Jest naguzili se krupi pa iim guzove procepili
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Procepilo,nije do Amara i igraca bilo ,bitno je samo naci odgovarajuceg protivnika tu je kljuc problema
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Lahko je Kiseljak haj Krupu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Miljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:23@wolfiedejavu je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:24hvala buraz! da i vi docekate na bordo brodu nesto slicnoMiljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
Francuzi, dobrodosli u grad sampiona zemlje!![]()
![]()
a do tada gledajte kako je skola u Hadzicima zavrsila svoj teren sa tribinom, dok vi pravite nesto slicno u Butmiru 5+ godina![]()
![]()
Igrala je Francuska vec na stadionu Kosevo i to u sastavu:
Coupet, Sagnol, Gallas, Boumsong (Givet 60.), Abidal, Ribery (Faubert 69.), Vieira, Mavuba, Malouda (Wiltord 53.), Henry, Saha.
Bio sam medju 36 hiljada sretnika koji su imali priliku gledati sva ova imena na okupu uzivo.![]()
Sarajevo, 03.04.1985. Olimpijski stadion Koševo
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo Gledalaca: 55000
Sudija: Erik Fredriksson (Swe)

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Wolfie se nije tad ni rodio kad je Francuska zadnji put gostovala u BiH
Bravo Zeljo! Nije sala 7 komada, danas svi igraju fudbal.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Evo jos jedan od dokaza da je Zrinjski Hdzov covicev i ljubin klub, a velez od radnićke klase.

Nama 250.000 iz proracuna, a radnickoj klasi duplo...
Jasta od donacija se financiraju i od ljubavi

Nama 250.000 iz proracuna, a radnickoj klasi duplo...
Jasta od donacija se financiraju i od ljubavi

HŠKZ
A po kojoj osnovi se odredjuje koliko ce ko dobiti? Ono igras istu ligu,imas iste troskove trebalo bi valjda da bude ista cifra ,ili je dodano da oni grade stadion pa im treba više love(sto bi kao ok argument bio da su trazili to zbog izgradnje stadiona da malo i grad pogura).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fakat nema logike...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 mar 2021, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sad Herero podjeli s rajom koliko uzimate na godišnjem nivou od EPHZHB a koliko Velež da i to vidimo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bola sve ono sto su sagradili, grad je dao, svaku marku. Na tu foru i idu, gurnu pricu o BB lafo nekom povratku, kako bi izmamaili i vise love...miky_hz je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:13A po kojoj osnovi se odredjuje koliko ce ko dobiti? Ono igras istu ligu,imas iste troskove trebalo bi valjda da bude ista cifra ,ili je dodano da oni grade stadion pa im treba više love(sto bi kao ok argument bio da su trazili to zbog izgradnje stadiona da malo i grad pogura).
HŠKZ
Eh sad ga pretjera ,po tvom niko licne nema na forumu

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 mar 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ovo jeste ovako za siroke narodne mase,crno na bijelo... a ono sto Zrinjski dobije da niko ne zna,to je iznos koji je ovdje naznacen samo x 15
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A bio sam na ovoj ja reko Jugoslavija..
Bio na istoku na poluvremenu imitirao majmuna crnim što su se zagrijavali sad me stid.
Bio na istoku na poluvremenu imitirao majmuna crnim što su se zagrijavali sad me stid.
Ono naslo porediti Slobodu sa najvecom fudbalskom kriminalnom organizacijom u BiH zajedno sa FS BiH.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.