Ma vala je Pecara idealan stadion za Široki. Čuj neće ličiti na stadion

Pa od svih stadiona u ligi, upravo Pecara izgleda najnormalnije, jer nema nikakvih sranja okolo koje vidiš. Gledaš utakmicu, i to liči na normalne lige, i teren, i tribine, i tamo gdje nema tribine, nekakvi su plakati, zid, nije da vidim njive do Šabca

Neće nikada biti stadion visoke kategorije, niti treba biti, služi svojoj svrsi, izgleda sasvim ok, uredno, održavano, lijepo. Šta Širokom više treba? Ljudi nisu ludi da ulažu dalje nešto specijalno, jer sve imaju.
Stadion Zrinjskog je stvar koja zahtijeva već solidnu rekonstrukciju, a vjerovatno su svjesni da od toga nema koristi isto, tj. da treba previše para

Kod njih je loža super, svlačionice ekstra, ali džabe kad sve to ne liči na 2021. godinu ni u kojem smislu. Bilo bi fantastično da se usude na stajanju napraviti finu tribinicu. Dalje je sve bonus
I već sam jednom pisao, ali evo da se ponovim, obzirom da sam opet bio tamo - stadion u Kiseljaku mi je fantastičan mali stadion sa strašnim potencijalom za više. Ne znam kakve su mogućnosti, ali bih obavezno tamo poslao U21 ili U19 ekipu na neke utakmice. Štaviše, i trava je baš dobra.