FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Netreba se ustrucavat reci istinu sadasnju i takodje treba reci istinu iz proslosti.
Krste u sadasnjosti i najvjerovatnije u buducnosti je samo teret na klubskoj kasi, prevedeno na bosanski club bubs sucker
Prije je bio dobar i zasluzio je dres sa brojem i postivanje navijaca FK SARAJEVO
Al nazalost imamo jos gore dojace sise kluba koji nit su imali proslost ni sadasnjost nit buducnost i nadam se da ce ih klub naljeto odbit od sise i prebacit na flasicu sa vodom
Tino zidan dusan
Krste u sadasnjosti i najvjerovatnije u buducnosti je samo teret na klubskoj kasi, prevedeno na bosanski club bubs sucker
Prije je bio dobar i zasluzio je dres sa brojem i postivanje navijaca FK SARAJEVO
Al nazalost imamo jos gore dojace sise kluba koji nit su imali proslost ni sadasnjost nit buducnost i nadam se da ce ih klub naljeto odbit od sise i prebacit na flasicu sa vodom
Tino zidan dusan
Nije problem u istini, problem je u vrijeđanju igrača.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:09Netreba se ustrucavat reci istinu sadasnju i takodje treba reci istinu iz proslosti.
Tino zidan dusan

- NisamInSajder
- Kontakt:
Aferim. Istina 100%.revolt je napisao/la: ↑29 mar 2021, 15:51Malo postovanja prema covjeku koji je kao igrac FK Sarajevo osvojio 3 titule prvaka i 2 kupa... igrao 2 puta play off...
Malo smo previse opet se digli isto ko one 2015-te, te otjeraj BIlbiju, te otjeraj Okica, ne valja ovaj ne valja onaj, i na kraju ni evropu ne izborismo...
Ako nemate postovanja prema njemu, mada je zasluzio postovanje pokazanim i na terenu do sada i van njega, onda nemojte ni vrijedjati covjeka koji je igrao koliko su i kako su mu treneri govorili, nikad nije odbio niti jedan zadatak od kluba ni na terenu ni mimo njega, a licno sam se uvjerio u par navrata kakva je to ljudina, i koliko voli ovaj grad i klub.
Zato ako vam se ne svidja kako igra nas kapiten, mozete to na normalan nacin reci, ali bilo kakvo ismijavanje ili podjebavanje kapitena je fuj fuj fuj fuj da mi se povraca.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Decko igrac Zrinjskog tako da, mozes svirat fruluNisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ima opcija da se dovede, apsolutno se to mora iskoristiti.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prvo mora ici u MDK, pa cemo ga kupiti. Drugacije ne moze.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel se to ne moze dovesti igrac Zrinjskog?Aduka87 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:36Decko igrac Zrinjskog tako da, mozes svirat fruluNisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
Mislim da ima sansi da se dovede. A ukoliko ne probas neces saznati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:39Ako ima opcija da se dovede, apsolutno se to mora iskoristiti.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Velkoskog niko ne vrijeđa, barem ne ja. A ono što većina forumaša radi jeste ismijavanje teze "neka Krleta, dobar je za atmosferu u svlačionici". Dakle, većina forumaša ismijava taj stav i to nije vrijeđanje igrača! Ja ga zovem "atmosferac" i to nije uvreda njemu, nego ismijavanje ovih koji su zaboravili da je on fudbaler, a ne maskota.fks74 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:18Nije problem u istini, problem je u vrijeđanju igrača.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:09Netreba se ustrucavat reci istinu sadasnju i takodje treba reci istinu iz proslosti.
Tino zidan dusan![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sve nas ćafire ce stici suzeNapapijri je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:46Prvo mora ici u MDK, pa cemo ga kupiti. Drugacije ne moze.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.

PSPHM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nešto imam osjećaj da ćemo ove suze iskihati protiv Tuzle u kupuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:40Sve nas ćafire ce stici suzeNapapijri je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:46Prvo mora ici u MDK, pa cemo ga kupiti. Drugacije ne moze.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:27Kao sto rekoh neki dan treba se obratiti paznja na Basica. Danas zabi gol, ostalo je da Hadzija reaguje.
![]()

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Kakav je bio Andrej ? Husarin mali je vidim dva gola primio.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Krle se ubio za tiki taku i peljanje u nedogled. Tek sad slijedi najbolje od majstoraNisamInSajder je napisao/la: ↑29 mar 2021, 21:15Naredne sezone igra ce podsjecati na Barcinu tiki-taku![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Cvijanović iz Veleža upitan za utakmicu protiv nas.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma ništa ovo. Dati Velkoskom šansu da radi sa djecom, zadužio nas je, ima 3 titule i 2 kupa sa ekipom. Red je da po završetku karijere radi u akademiji. A mi ćemo se nastaviti pitati "kako Dinamo" nakon svakog njihovog Tottenhama.
Isto važi i za sve ostale zaslužne igrače koje treba uhljebiti jer su dali doprinos dok su bili igrači.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
koji brat
p.opisa ovu dujkovicku

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Upravo tako!revolt je napisao/la: ↑29 mar 2021, 15:51Malo postovanja prema covjeku koji je kao igrac FK Sarajevo osvojio 3 titule prvaka i 2 kupa... igrao 2 puta play off...
Malo smo previse opet se digli isto ko one 2015-te, te otjeraj BIlbiju, te otjeraj Okica, ne valja ovaj ne valja onaj, i na kraju ni evropu ne izborismo...
Ako nemate postovanja prema njemu, mada je zasluzio postovanje pokazanim i na terenu do sada i van njega, onda nemojte ni vrijedjati covjeka koji je igrao koliko su i kako su mu treneri govorili, nikad nije odbio niti jedan zadatak od kluba ni na terenu ni mimo njega, a licno sam se uvjerio u par navrata kakva je to ljudina, i koliko voli ovaj grad i klub.
Zato ako vam se ne svidja kako igra nas kapiten, mozete to na normalan nacin reci, ali bilo kakvo ismijavanje ili podjebavanje kapitena je fuj fuj fuj fuj da mi se povraca.
Ali mi smo bracai od Krste sigurno cim ga branimo ovoliko.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, keli, relativizam, Rule_hz, Tarapi, Vanja8 i 89 gostiju.