Izmedzu nesretnog poraza i nesretne pobjede su neprelazni ponori i provalije. Ukrajina nas uzima obje a Kazahstan kuci i po bod kod nas !!Goalgetter je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:45U odnosu na ono sto smo pruzali, ovo je dosta bolje bilo. Kao sto smo i govorili, promjena sistema 100% mora uroditi plodom. Zakinuli su nas jos i za penal, ali sve u svemu od Pjanica i jos nekih je falilo hrabrosti prema naprijed. Sreca u nesreci, Ukrajina kiksala kuci protiv Kazahstana tako da je sve otvoreno u grupi.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Bolje da ne idemo u baraž ako još uvijek neko vjeruje da možemo tamo otići. Bespotrebne dvije dodatne utakmice kad bi ispali taman protiv Maltežana da igramo.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Kad vidim Todorovica da istresa sline, pukao bi mu samarcinu
Da, jesu. Druga stvar je u tome što su naše 2 linije od 5 i 3 (često i 4 sa Radetom) u šesnasestercu. Tu ti ni Becksov centaršut ne legnu.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 31 mar 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Belgija 2xsviunapad1010 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:00Svi su barem nekad pobjedili u kvalifikacijama reprezentaciju prve klase evo Makedonci dobili Nijemce, samo mi nismo još nikad. Mentalitet nula.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Chapman1886
- Kontakt:
Jesi ti retardiran il autističan
"We need to suffer. And we need to fight."
Očekivan rasplet utakmice, naši naloženi i borbeni, skupo prodali kožu, Francuzi iskoristili trenutak pada koncentracije (koji se mora desiti kada se konstantno braniš, a objektivno daleko si od neke defanzivno kvalitetne ekipe) i to je to.
Francuzi nam nisu napravili nijedne stopostotne šanse mimo gola i to najbolje govori koliko smo dobro stajali na terenu. Naprijed smo nešto probali, ali nemamo mi taj kvalitet u tranziciji da možemo nauditi svjetskom prvaku iz kontre.
Uglavnom, ova utakmica plaho nije ni bitna, x puta smo vidjeli borbu, organizovanost i želju protiv top ekipa i onda dođe neka ekipa slabija za dvije klase i ogadi ti fudbal.
E to je to što nama fali, da sutra dva puta izađemo protiv Kazahstana ovako sa željom i voljom, da ih dobijemo, da dobijemo Fince kući uz isti pristup kao danas. Sa Ukrajinom šta bude, a evo pokazali su nam Finci i Kazahstanci da se i sa njima može igrati.
Kada budemo češće imali ovakav pristup (u šta ja sumnjam), onda ćemo se vazda tući sa jakim protivnicima i lomiti one protivnike koje bi trebali lomiti po objektivnom kvalitetu.
Francuzi nam nisu napravili nijedne stopostotne šanse mimo gola i to najbolje govori koliko smo dobro stajali na terenu. Naprijed smo nešto probali, ali nemamo mi taj kvalitet u tranziciji da možemo nauditi svjetskom prvaku iz kontre.
Uglavnom, ova utakmica plaho nije ni bitna, x puta smo vidjeli borbu, organizovanost i želju protiv top ekipa i onda dođe neka ekipa slabija za dvije klase i ogadi ti fudbal.
E to je to što nama fali, da sutra dva puta izađemo protiv Kazahstana ovako sa željom i voljom, da ih dobijemo, da dobijemo Fince kući uz isti pristup kao danas. Sa Ukrajinom šta bude, a evo pokazali su nam Finci i Kazahstanci da se i sa njima može igrati.
Kada budemo češće imali ovakav pristup (u šta ja sumnjam), onda ćemo se vazda tući sa jakim protivnicima i lomiti one protivnike koje bi trebali lomiti po objektivnom kvalitetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Uz Gricmanov debilni ples istresanje slina dođe ko odmor za oči.HeraklitMracni je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:02Kad vidim Todorovica da istresa sline, pukao bi mu samarcinu
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mi, Finska i Kazahstan smo u par deka, Ukrajina je malo ispred. Malo je grupa u ovim kvalama u kojima bi ijedna od ovih reprezentacija vidjela Baraz.Fareus1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Realno ako ovako nastavimo igrati,možemo u baraž.Realno ako dobijemo Finsku,Ukrajinu kod kuće i Kazahstan 2x mi smo na konju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ahmedhodzic je stvarno igrač na koji možemo računati, ja sam očekivao da je Hadzikadunic bolji igrač jer igra u jačem klubu ali vidi se da je Ahmedhodzic stvarno dobar igrac
Nisam spomenuo Ukrajinu u gostima uopšte. Ako ostvarimo ovo što sam napisao, možemo tamo izgubiti i 5-0.Becker1 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:59Haha pises o Ukrajini u gostima i Kazakstanu kao da su Lihtenstajn a kladim se u sta hoces kiksamo protov KazakaHantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
I nema ovdje ko biti kriv, odigrali smo fantastičan. Važnije nam je što je Kazahstan uzeo bod, nego da smo mi uzeli. S dvije pobjede protiv Kazahstana, te pobjedama protiv Ukrajine i Finske kući, ni smo u baražu![]()
Kazahstan nije Lihtenštajn, ali uz solidan pristup se može uzeti 6 bodova. Vjerujem da će Petev do tada posložiti ovo savršeno i da neće biti problema. Negativna atmosfera koja se stvara je smijurija. S ovim čovjekom treba potpisati ugovor do 2024. i pustiti ga da radi, a ne gurati bogalje tipa Bajevića i ostalih.
I čuj ti priče Kazahstan i mi u pet deka

Mozel neko objasniti sistem baraza, ovaj zapetlja da valja ?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma upravo,deja vu sve jedan za drugim. Meni je veci pozitivni šok bio sto smo se vratili u Finskoj nakon sto su nas preokrenuli nego ovaj satro otpor.Juventinisimo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:52Dzaba sve kad nismo pobjedili hokejase...ovo je tipicna, dobro poznata Bosna...maximalno napaljenje protiv Spanije, Italije, Belgije, Francuske...i pusione protiv Rumuna, Ciprana, Finaca i ostale buranije...pa koliko dugo vi gledate repku??..![]()
![]()
Nema se nasim sta zamjeriti. Najskuplji napad svijeta, svjetski prvaci nam nisi 2 ciste sansw stvorili
Sta ste vi ocekivali? Da se nadigravamo, s 3 spica igramo? Mudra postavka, zatvorili im napad i gore sta bude. Trenutak nepaznje, primismo gol, penal cist nam nije sviran, Lloris izvadio 100 % sansu. Naravno da uvijek moze bolje, ali korak po korak i idemo dalje. Ekipi i selektoru dati podrsku.
Sta ste vi ocekivali? Da se nadigravamo, s 3 spica igramo? Mudra postavka, zatvorili im napad i gore sta bude. Trenutak nepaznje, primismo gol, penal cist nam nije sviran, Lloris izvadio 100 % sansu. Naravno da uvijek moze bolje, ali korak po korak i idemo dalje. Ekipi i selektoru dati podrsku.
Da melju protivnike bilo vise razlike. Meni je ovo bezmudo bilo, lose je Francuska izgledala veceras moralo se to iskoristiti.Hantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
I nema ovdje ko biti kriv, odigrali smo fantastičan. Važnije nam je što je Kazahstan uzeo bod, nego da smo mi uzeli. S dvije pobjede protiv Kazahstana, te pobjedama protiv Ukrajine i Finske kući, ni smo u baražu![]()
-
- Kontakt:
Prije utakmice svi pricali, nema veze ako izgubimo, samo da vidimo zalaganje i dobru igru... bilo je zalaganje, trudili su se, fina igra, i opet svi seru kao da smo od Andore izgubili
Ono sto je Lloris izvadio ulazi u 90% slucajeva, realno bili smo bas blizu boda
Ono sto je Lloris izvadio ulazi u 90% slucajeva, realno bili smo bas blizu boda
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Brate, svaku ti potpisujem, kakvi fosili i picke materine, pustite covjeka da radi.Hantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:05Nisam spomenuo Ukrajinu u gostima uopšte. Ako ostvarimo ovo što sam napisao, možemo tamo izgubiti i 5-0.Becker1 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:59Haha pises o Ukrajini u gostima i Kazakstanu kao da su Lihtenstajn a kladim se u sta hoces kiksamo protov KazakaHantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
Kazahstan nije Lihtenštajn, ali uz solidan pristup se može uzeti 6 bodova. Vjerujem da će Petev do tada posložiti ovo savršeno i da neće biti problema. Negativna atmosfera koja se stvara je smijurija. S ovim čovjekom treba potpisati ugovor do 2024. i pustiti ga da radi, a ne gurati bogalje tipa Bajevića i ostalih.
I čuj ti priče Kazahstan i mi u pet dekaJesmo, dok nas je vodila **** s Neretve. Sada, smiješno je i porediti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kad si zadnji put gledao Francuze? Mislim, prije ove utakmice.HElo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:06Da melju protivnike bilo vise razlike. Meni je ovo bezmudo bilo, lose je Francuska izgledala veceras moralo se to iskoristiti.Hantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa eto Petov se zove kakve veze ima, nije bitno to, bitno je da smo 4 na tabeli i pretendiramo da u septembru budemo 5 to me brine. Ali eto ako izgubimo protiv francuza valjda ce sam otici. Sta fali npr. Barba i Zlatan Nalic u tandemu vode repku? Bil to valjalo?meepo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:02Ti si jedan bezmozgas i nije Petrov vec Petev. Sta ti očekujes od novog selektora nakon 2 treninga ? Ovo dosad je dosta obećavajuće. Barbarez ? On je trebao dosad voditi 2-3 kluba međutim njemu je bitnije igrati poker. Reprezentaciju trebaju da vode ljudi s referencama a ne neko ko nikad nikog nije trenirao i ko nema nikakvog trenerskog iskustva. Tvoj komentar samo oslikava kakav smo supak od drzave i kakvi ljudi ovdje imaju pravo glasa.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:58A Petrov ti valja evo vidim 2 tekme 1 bod i idemo francuzima na jesen, sta ocekivat? Koga je vodio Barba? Jel vodio Repku u Beogradu kao kapiten i umalo zivote svoje ostavili tamo,lako zaboravljamo i to nas vazda kostafeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53
Hhahahaha ne znam koji si Haris pun vas kofer ima, al ti mi se cinis najgori.. Kakav Barbarez hahahahahah koga je vodio da dobije cast vodit repku ??? GDje je bio pomocni, kakvu je djecu vodio
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"