Široki, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik + 2 boda = titulaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:24Još jednom da ponovim: Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik pobijediti +5 bodova = TITULA!
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Široki, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik + 2 boda = titulaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:24Još jednom da ponovim: Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik pobijediti +5 bodova = TITULA!
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.
Može i to, a protiv ovih jačih je bitno ne izgubiti. Čisto da ne prilaze kako neko napisa. Jer ovi pratioci će kiksati na fenjerašima sigurno jer svima trebaju bodovi, a posebno će se međusobno poyebati. Mislim da će nam i manje od 17b biti dovoljno. Ne bi valjalo da nam neko priđe na 2-3 boda i da namiriše krv.Historicar je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:30Široki, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik + 2 boda = titulaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:24Još jednom da ponovim: Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik pobijediti +5 bodova = TITULA!
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.![]()
![]()
Gledao sam i ja... Kako prica rekao bi covjek ne zna se Vico hljeba najest. Pravi je papak kad ga cujes kako prica, ali pokusava da se izbirika. Ako nista iz RS-a je pristao doci ovdje u SA u podcast. Sam je rekao da ce sve o njemu reci postignuca na kraju mandata.Mokes je napisao/la: ↑01 apr 2021, 23:44NisamInSajder je napisao/la: ↑01 apr 2021, 22:12Jel ko pogledao novu garazu? Vico Zeljkovic je gost.
Od 36.40 do 48.00 je bila priča oko PL i prekida prošle sezone. Ranije je pričao da mu je cilj da napravi 12 terena, svake godine po 3 i uvođenje VAR-a. Ostalo je bilo oko reprezentacije i rada Saveza.
Sa klubom nista, bolje reci sta bi navijacima
To je do Marinovica,qurcine od trenere i naravno do 11 invalida !!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, rimljanin90, Rodman i 78 gostiju.