Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Chapman1886
- Kontakt:
Jel ima slika druge dvije tribina?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Ma da najskuplji su.. odmah im uruciti pehar za Ep i Sp.
Chapman1886 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:00![]()

Nije ni cudno sto samo te dvije tribine slikaju.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 31 mar 2021, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Jest druže, i Duljević je tu negdje sa Mbappeom, vidjet ćemo, bit će gusto večeras.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
The special one je tako utukao Barsu sa Interom dok je Barsa bila na vrhu tiki-take.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Naredio je svojim igracima da prepuste igru i lopti Barsi, jer dok god je lopta kod Barce a Inter se brani duboko ispred svoga sesnaesterca manja je opasnost po njegov gol.
Ako ne primimo gol u prvih pola sata igre i možemo se nadati povoljnom rezultatu. Da li neko zna kad bi trebali biti objavljeni sastavi?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Nadam se da trolaju ovi sto ocekuju pobjedu i napadacku igru protiv prvaka svijeta.
Znam ja dobro o cemu pricas i sta znaci imati posjed, a sta ganjati loptu 90 min.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Otvorit se i krenuti naprijed znaci da ce i zadnja linija izaci visoko, a to jedino mozes ako imas vrlo brze bekove koji ce letjeti naprijed-nazad i stamene i sigurne stopere sa velikim iskustvom i profesionalnim postavljanjem.
U ovom slucaju, mi nista od toga nemamo, a igras protiv najboljeg napada planete, jesi li gledao njihovu tranziciju?
NEMA NAZAD
Jeste tim koji zna izvesti kontru i ima beton odbranu. Sejetim se imena Cambiaso, Walter samuel, j. Zanetti, Lucio. Beton defanziva ålus Etto u napad sa onim argentincom za kontricu.dinoze je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:03The special one je tako utukao Barsu sa Interom dok je Barsa bila na vrhu tiki-take.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Naredio je svojim igracima da prepuste igru i lopti Barsi, jer dok god je lopta kod Barce a Inter se brani duboko ispred svoga sesnaesterca manja je opasnost po njegov gol.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rutinski 0:2 za Francusku veceras.
Ispravio sam ti post.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne nego napraviti blok na sredin, ne duboko se uvuci, to necemo prezivjeti. Znam da se nemoze porediti , ali primjera radi tako smo igrali npr protiv bjelorusije na strani ko se sjeca i prvo pol u francuskojholyman je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:08Znam ja dobro o cemu pricas i sta znaci imati posjed, a sta ganjati loptu 90 min.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Otvorit se i krenuti naprijed znaci da ce i zadnja linija izaci visoko, a to jedino mozes ako imas vrlo brze bekove koji ce letjeti naprijed-nazad i stamene i sigurne stopere sa velikim iskustvom i profesionalnim postavljanjem.
U ovom slucaju, mi nista od toga nemamo, a igras protiv najboljeg napada planete, jesi li gledao njihovu tranziciju?
Nasa odbrana cim prvi put izadze visoko to je sto postotna sansa za Francuze.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:10Jeste tim koji zna izvesti kontru i ima beton odbranu. Sejetim se imena Cambiaso, Walter samuel, j. Zanetti, Lucio. Beton defanziva ålus Etto u napad sa onim argentincom za kontricu.dinoze je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:03The special one je tako utukao Barsu sa Interom dok je Barsa bila na vrhu tiki-take.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57
Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Nasa odbrana nije brza ali zato nema tehniku.
Sve ispravno. Jedino sto Piric brani umjesto Sehica.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 31 mar 2021, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja ne znam cemu toliki pesimizam...
Msm, jasno je da su Francuzi veliki favoriti i da su skuplji xy puta, ali lopta je okrugla, sve je moguce.
Ovde pojedinci BiH predstavljaju kao da je Gibraltar...

Msm, jasno je da su Francuzi veliki favoriti i da su skuplji xy puta, ali lopta je okrugla, sve je moguce.
Ovde pojedinci BiH predstavljaju kao da je Gibraltar...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.