Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Semper
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Semper » 25 mar 2021, 10:18

Bolji od ublehe Bajevica... Za mene je to dovoljno.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 mar 2021, 10:50

[/quote]

Atmosfera je narusena onog trenutka kad je ova neznalica dosla, iz utakmice u utakmicu ce ovo biti sve losije 90 % ljudi ne zele ovog lika ko selektora a to se sinoc i studiju moglo primjetit, Bola onako u stilu jos je rano ovi ostali se bukvalno ismijavalju.
[/quote]

A atmosfera nije narusena onog trenutka kad je Dzekin haver dosao na mjesto trenera golmana? Sve je ostalo nebitno.. Igrali smo tika taka za vrijeme "nasih" magova Bazdarevica, Prosineckog.. Covjek je selektor i kakav god da bude nece bit gori od prethodna 2, nema sanse..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 mar 2021, 10:52

Samo ono društvo na Nova BH je katastrofa od novinara pa do gostiju. Cviko nesto prica a do juce bio u reprezentaciji i katastrofa bilo, zadnji koji treba da kritikuje i prica. Tacno cu zavoliti Peteva radi ovi ubleha sto strucnjaka sto novinara.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 mar 2021, 11:08

Salih1984 je napisao/la:
25 mar 2021, 08:48
HarisZe je napisao/la:
25 mar 2021, 08:35
al87 je napisao/la:
25 mar 2021, 08:18
Ljudi hoce da covjek uzme carobni staopic i od prosjecnih igraca napravi igrace top klase, a odradio 2-3 treninga. Percepcija svih nas je od starta da on nije dobar trener, da radi za mesetare, i to nece nikad promijenit, samo cemo mu, pocevsi od mene, trazit dlaku u jajetu.

Al time stvaramo medvjedju uslugu sebi, idemo protiv nasih momaka, losa atmosfera, puno upitnika. U reprezentaciji je kljuc da je dobra atmosfera, da narod daje podrsku, i to je to.

Prosli put smo izgubili 2-0 od Finske, sinoc 2-2. U polju smo bolji bili. Nije Petev kriv sto Todorovic radi gresku iz pionirskih dana, ide klizeci na pola centra, i pusta u prazan prostor Pukija. (ako izuzmeno da ga je stavio u 11)

Idemo dalje
Atmosfera je narusena onog trenutka kad je ova neznalica dosla, iz utakmice u utakmicu ce ovo biti sve losije 90 % ljudi ne zele ovog lika ko selektora a to se sinoc i studiju moglo primjetit, Bola onako u stilu jos je rano ovi ostali se bukvalno ismijavalju.
Da Petev je kriv za losu atmosferu :urnebes:
Glavni krivac za losu atmosferu medju navijacima su ocajni rezultati koje smo imali prije Peteva
Ocajni rezultati koji nas slijede ce samo dodatno da sjebu vec sjebanu atmosferu a razlog je neznalica i prihvatanje istog
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 mar 2021, 12:22

Neka barem nešto novo pokuša u ovoj utakmici protiv Costa Rice, Norveška igra sa dva target man-a u napadu, Sorloth i Haaland, ne razumijem zašto mi ne bi pokušali sa 3 5 2.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 mar 2021, 12:24

Kakva atmosfer kaki qurci....Da pobjedjujemo ne bi niko A reko...kad lose ide odma se glave traze ...tako je vazda kod nas bilo i mislim da ce i dalje biti...
=\_1921_/=

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 mar 2021, 12:32

invincible1921 je napisao/la:
25 mar 2021, 12:24
Kakva atmosfer kaki qurci....Da pobjedjujemo ne bi niko A reko...kad lose ide odma se glave traze ...tako je vazda kod nas bilo i mislim da ce i dalje biti...
Mi ne znamo za pobjedu više od godinu dana, kako ti nije to jasno, šta trebamo kao pojedinci hvaliti igru i govoriti bod je super protiv Finaca. Nije problem ni taj bod, koliko loša igra i kako ta ista Finska planira protiv nas 3 boda i nisu zadovoljni ovim neriješenim rezultatom. Nekad smo gazili ovakve ekipe sa nekoliko razlike sad i kad povedemo nismo sigurno da ćemo pobjediti. Imamo igrače koji nisu u formi, ne mogu trčati, nemaju volje da žive, reprezentacija im dođe odmor od sjedenja na klupama, selektor ni sam ne zna kako je postao selektor, stručni štab, pa neki klubovi iz ove kukuruz lige imaju bolje pomoćnike. Koliko dugo pratim reprezentaciju, zadnju godinu dvije skoro da mi je svejedno za rezultat, utakmicu gledam kao da gledam drugu Špansku ligu. Nije problem što mi ne možemo pobjediti, desiće se i ta pobjeda prije ili kasnije, ali i to će biti samo kratkog vijeka i mazanje očiju. Sinoć sam čitao komentare tipa: Bravo Bosno, odlična igra, idemo pobjediti Francusku, isto tako igrači neki su zadovoljni ovim bodom i govore da mogu i protiv Francuske nešto napraviti. Mene bi bilo stid davati takve izjave kad samo budala i tvrdoglave osobe mogu govoriti da je ova reprezentacija dobra i da su igrači sposobni spojiti 2 utakmice sa nekom boljom igrom a i rezultatom.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 25 mar 2021, 12:34

Tuta je korumpirana neznalica, uposlena od strane ljudi kojima je svejedno da li ćemo napravit rezultat.
Podržava ga fudbalska mafija i navijači propalih bh klubova, za poziv nekom antitalentu.
Konačno smo na nivou bhpl, što je očigledno i bio cilj. Nadam se da će igrači uskoro ići u bojkot, makar neformalni.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 mar 2021, 12:53

bhsport je napisao/la:
25 mar 2021, 08:52
Prica o smjeni generacija jednostavno ne pije vode jer mi nemamo na koga prenijeti. Liga nam je losa, korumpirana, nije razvojna, imamo lose terene, sudije izuzev Peljte katastrofalne, sa mladim igracima se ne radi niti im se pruza sansa (jedini izuzetak od ovoga je Siroki ali vecinom ti igraci koji imaju kvalitet igraju za Hrvatsku). Mi jos uvijek zivimo od igraca proizvedenih vani i sto je njihov kvantitet manji i nasa reprezentacija ce biti slabija. Ta Finska je tim za nas u ovom momentu i tesko da ce se u buducnosti nesto promijeniti bez obzira ko nas vodio.
Danas imamo samo par njih koji obecavaju, na prvom mjestu Demirovic i dva svedjana i ostalo je tapija i spadanje na igrace tipa Hasica koji truhne u Turskoj. Mi kao savez nemamo strategiju razvoja, pokusavamo na Ho-ruk i jednom nam je uspjelo, imali smo sansu da nakon Brazila promijenimo strategiju, ulozimo u nasu ligu, trenere, ravoj mladih fudbalera a forsirali smo nepotizam, neznanje, bahatost.
U pravu si. Iz domaće lige već godinama nije nijedan ni prosječan igrač izašao. Nijedan. Zadnji takav je vjerovatno bio Duljević (prije 4 godine), koji je nebitan igrač u timu koji se nalazi u zoni ispadanja. Dok je tako možemo samo sanjati o svjetskom ili evropskom prvenstvu - ali se i ništa ne radi konkretno da bi se to popravilo.

Onaj Hajdarević iz Željezničara je klupiran u drugoj ligi Turske, onaj hajpovani megatalenat (kojeg su toliko hvalili) Danilović je već mjesecima na klupi i tribini raspale ekipe koja ide ekspresno nazad u portugalsku cvajtu, Mujakić nije mogao igrati u Belgiji pa je sad ponajgori igrač slabog Hajduka, Ćavar tri godine bez fudbala; to su svi igrači koji su bili dio ove prošle U21 generacije, pa bi prirodno trebali činiti novu okosnicu 'A' reprezentacije da napraviš 'smjenu generacija', ali od toga znaš da neće biti ništa. Možemo se samo nadati da će se opet čistom srećom pojaviti dobra generacija igrača iz dijaspore, kao što je bilo prije 10 godina, ali to nije produkt sistema ili rada i ne zavisi od nas.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 25 mar 2021, 13:01

invincible1921 je napisao/la:
25 mar 2021, 00:56
harixs je napisao/la:
25 mar 2021, 00:54
Gdje ta smjena generacija vise, stangiramo ili nazadujemo vec 5 god.

Nije se Barbarez prizivao za drugo mjesto u kval. nego da se proba rijesiti amatera poput Todorovica, Civica, Pirica i drugih anonimusa..
A on bi dovro neke pokerase? Smijem se zaklet da barbarez nije ni cuo za sve nase igrace sa spiska a kamol sta drugo...i on da ti pravi smjenu generacija...
Barbarezova jedina taktika bi bila pucajte spicem mora jedna uc
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 25 mar 2021, 13:09

Kažu klaun Barbarez će biti trener kada nakuca još 1389 postova na društvenim mrežama. Kako je krenuo brzo će sjesti na klupu.
Ja mislim da ovaj Petev ne može biti gori od Ćurana, žutog alkoholičara i senilnog Bajevica. Problem je ako proba nešto onda milion pitanja zašto je to uradio, a ako ne proba onda vidi kretena ništa ne mijenja. Pustite čovjeka neka radi posao i od pljuvanja ga baš zaboli qrac kao i ostale u savezu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 mar 2021, 13:35

Koliko titula je osvojio Sevcenko prije nego preuzeo repku,koliko klubova vodio,onako pitam za jarana :mrgreen:

Nekako im bas unistio i zavalio repku :kafa:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 mar 2021, 13:37

delinjo je napisao/la:
25 mar 2021, 13:35
Koliko titula je osvojio Sevcenko prije nego preuzeo repku,koliko klubova vodio,onako pitam za jarana :mrgreen:
Covjek uvede novu formaciju i to protiv Francuske, i izvukao 1-1. Izgleda da ima smisla za ovaj posao.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 mar 2021, 13:39

Tristan10 je napisao/la:
25 mar 2021, 13:37
delinjo je napisao/la:
Covjek uvede novu formaciju i to protiv Francuske, i izvukao 1-1. Izgleda da ima smisla za ovaj posao.
Kazu ovdje da prije toga moras voditi Real,Villareal i Granadu inace ne mozes biti selektor...

Bice on trenercina bas :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 mar 2021, 13:41

delinjo je napisao/la:
25 mar 2021, 13:39
Tristan10 je napisao/la:
25 mar 2021, 13:37
delinjo je napisao/la:
Kazu ovdje da prije toga moras voditi Real,Villareal i Granadu inace ne mozes biti selektor...

Bice on trenercina bas :mrgreen:
Hajde Petev i nekako. Ali kakav je ono bio pep talk Vice prije utakmice :rol:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 25 mar 2021, 13:42

delinjo je napisao/la:

Nije osvojio nista, nije vodio nijedan klub, al bar je bio pola godine pomocnik u reprezentaciji..isforsiro je da ga izaberu kao nasljednika proslog selektora. Mada je mozda bolje bilo da je objavljivo statuse svaka dva dana.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 mar 2021, 13:44

tutankamon1905 je napisao/la:
25 mar 2021, 13:42
delinjo je napisao/la:

Nije osvojio nista, nije vodio nijedan klub, al bar je bio pola godine pomocnik u reprezentaciji..isforsiro je da ga izaberu kao nasljednika proslog selektora. Mada je mozda bolje bilo da je objavljivo statuse svaka dva dana.
Kad se konkretno pricalo sa Barbarezom na ovu temu. Kad je neko obavio razgovor, prezentirao neki plan, gdje bi on trebao da bude dio strucnog staba i evt naslijedi ulogu selektora?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 mar 2021, 13:45

Tristan10 je napisao/la:
25 mar 2021, 13:44
delinjo je napisao/la:

Kad se konkretno pricalo sa Barbarezom na ovu temu. Kad je neko obavio razgovor, prezentirao neki plan, gdje bi on trebao da bude dio strucnog staba i evt naslijedi ulogu selektora?
Pa to ,ne vidim ja bas da su mu ponudili da bude pomocnik pola godine pa da ga gurnu u vatru :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 mar 2021, 13:54

delinjo je napisao/la:

Ma ne branim ga,boli me **** nego onako vidis da to nije neko mjerilo uopste,ljudi se uhvate za to ,poker ovo ono a mnogi su postajali treneri i to dobri tako sto su odmah uletili u vatru jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 25 mar 2021, 13:57

delinjo je napisao/la:
25 mar 2021, 13:54
delinjo je napisao/la:

Ma ne branim ga,boli me **** nego onako vidis da to nije neko mjerilo uopste,ljudi se uhvate za to ,poker ovo ono a mnogi su postajali treneri i to dobri tako sto su odmah uletili u vatru jbg
Naprimjer?
Osim tog sevcenka koji se godinu dana spominje ovdje i ako je i on bio prvo asistent
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, BOSNAAAMOJAAA, Mow i 38 gostiju.