Varane? Pogba? Hernandez? Griezman?
Sve WC igrači.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Varane? Pogba? Hernandez? Griezman?

Imali 3 suta ukupno, van okvira, jedan od njih je bio odbijanac i autogol i tako, francuska ih ubila al nije htjelo uci. Ukrajinci su drzali fince cijelo vrijeme na njihovoj polovici i nafulali se pofino, onda bezvezan penal naprave i eto. Ukrajina ce nama biti najteza, jer s francuzima znas da nemas sta trazot i cuvaj se i budi sretan ako izgubis 3 razlike, a s ukrajinom ce bit patnja.RollingPaper je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:32Pa kako su Ukrajinci uzeli bod protiv ovih vanzemaljaca?
Ovo treba na svaku stranicuMokes je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:54Bosna i Hercegovina već 499 dana ne zna za pobjedu i jedna je od najgorih selekcija u Evropi kada je riječ o nizu utakmica bez pobjeda.
Tačnije, s deset uzastopnih utakmica bez pobjede nalazi se na sedmom mjestu na toj neslavnoj listi.
Nakon pobjede protiv Lihtenštajna 18. oktobra 2019. godine naša selekcija je upisala četiri remija i šest poraza.
Apsolutni rekorder je selekcija San Marina, koja već 108 utakmica ne zna za pobjedu.
Po 18 uzastopnih mečeva bez pobjede imaju Estonija i Moldavija, a od naše selekcije su gore još samo Andora (13), Republika Irska (13) i Sjeverna Irska (13).
Top 10 u ovoj kategoriji zatvaraju Azerbejdžan sa osam te Island, Gruzija i Kazahstan sa po sedam mečeva zaredom bez pobjede.
Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..
Razlika je sto ce te ovi natjerati da se branis.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:38Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..
 Ko ce im uzeti loptu? Ipak se nadam nekom cudu, nerijesenom ili tijesnom porazu uz solidan otpor galskim pijetlovima.
 Ko ce im uzeti loptu? Ipak se nadam nekom cudu, nerijesenom ili tijesnom porazu uz solidan otpor galskim pijetlovima.Da ali ce biti jos ofanzivniji ako ih pustis sa loptom i zabijes se u svojih 16m. Jer onda nemoraju se toliko obazirati na sopstveni gol i mogu napadati sa vise igraca. Mi svakako nemamo kontre, ko ce izvesti kontru..Dzeko??? Pokusati sjeci lopte na sredini, staviti masovnu jaku, i ako uspjemo presjeci na dzeka da zadrzi prosiri na krilo ili dupli pas sa npr Krunicem. Izgubili 3-0 ili 1-0 isti k.NerminFatic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:41Razlika je sto ce te ovi natjerati da se branis.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:38Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..Ko ce im uzeti loptu? Ipak se nadam nekom cudu, nerijesenom ili tijesnom porazu uz solidan otpor galskim pijetlovima.
Bice na