Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A Begović sad brani u...?CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Begovic donosi profesionalst i ozbiljnost u reprezentaciju.
Zapitajte se zasto Sehic nikad nije presao u bolji klub.
Ma moras biti bas bezobrazan pa bilo sta prigovoriti Sehicu. Mnogi na osnovu licnih simpatija ocjenjuju igrace. Cinjenica je da je u reprezentaciji pruzao bolje partije od Begovica.harden je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:27Kakva dva posta, ne znam ni sto sam ti odgovorio kad sam vidio da ga imas na avataru. Seha je za klasu bolji golman od Begovica sto se tice predstava u repki.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 02:07Cini ti se jer ga mrzis. Daj video dokaze.
S Begovicem = SP i podosta pobjeda, cak i posle SP-a
Sa Sehicem = katastrofa, seljacka atmosfera u ekipi, nema volje za pobjedom
Facts
Nisam vidio goru paralelu na forumu od te sto si ti povukao.
Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Ne, nego ne volim nepravdu. Asmir je nepravedno izgubio mjesto i jos mu se podmecavalo od novinara i od Saveza da kao bira utakmice. Evo sad je on u najboljoj formi od svih golmana i opet nije dobio poziv. Smatram da bi on vratio taj neki profesionalizam i autoritet u repki koji nam najvise fali u trenutnoj situaciji.Blues 11 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:36Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
1.Odbranio je sve sto je mogao i to dosga puta strasne odbraneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:48Šehić je generalno slabašan shot stopper, nije najsigurniji u zraku.
Ono što ga čini super herojem u repci jesu pravovremena istrčavanja jer nam odbrana svaki drugi napad ispadne.
Nemojte od Šehića praviti Buffona a sad da je odron, nije. Golman nam za sada nije problem.
koje sehiceve ?CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:25Ne, nego ne volim nepravdu. Asmir je nepravedno izgubio mjesto i jos mu se podmecavalo od novinara i od Saveza da kao bira utakmice. Evo sad je on u najboljoj formi od svih golmana i opet nije dobio poziv. Smatram da bi on vratio taj neki profesionalizam i autoritet u repki koji nam najvise fali u trenutnoj situaciji.Blues 11 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:36Samo da te pitam jel ti Asmir rod neki blizi, dalji ili ti salje pare, dresove, trenerke. Brata rodjenog nebi toliko branio po forumu djabe.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:42Ne brani toliko lose ali ne zna komunicirati s odbranom i nema nikakvog autoriteta za razliku od Begovica.
Mogao bih i ja vas pitati je li vam Sehic neki rod? Covjek je prosjecan golman, to se vidi i po klubu u kojem igra. Je li stvarno mislis da bi on ostao u Turskoj kad bi dobio ponudu od nekog Italijanskog ili Engleskog kluba?
Istina je da ponekad napravi dobre odbrane ali to mu je posao... Svaki drugi golman u Turskoj moze tako braniti... a vi ga dizete u nebesa zbog toga. Isticete svaku gresku koju Begovic napravi a zaboravljate sve Sehiceve greske. Niste ni malo objektivni. Ja sam tu da napravim balans.