Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Ja mislim da je najbolja baklava taktika
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Chapman1886
- Kontakt:
gibraltar je upisao pobjedu u zadnjih 500 dana bosna i hercegovina nije, kraj priče
Samo Sloboda | COYG
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pjanic u svom fight modeu 

Pa ni u sredini im ne mozes parirati. Za ovu utakmicu nema rjesenja. To se da isprobati protiv jedne finske i kazahstana ili kostarike gdje nismo nista novo isprobali, danas ne. Nije to zbog mentaliteta, nije to ni zato sto smo pichke, rahimic ti je rekao do cega je i tu se sva prica zavrsava.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:13Ne nego napraviti blok na sredin, ne duboko se uvuci, to necemo prezivjeti. Znam da se nemoze porediti , ali primjera radi tako smo igrali npr protiv bjelorusije na strani ko se sjeca i prvo pol u francuskojholyman je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:08Znam ja dobro o cemu pricas i sta znaci imati posjed, a sta ganjati loptu 90 min.Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:57
Nije da napadnes/napadnes . Nego da se ne povuces u svojih je.beni 16 m. Napali smo ih u Francuskoj pa??? Lakse igrati sa loptom nego bez nje, ako si igro fudbal znas da se dosta vise trosis mentalno i fizick bez lopte. Prepusti ti francuzia loptu i broj golove, svakako imamo beton odbranu za stajanje u tih 16 metara.. a i jesmo menyalni patuljci zato i ne napedujemo. Trebali bi nesto syo valja pokupiti od komsija osim kriminalaca.
Otvorit se i krenuti naprijed znaci da ce i zadnja linija izaci visoko, a to jedino mozes ako imas vrlo brze bekove koji ce letjeti naprijed-nazad i stamene i sigurne stopere sa velikim iskustvom i profesionalnim postavljanjem.
U ovom slucaju, mi nista od toga nemamo, a igras protiv najboljeg napada planete, jesi li gledao njihovu tranziciju?
NEMA NAZAD
Gledati naše bekove i smijati se 

Sto moraju defanzivci izlaziti visoko na presingvna sredini terena? Kompaktnu peteprku na sredini sa dva def vezna osiguraca, kad vec igramo sa jednim spicom.dinoze je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:13Nasa odbrana cim prvi put izadze visoko to je sto postotna sansa za Francuze.
Nasa odbrana nije brza ali zato nema tehniku.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve zavisi od toga kako Francuzi uđu u ovu utakmicu, ako budu krenulo furiozno gotovi smo, ako se budu čuvali možda i pružimo neki otopr.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Francuzi idu na pobjedu veceras, imaju i pritisak.
Jedina nepoznanica je ta sta je li njihov strucni sta odlucio, da li zele da nas brzo zavrsie ili idu na drugo poluvrijeme gdje tradicionalno ostajemo bez snage da nas lakse zavrse.
Jedina nepoznanica je ta sta je li njihov strucni sta odlucio, da li zele da nas brzo zavrsie ili idu na drugo poluvrijeme gdje tradicionalno ostajemo bez snage da nas lakse zavrse.
- Chapman1886
- Kontakt:
ako uđu furiozno gubimo 6:0 na poluvremenu ako budu bolikuratz gubimo 4:0 na poluvremenu
Samo Sloboda | COYG
Kao i u Finskoj, po meni ispravna postava. Mozda je mogao Stevanovic umjesto Todorovica.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 mar 2021, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I koga zamisljas u sredini da ti obavljaja sve te zadatke?Fudo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:17Sto moraju defanzivci izlaziti visoko na presingvna sredini terena? Kompaktnu peteprku na sredini sa dva def vezna osiguraca, kad vec igramo sa jednim spicom.
Pape objasnio!
Mi smo mala država sa nekih četiri miliona stanovnika i naše prvenstvo je veoma, veoma loše. Infrastruktura je također jako loša i samo možemo da čekamo na neku dobru generaciju, ali sumnjam da će se to desiti ako samo čekate".
Mi smo mala država sa nekih četiri miliona stanovnika i naše prvenstvo je veoma, veoma loše. Infrastruktura je također jako loša i samo možemo da čekamo na neku dobru generaciju, ali sumnjam da će se to desiti ako samo čekate".
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Eto da vidimo kako će ovo izgledati, neka konačno igramo bez krila pa da ne moram gledati Gojaka na LW
Um, da ne cita Petev forum? xD
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Onda barem bi slusao i vagao sta mi treba a sta ne, sto nije toliko loša stvar hahaha
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Pjanic ispred Cimija i Hadziahmetovica 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne, gledali su utakmicu sa Ukrajinom.
⚜️~⚜️~⚜️
Napokon imamo modernog trenera koji nesto zna i prati.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜