Varane? Pogba? Hernandez? Griezman?
Sve WC igrači.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Varane? Pogba? Hernandez? Griezman?
Imali 3 suta ukupno, van okvira, jedan od njih je bio odbijanac i autogol i tako, francuska ih ubila al nije htjelo uci. Ukrajinci su drzali fince cijelo vrijeme na njihovoj polovici i nafulali se pofino, onda bezvezan penal naprave i eto. Ukrajina ce nama biti najteza, jer s francuzima znas da nemas sta trazot i cuvaj se i budi sretan ako izgubis 3 razlike, a s ukrajinom ce bit patnja.RollingPaper je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:32Pa kako su Ukrajinci uzeli bod protiv ovih vanzemaljaca?
Ovo treba na svaku stranicuMokes je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:54Bosna i Hercegovina već 499 dana ne zna za pobjedu i jedna je od najgorih selekcija u Evropi kada je riječ o nizu utakmica bez pobjeda.
Tačnije, s deset uzastopnih utakmica bez pobjede nalazi se na sedmom mjestu na toj neslavnoj listi.
Nakon pobjede protiv Lihtenštajna 18. oktobra 2019. godine naša selekcija je upisala četiri remija i šest poraza.
Apsolutni rekorder je selekcija San Marina, koja već 108 utakmica ne zna za pobjedu.
Po 18 uzastopnih mečeva bez pobjede imaju Estonija i Moldavija, a od naše selekcije su gore još samo Andora (13), Republika Irska (13) i Sjeverna Irska (13).
Top 10 u ovoj kategoriji zatvaraju Azerbejdžan sa osam te Island, Gruzija i Kazahstan sa po sedam mečeva zaredom bez pobjede.
Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..
Razlika je sto ce te ovi natjerati da se branis.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:38Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..
Da ali ce biti jos ofanzivniji ako ih pustis sa loptom i zabijes se u svojih 16m. Jer onda nemoraju se toliko obazirati na sopstveni gol i mogu napadati sa vise igraca. Mi svakako nemamo kontre, ko ce izvesti kontru..Dzeko??? Pokusati sjeci lopte na sredini, staviti masovnu jaku, i ako uspjemo presjeci na dzeka da zadrzi prosiri na krilo ili dupli pas sa npr Krunicem. Izgubili 3-0 ili 1-0 isti k.NerminFatic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:41Razlika je sto ce te ovi natjerati da se branis.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:38Tako je drug !!Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35Nismo mi ukr ili grcka, mi neznamo defanzivno igrati. Bih-Fra prpa i defanziva 0-2 Fra-Bih 1-1 , hrabro srce, tracanje i ofanzivnije a haman isti igraci, i jedna od nasih najbolji tekmi. Dok smo npr napadali grcku prosli put bilo je 2-0 a cim smo se povukli ljudi nas ubili..Ko ce im uzeti loptu? Ipak se nadam nekom cudu, nerijesenom ili tijesnom porazu uz solidan otpor galskim pijetlovima.
Bice na
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.