Još jednom da ponovim: Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik pobijediti +5 bodova = TITULA!
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.
Široki, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik + 2 boda = titula
Može i to, a protiv ovih jačih je bitno ne izgubiti. Čisto da ne prilaze kako neko napisa. Jer ovi pratioci će kiksati na fenjerašima sigurno jer svima trebaju bodovi, a posebno će se međusobno poyebati. Mislim da će nam i manje od 17b biti dovoljno. Ne bi valjalo da nam neko priđe na 2-3 boda i da namiriše krv.
Jel ko pogledao novu garazu? Vico Zeljkovic je gost.
Od 36.40 do 48.00 je bila priča oko PL i prekida prošle sezone. Ranije je pričao da mu je cilj da napravi 12 terena, svake godine po 3 i uvođenje VAR-a. Ostalo je bilo oko reprezentacije i rada Saveza.
Gledao sam i ja... Kako prica rekao bi covjek ne zna se Vico hljeba najest. Pravi je papak kad ga cujes kako prica, ali pokusava da se izbirika. Ako nista iz RS-a je pristao doci ovdje u SA u podcast. Sam je rekao da ce sve o njemu reci postignuca na kraju mandata.
Zasada je vec uradio vise nego Begic. Ako napravi ove terene i uvede VAR mozemo mu cestitati. Vise zamjerki imam na amatersko vodjenje emisije. Ja bih poludio da sam tamo gost, okej koji put upast u rijec, ali raditi to svakih 10 sekundi nema smisla. Previse mahalizma u emisiji po mom misljenju.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 02 apr 2021, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Otpocetka drugog dijela svaka utakkmica ( sem Krupe ) pisalo se dobar je bod imamo prednost. Samo da ne dodjemo u situaciju kad bod nece bit nikakao dobar. Sad napast kad imas prostora i da pogrijesis i kiksas. Yebes to akd se dovedes u situaciju da si u bod s drugim..
Ovi pokupili hrvate iz 2 i 3 hnl lige, smece od igraca, koji su dali 150% od sebe protiv nas, dok su nasi ko balerine igrali. **** ti klub ako se ide na x, ili aki je strah napasti **** mjesnu zajednicu skutora velicine Binga iz Sarajeva.
Ovi pokupili hrvate iz 2 i 3 hnl lige, smece od igraca, koji su dali 150% od sebe protiv nas, dok su nasi ko balerine igrali. **** ti klub ako se ide na x, ili aki je strah napasti **** mjesnu zajednicu skutora velicine Binga iz Sarajeva.
To je do Marinovica,qurcine od trenere i naravno do 11 invalida !!