Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ibrahim Sehic
Šehić je najmanji problem. Ima Šehić svoje probleme, izvikana mu je igra nogom, a tu je pretanak, neke niske lopte su isto opasne, u biti ima razloga zašto ne brani na većem klupskom nivou. Ali, problem će biti šta nakon Šehića, jer zapadamo u kolotečinu sa golmanima
Ja fakat nisam ljubitelj Šehića, nije moderan golman, ali reći riječ njemu za bilo šta godinama unazad je nonsens 
Interesantno svi koji kritikuju Šehića su oni koji imaju kompleks ŽELJEZNIČAR.Fuj odron ste.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Begovic donosi profesionalst i ozbiljnost u reprezentaciju.
Zapitajte se zasto Sehic nikad nije presao u bolji klub.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- ASD
- Kontakt:
Ovo nam se Wanda vratio?
- Shategabri
- Kontakt:
A Begović sad brani u...?CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Šehić nije prešao i zbog privatnih razloga.
Malo je glup s tim, al dobro.
A dobar je golman, puno više pacerskih golova u repki je primio Beg.
Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šehić je generalno slabašan shot stopper, nije najsigurniji u zraku.
Ono što ga čini super herojem u repci jesu pravovremena istrčavanja jer nam odbrana svaki drugi napad ispadne.
Nemojte od Šehića praviti Buffona a sad da je odron, nije. Golman nam za sada nije problem.
Ono što ga čini super herojem u repci jesu pravovremena istrčavanja jer nam odbrana svaki drugi napad ispadne.
Nemojte od Šehića praviti Buffona a sad da je odron, nije. Golman nam za sada nije problem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Puma Panter Gazela.Najbolji golman sto smo ikad imali.
Ma moras biti bas bezobrazan pa bilo sta prigovoriti Sehicu. Mnogi na osnovu licnih simpatija ocjenjuju igrace. Cinjenica je da je u reprezentaciji pruzao bolje partije od Begovica.harden je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:27Kakva dva posta, ne znam ni sto sam ti odgovorio kad sam vidio da ga imas na avataru. Seha je za klasu bolji golman od Begovica sto se tice predstava u repki.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 02:07Cini ti se jer ga mrzis. Daj video dokaze.
S Begovicem = SP i podosta pobjeda, cak i posle SP-a
Sa Sehicem = katastrofa, seljacka atmosfera u ekipi, nema volje za pobjedom
Facts
Nisam vidio goru paralelu na forumu od te sto si ti povukao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Evropski velikani se otimaju za Sehica..Milan prednjaci pri odlasku Donurame. 
Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Ni u jednoj utakmici nije podbacio, ni za jedan gol nije direktni krivac (barem se ovako na prvu ne mogu sjetiti nijednog) i to je dovoljno da ovi smorovi napuste njegovu temu i prestanu ga pljuvati. I za mene je Begovic veliki gospodin i napisao sam desetine pozitivnih postova o njemu, ali Sehic brani odlicno i zasluzeno je prvi golman reprezentacije.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Ne, nego ne volim nepravdu. Asmir je nepravedno izgubio mjesto i jos mu se podmecavalo od novinara i od Saveza da kao bira utakmice. Evo sad je on u najboljoj formi od svih golmana i opet nije dobio poziv. Smatram da bi on vratio taj neki profesionalizam i autoritet u repki koji nam najvise fali u trenutnoj situaciji.Blues 11 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:36Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Mogao bih i ja vas pitati je li vam Sehic neki rod? Covjek je prosjecan golman, to se vidi i po klubu u kojem igra. Je li stvarno mislis da bi on ostao u Turskoj kad bi dobio ponudu od nekog Italijanskog ili Engleskog kluba?
Istina je da ponekad napravi dobre odbrane ali to mu je posao... Svaki drugi golman u Turskoj moze tako braniti... a vi ga dizete u nebesa zbog toga. Isticete svaku gresku koju Begovic napravi a zaboravljate sve Sehiceve greske. Niste ni malo objektivni. Ja sam tu da napravim balans.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- invincible1921
- Kontakt:
1.Odbranio je sve sto je mogao i to dosga puta strasne odbraneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:48Šehić je generalno slabašan shot stopper, nije najsigurniji u zraku.
2.Kakav je da je u zraku bolji je od begovica kojem ljudi glavom daju golove iz peterca, jer ne mrda
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
koje sehiceve ?CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:25Ne, nego ne volim nepravdu. Asmir je nepravedno izgubio mjesto i jos mu se podmecavalo od novinara i od Saveza da kao bira utakmice. Evo sad je on u najboljoj formi od svih golmana i opet nije dobio poziv. Smatram da bi on vratio taj neki profesionalizam i autoritet u repki koji nam najvise fali u trenutnoj situaciji.Blues 11 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:36Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Mogao bih i ja vas pitati je li vam Sehic neki rod? Covjek je prosjecan golman, to se vidi i po klubu u kojem igra. Je li stvarno mislis da bi on ostao u Turskoj kad bi dobio ponudu od nekog Italijanskog ili Engleskog kluba?
Istina je da ponekad napravi dobre odbrane ali to mu je posao... Svaki drugi golman u Turskoj moze tako braniti... a vi ga dizete u nebesa zbog toga. Isticete svaku gresku koju Begovic napravi a zaboravljate sve Sehiceve greske. Niste ni malo objektivni. Ja sam tu da napravim balans.
=\_1921_/=
Sehic je za sad igrao uvijek korektno u reprezentaciji, nekad je znao pojedinačno greške napraviti, ali po meni je drugi najbolji golman koji smo ikada imali. Pored Begovica koji je najbolji golman svi vremena nece nikada biti bolji golman.
- ASD
- Kontakt:
Samo kod nas četvrti golman neke ekipe ne smije završiti na klupi u repci. To je nepravda.
Godina 327. - ljudi i dalje iz nekog razloga traže mane prvom golmanu reprezentacije, iako nam s njim ta pozicija ne bi trebala biti briga niti jedan promil...
Ovakve odbrane kao Comanu mu više i ne računamo 
Sehic je sjajan golman!
Kod kornera i visokih lopti zaista ocajan....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.