Mozda Mire zabije projektil sa 30 metara, mozda Dzeko i potrci koji put...
Sta znam, mozda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kipar je nezgodna ekipa i godinama su nagazna mina mnogim reprezentacijama.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:59Pa ako ljudi udju sa vise zalaganja i sa boljom pripremom za utakmicu ko smo to mi da nas ne dobiju?
Dobila nas je i Armenija i Kipar i ko jos sve ne.
sve ok koliko ja znamJohnCleese je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:03U kakvim medjunarodnim i politickim odnosima su Ukrajina i Kazahstan, zna li mozda neko?
#otompotomjestamaji je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:59naravno,ali šta mi možemo uraditi u tom nekom teoretskom baražu? neku reprezentaciju jako obradovati, više ne.invincible1921 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:55Jbg fincima sve ide od noge...nesto kao isladn zadnjih godina. Eno dns glat izgubise od armenije.
Malo je bodova u opticaju jer samo 5 ekipa ima. Mi sa 10 bodova protiv Kaz i finske smo u ifri itekako
Mi smo u Finskoj bili ravnopravni, drugo poluvrijeme i bolji.mrAdislic je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:05Finci uvijek dobar odgovor nakon gola imaju. Kad krenu igrati i ganjati rezltat izgledaju duplo bolji...a odbrana i borba![]()
Pukki tito, prepametan igrac![]()
Ukrajina brza repka od nas i izgledaju bolje na terenu.
Tesko cemo mi protiv njih.
Do sada vidjenom i Ukrajina i Finska imaju neki tim i sistem, izgledaju bolje od nas.
Armenija je ubila danas Island, a Hrvati su jedva dobili Kipar nebi ja rekao da su uopste ovi manji reprezentacije više toliko slabi kao prija. Slovacka je takodje kiksovala protiv Malte tako da nije to više jedna velka sramota za nas. Francuska je prošle kvalifikacije za SP igrala protiv Luksemburg 0-0, a jucer je Luksemburg dobila 0-1 protiv Irske koji su nas dosta puta mucili. Ko zna mozda cemo i mi iznenaditi Francusku. Ja vjerujem o cudotuzlak1987 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:59Pa ako ljudi udju sa vise zalaganja i sa boljom pripremom za utakmicu ko smo to mi da nas ne dobiju?
Oba gola i sve sto je finska uradila je iskljucvio radi toga sto smo suplji nazad...znaci sve ijedna stvar je klasicna nasa greska..u samoj igri nisu nam ni prismrdili.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:08Mi smo u Finskoj bili ravnopravni, drugo poluvrijeme i bolji.mrAdislic je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:05Finci uvijek dobar odgovor nakon gola imaju. Kad krenu igrati i ganjati rezltat izgledaju duplo bolji...a odbrana i borba![]()
Do sada vidjenom i Ukrajina i Finska imaju neki tim i sistem, izgledaju bolje od nas.
I Ukrajinci su. Prvo poluvrijeme pogotovo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:08Mi smo u Finskoj bili ravnopravni, drugo poluvrijeme i bolji.mrAdislic je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:05Finci uvijek dobar odgovor nakon gola imaju. Kad krenu igrati i ganjati rezltat izgledaju duplo bolji...a odbrana i borba![]()
Kazahstan je Amerika za Bosnu...nemoj da te Borat odvodi u zabludu, to je cista americka filmatizirana propaganda
Bas razmisljam da nikad nismo dobili jacu reprezentaciju, pa ni da nam se omakne. Mora biti uskoro, zakon brojeva jbgtuzlak1987 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:03Pa protiv Francuske se ne treba predavati. Dobro mi mozemo pricati gubimo sigurno. Problem je sto i igraci misle to. Finci i Ukrajinci sigurno nemaju taj stav.
Da li kod nasih postoji neki plan za utakmicu da se izvuku bodovi bez pardona? Sumnjam.
To je samo jos jedna utakmica. I razlog sto nikada nismo dobili jacu reprezentaciju je jer su igraci prije utakmice vec izvrtili u glavi da su oni prejaki.
Recept za Finsku je ono što smo odigrali u Zenici kad smo ih dobili 4:1.mrAdislic je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:13I Ukrajinci su. Prvo poluvrijeme pogotovo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:08Mi smo u Finskoj bili ravnopravni, drugo poluvrijeme i bolji.mrAdislic je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:05Finci uvijek dobar odgovor nakon gola imaju. Kad krenu igrati i ganjati rezltat izgledaju duplo bolji...a odbrana i borba![]()
Finci tako igraju sa dobrim sistemom nazad.
Mi smo vecinom hodali kao oni danas u drugom poluvremenu oko kaznenog.
Znam šefe. Ljudi su za nas avion.
Farski Otoci ima dvadeset i kusur godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:59Pa ako ljudi udju sa vise zalaganja i sa boljom pripremom za utakmicu ko smo to mi da nas ne dobiju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.