kriv on, dosljedno nema sta.
Da je Zdravko lopov, jeste, da se ugradio u transfer jeste, krsio je zakon jeste i sve to stoji ali pricait mi nebuloze kako Dinamo nije daleko najbolji klub u regionu zahvaljujuci ponajvise njemu su price za malu djecu i polupismene huligane sa tribine.![]()
Dinamo jeste Mamiceva prcija, kao sto je i svaki klub u Hrvatskoj, i cijelom prostoru bivse Jugoslavije, samo sto ej razlika sto je Dinamo za razliku od svih tih prcija jedina uspjesna prcija sa impresivnim rezultatima, dobro uhodanim sistemom proizvodnej vrhunskih igraca u cemu su mozda br.1 i u citavoj Evropi.
Dakako jedna od drazih nebuloza mi je ona o sudijskoj protekciji Dinama u Hrvatskoj hahaha dakle ekipa koja je ubjedljivo najjaca, ima najbolej igrace, ima najvise love, najbolju skolu i najbolje internacionalne igrace u drzavi, ekipe koja u Evropi gdje nema sudijsku protekciju dje ne sude HNL sudije daleko odskace od ostatka te iste lige bas kao sto odksace i u tom HNLu dje ga kao guraju. I pazi sad pored svih tih cinjenica neko ti dodje i prica o HNLu, sudijama kao razlogu Dinamove dominacije u Hrvatskoj