invincible1921 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:42
Raonffa je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:54
invincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:46
Eo ja mislim da ce ih rutinski dobit ukrajinci, al daj Boze da ri budes upravu rado cu se posut pepelom
Ma mislim nama to i ne igra ulogu, mi to nećemo iskoristiti taman da u subotu obje repke izgube
Nego ja onako kažem, smatram da su organizovana ekipa sa glavom i repom, uz 3-4 nezgodna igrača ali generalno kao ekipa vrlo taktički disciplinovani, za ekipe našeg kvaliteta vrlo tvrd orah, tako je kako je jbg
Posipam se ko sto sam obecao
Kažem ti ja, yebeni Finci i yeben Pukki, koliko god ih naši ismijavali oni su daleko od bezveze reprezentacije. Eto i večeras se vidjelo da imaju sistem, samo što su im neke stvari malo teže prolazile nego protiv nas jer su Ukrajinci prosto ozbiljniji i kvalitetniji od nas, ali nakon što su primili gol imali su tri odlične šanse prije penala
Uglavnom, prednost i jednih i drugih nad nama što imaju sistem i kompaktnost, Finci su na papiru slabiji, Ukrajinci jači, ali ni jedne ni druge ne možemo dobiti sa pristupom kakav naši igrači imaju u velikoj većini utakmica zadnjih godina i sa taktičkim amaterizmom.
Protiv Francuza u srijedu nas očekujem maksimalno naložene, vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, upravo ćemo protiv Francuza pokazati kako možemo i znamo biti kompaktni (kao skoro i uvijek protiv jakih reprezentacija), ali se na kraju vjerovatno nećemo radovati jer će nas ovi sjebati individualnim kvalitetom.
I to neće biti tragedija, biće tragedija što se taj pristup neće ponoviti kada budu igrali protiv Kazahstana i Ukrajine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"