Ti nisi skonto pitanje
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Samo da protiv kazahstana ne bude back to the life back to reality, jer petov neznalica nije za ovog posla ljudi
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ni tu cak nebi puno mjenjao. Dodati Bicakcica kad se vrati i imas vec na klupi Mihojevica. To bi bilo to sto se stopera tice. 4 od 5 navedeni mogu jos 12-13 godina igrati. Tu imamo napokon mir za dugo vremena.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pitagora je napisao/la: ↑30 mar 2021, 10:07Jedna stvar je sigurna prije utakmice: Momcad se mora postaviti u cvrsti blok, prepustit igru Francuzima i cekati svoju sansu. Ukoliko se naivno krene srljati naprijed, ove njihove gazele ce silovati Cipetica, Todorovica, Civica, Kolasinca...tko vec bude igrao...

Pametno postavljena igra, cvrst blok nazad, da ne kazem bunker, a naprijed vise polukontre nego kontre jer je falilo brzih igraca. Napokon izbornik (stozer) koji prilagodjava igru i taktiku protivniku, a ne kao Susic koji je isto igrao i protiv top reprezentacije i protiv konobara iz Luksemburga.
Ja ne znam stvarno ali sta je to spektakularno uradjeno sinoc? Ljudi pika se ono u u gornjem ljevom cosku. Bunker protiv francuza bi igrale sve zemlje osim mozda prvih 10 u svijetu. Da je dobio skijase sa 4-0 ja bi mu ime na ruci iztetoviro.Izgubimo sa 1-0 od francuske koja je igrala onoliko koliko joj je trebalo i ovdje vec kalkulisanje o tome s kim bi mogli igrati u barazu a mi u septembru kad ponovo zijanimonod francuza a kazahsta uzme bod mi zadnji u grupu.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Gospodin Petev je mlad i ambiciozan trener koji zna kako moderni fudbal funkcionise. Njegovi prethodnici su bili suprotnost od toga.Pitagora je napisao/la: ↑01 apr 2021, 07:31Pitagora je napisao/la: ↑30 mar 2021, 10:07Jedna stvar je sigurna prije utakmice: Momcad se mora postaviti u cvrsti blok, prepustit igru Francuzima i cekati svoju sansu. Ukoliko se naivno krene srljati naprijed, ove njihove gazele ce silovati Cipetica, Todorovica, Civica, Kolasinca...tko vec bude igrao...![]()
Pametno postavljena igra, cvrst blok nazad, da ne kazem bunker, a naprijed vise polukontre nego kontre jer je falilo brzih igraca. Napokon izbornik (stozer) koji prilagodjava igru i taktiku protivniku, a ne kao Susic koji je isto igrao i protiv top reprezentacije i protiv konobara iz Luksemburga.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kud mu se ta dominacija ne pika za bodove ... pa da bude Francuska 1 : 0,5 BiH ... bar nesto kad vec vise ne postize golove ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa ok je to nije bas toliko dobar box-to-box igrac to stoji , ali opet veci dio karijere je proveo igrajuci kao CM. U Milanu su ga pokusali staviti kao DCM mada nije islo katastrofa je bio tu i bolje mu lezi kad je blize golu kao ofanzivni vezni.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:27Ne kontas drug. Krunic se ne može spustati izmedju stopera i graditi napad, nije box to box igrač.meepo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:23Da si ti meni ziv i zdrav drug , ali Krunic je veznjak i moze to sto si napisao raditi.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:20Krunic je ofanzivac. Mislio sam na pozicije DM i CM. Nemamo klasu pored koja moze rasteretiti Pjanica i podvaliti pas, razigravati ekipu itd.
-
- Kontakt:
Poraz u Astani loading ....
- imekorisnicko
- Kontakt:
Bičakčić u prvih 11 i igrat Saničanin-Ahmethodžić-Bičakčić. Za klupe bolji je Mujakić ili neki drugi ljevak uz Hadžikadunića. Probati Stevanovića u ovoj formaciji umjesto Todorovića. U vezi odlučiti konačno ko će igrati uz Pjanića i Krunića (Cimirot, Amir, Gojak, Lončar...), u napadu kombinovati Višću i Demirovića sa Džekom.Maestro je napisao/la: ↑01 apr 2021, 07:15Ni tu cak nebi puno mjenjao. Dodati Bicakcica kad se vrati i imas vec na klupi Mihojevica. To bi bilo to sto se stopera tice. 4 od 5 navedeni mogu jos 12-13 godina igrati. Tu imamo napokon mir za dugo vremena.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Dobiti Kazakstan x2, Fince kod kuće, Maloruse kod kuće i bod kod njih... to je naša računica.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Dobro ime manje vise. Bitno je poceti igrati formaciju za koju igrace imamo. Da se prestane formacija forsirati za koju nemas igrace. Da igraci igraju na prirodnim pozicijama itd. A onda se po formi postavlja ekipa.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 apr 2021, 08:18Bičakčić u prvih 11 i igrat Saničanin-Ahmethodžić-Bičakčić. Za klupe bolji je Mujakić ili neki drugi ljevak uz Hadžikadunića. Probati Stevanovića u ovoj formaciji umjesto Todorovića. U vezi odlučiti konačno ko će igrati uz Pjanića i Krunića (Cimirot, Amir, Gojak, Lončar...), u napadu kombinovati Višću i Demirovića sa Džekom.
Dodao bi tu jos Gigovica za sirinu. Nadati se da ce nam se prikljuciti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
I da ovaj petrov ode tu je Redzad Dikonja da nam nekog novog strucnjaka dovede, nisam zabrinut 

spektakularna je bila nasa igra, kratki pasovi, nisu se gubile lopte puno, pogotovo mi je upecatljivo bilo jedno 8 prvih minuta kada francuzi skoro da nisu dodirnuli loptu....ipak smo mi 56 repka svijeta a oni 2, i onako igrati , absolutno nije neke velike razlike bilo sinoc...i to je ono st ome raduje, odavno nisam gledao bolju igru repke, i pogotov mi je drago da su Ahmedhodzic i Hadzikadunic igrali zajedno u paru i itekako polozili ispit.HarisZe je napisao/la: ↑01 apr 2021, 07:42Ja ne znam stvarno ali sta je to spektakularno uradjeno sinoc? Ljudi pika se ono u u gornjem ljevom cosku. Bunker protiv francuza bi igrale sve zemlje osim mozda prvih 10 u svijetu. Da je dobio skijase sa 4-0 ja bi mu ime na ruci iztetoviro.Izgubimo sa 1-0 od francuske koja je igrala onoliko koliko joj je trebalo i ovdje vec kalkulisanje o tome s kim bi mogli igrati u barazu a mi u septembru kad ponovo zijanimonod francuza a kazahsta uzme bod mi zadnji u grupu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Meni je ovo stari scenario, igramo dobro protiv jaki ekipa prosipamo bodove protiv losijih ekipa. Daj jednom da odigramo dobro protiv skijasa, kazahstana,kipra a protiv ovih veci na bod ici al haman petrov nije skonto to ali eto valja ga trpit jos sigurno 2 -3 utakmiceKonzerva je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:09spektakularna je bila nasa igra, kratki pasovi, nisu se gubile lopte puno, pogotovo mi je upecatljivo bilo jedno 8 prvih minuta kada francuzi skoro da nisu dodirnuli loptu....ipak smo mi 56 repka svijeta a oni 2, i onako igrati , absolutno nije neke velike razlike bilo sinoc...i to je ono st ome raduje, odavno nisam gledao bolju igru repke, i pogotov mi je drago da su Ahmedhodzic i Hadzikadunic igrali zajedno u paru i itekako polozili ispit.HarisZe je napisao/la: ↑01 apr 2021, 07:42Ja ne znam stvarno ali sta je to spektakularno uradjeno sinoc? Ljudi pika se ono u u gornjem ljevom cosku. Bunker protiv francuza bi igrale sve zemlje osim mozda prvih 10 u svijetu. Da je dobio skijase sa 4-0 ja bi mu ime na ruci iztetoviro.Izgubimo sa 1-0 od francuske koja je igrala onoliko koliko joj je trebalo i ovdje vec kalkulisanje o tome s kim bi mogli igrati u barazu a mi u septembru kad ponovo zijanimonod francuza a kazahsta uzme bod mi zadnji u grupu.
Ovi sto slave poraze ponizavaju sami sebe, ne treba im niko sa strane.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 01:21delinjo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 01:13Bosnjo jedini slavi poraze,tako je od kada znam za ovu drzavu i narodKaunas je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:48Kako ne shvatate da niko ne pljuje al to vase svrsavanje na poraz ko da smo ih otresli 3 razlike mi nikad nece biti jasno. Svaka cast ekipi za igru, odlicno se drzali protiv jaceg protivnika, izgubili i idemo dalje. A ovdje se svrsava na minimalne poraze dok Makedonija dobija Svabe u gostima, Armenija ima 9 bodova iz 3 kola, Srbi uzmu bod Portugalu nakon zaostatka od 2 gola itd itd.![]()
Ako ima jadnijih forumasa od ovih sto pisu Bosnjo ovo, Bosnjo ono. Misleci da su oni iznad toga i naravno dosta su pametniji. Uz to naravno ni trud kulture, jer vrijeđaju citav jedan narod.
Ko slavi poraz? Ljudi uglavnom pisu da su momci odlicno odigrali, sto i jesu.
A sta ste vi u zivotu toliko uspjeli da možete tako da nekoga ponizavate?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovoj 3 5 2 formaciji samo fali neki brzonogi špic.
Petev će ga morati izmisliti za ovih 6 mjeseci, tražiti nekog u dijaspori, regionu ili gdje već.
Bez ovog X faktora nećemo biti prevelika prijetnja Kazakhstanu i Ukrajini.
Petev će ga morati izmisliti za ovih 6 mjeseci, tražiti nekog u dijaspori, regionu ili gdje već.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Necemo mi Kazahstan pobijedit u obje utakmice sigurno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koga ti predlazes?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:26Ovoj 3 5 2 formaciji samo fali neki brzonogi špic.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
X faktor je Elvir Koljic !!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:26Ovoj 3 5 2 formaciji samo fali neki brzonogi špic.