Za 532 bas nemamo, cim su ovi ubacili u drugu brzinu mi nismo presli svojih 50 metara. Tj. Dok se nisu prilagodilo. Kako sada mi da zabijemo gol? Jer je suludo ocekivati da ti Francuska u 90 min ne zabije gol.harden je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:09Nemamo igrace bukvalno ni za sta drugo. Sta bi ti igrao? 433 je najveci rak.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:07Nista gluplje kada ekopa koja ne zna igrati 352 igra 352.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
3 gola Todorovica u dvije utakmice. Za Hadziahmetovica pisem 3 godine da nije za repke.
Iako se slažem, činjenica je da je mali jako jako nesiguran.QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:11sehic je morao uzeti onu loptu pa prosla je kroz citav peterac sta je ovaj momak trebao drugo uraditi nego izbiti je???
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Svaku situaciju, koja i ne mora biti korner, pretvore u korner. Nisu se ni rasporedili dok su Francuzi na brzinu izveli korner.
haj nekaki papakPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:08ostavio ga 30 metara **** ti sve to je to nemat tim , sad uvedi napadni izgibio 0 3 01 isto . mas tzrud ganjanja lopte ro je osnovnp i izvedi Pjanica koji statira pusti Krunica i daj šatznera Dzeki al odma dok nisu zabili 2
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Pa sta radite retardi hljeb vas ****
Krunic treba vani, pao je. Sredina nam sve manje snage ima. Treba koja izmjena.
Da mi je samo cuti razgovore izmedju Muse, Petrova i Adilovica
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
I Z M J E N E
-
- Kontakt:
Ma ljudi ova Francuska je beton i vjerovatno najbolja reprezentacija na svijetu. Ovo sto smo do sad odigrali je preko svih ocekivanja..
Pročepit će negdje.
Daj Dulju,da okrenemo !!
-
- Moderator
- Kontakt:
Alooo KOEMANE imal izmjeneeee
-
- Kontakt:
Hadzikadunic nas je ukopao i protiv Finske. Strasan kikser.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Daj glupog Gojaka, bar je svjež. Vezni red nam je mrtav.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mora jednom proći i Pjanićev korner na prvu stativu, kad već nije prošao u 10 godina do sada.
Yebo mater izvrsice izmjene u 80 minuti i ocekivat da u 10 minuta damo gol...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj Todorovića.. imo je par puta čist prostor, on svaki put stane i vrati loptu nazad.. ako išta mrzim, to su pič.ke od igrača. On je definicija toga.
U nas sta god ima Hadzi u prezimenu ne valja..
Ubacuj napadaca nemas vise sta izgubit,daj Prevljaka il nekog ovako vise ne ide..
Jel onaj majmun Musa ustao sa one stolice .
Ubacuj napadaca nemas vise sta izgubit,daj Prevljaka il nekog ovako vise ne ide..
Jel onaj majmun Musa ustao sa one stolice .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nemam dileme da je tacno...ne mozes izvesti formaciju koja je prilagodjena iskljucivo kontrama protiv supersnazne Francuske a da pri tome nemas niti jednog brzog igraca za te kontre...OsmaDolazi je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:43Nije tacno. Ovo trenutno sto imamo je i najbolje za ovu formaciju, eventualno bolji desni bek i to je to. Samo treba takticki zrelo odigrati do kraja i forsirati ovu formaciju sa nekih 18 igraca.hurem je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:42Kao sto sam govorio danas ova utakmica se ubila za Viscu...kad vec njega nema trebao je krenuti sa Stevanovicem ili Duljevicem umjesto Krunica a Krunica cuvati svjezeg za zadnjih 20ak minuta u slucaju negativnog rezultata.
Uglavnom to je jedini minus na postavku.
Ubaci Koljica pa gdje puklo da puklo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.