Da upravu si..samo nadodao bih jos da i kad bude neka situacija u korist nas obicno prije toga il nakon toga se i protiv nas svira. Kao sto je ruka u 16 Krupe, penal za nas...BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 19:43Fakat je ovo smiješno, što je previše previše je.
I nas znaju pogurat studije, imali smo protiv Krupe situaciju u korist nas, ali nas su znali i nas redovno i oštećuju, Borca baš guraju a nikad ih oštetit neće. Ovom treba stati u kraj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma ja, sudije su krive sto smo unistili i prvi tim i akademiju i igramo ko prosjecan prvoligas. Nisu tu nasi uhljebi nista krivi.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Možel se konačno odigrat jedna tekma kako dolikuje šampioni?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cim adzija odemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Možel se konačno odigrat jedna tekma kako dolikuje šampioni?
PSPHM
Ko nam fali sutra?
-
- Kontakt:
Mozda je namirisao kraj pa poceo sa Husarom muljati da se sta zaradi za krajJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:13Cim adzija odemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Možel se konačno odigrat jedna tekma kako dolikuje šampioni?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Mulja adzija otkako je dosao. Zar nisi i ti taj stav zastupam. Ne napustaj prvoborce sad.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:31Mozda je namirisao kraj pa poceo sa Husarom muljati da se sta zaradi za krajJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:13Cim adzija odemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Možel se konačno odigrat jedna tekma kako dolikuje šampioni?![]()
PSPHM
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Celavudin ushicen, jos kad ga provali da za zelju zavija, pogubio se totalnovedinjo98 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:44Gledao sam i ja... Kako prica rekao bi covjek ne zna se Vico hljeba najest. Pravi je papak kad ga cujes kako prica, ali pokusava da se izbirika. Ako nista iz RS-a je pristao doci ovdje u SA u podcast. Sam je rekao da ce sve o njemu reci postignuca na kraju mandata.Mokes je napisao/la: ↑01 apr 2021, 23:44NisamInSajder je napisao/la: ↑01 apr 2021, 22:12Jel ko pogledao novu garazu? Vico Zeljkovic je gost.
Od 36.40 do 48.00 je bila priča oko PL i prekida prošle sezone. Ranije je pričao da mu je cilj da napravi 12 terena, svake godine po 3 i uvođenje VAR-a. Ostalo je bilo oko reprezentacije i rada Saveza.
Zasada je vec uradio vise nego Begic. Ako napravi ove terene i uvede VAR mozemo mu cestitati. Vise zamjerki imam na amatersko vodjenje emisije. Ja bih poludio da sam tamo gost, okej koji put upast u rijec, ali raditi to svakih 10 sekundi nema smisla. Previse mahalizma u emisiji po mom misljenju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno nista specijalno intervju, iako se Vico otvorio i imali su priliku da bude ovo dosta interesantnije. Voditelj kao i uvijek prekida gosta po ko zna koliko puta u 3 recenice, a i ovaj voditelj kad je god uskocio bilo je viska ili glupost neka, za razliku od ovog iza kamere, koji je bar duplo interesantniji od voditelja i ima dosta bolja pitanja.Denchi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 23:09Celavudin ushicen, jos kad ga provali da za zelju zavija, pogubio se totalnovedinjo98 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:44Gledao sam i ja... Kako prica rekao bi covjek ne zna se Vico hljeba najest. Pravi je papak kad ga cujes kako prica, ali pokusava da se izbirika. Ako nista iz RS-a je pristao doci ovdje u SA u podcast. Sam je rekao da ce sve o njemu reci postignuca na kraju mandata.
Zasada je vec uradio vise nego Begic. Ako napravi ove terene i uvede VAR mozemo mu cestitati. Vise zamjerki imam na amatersko vodjenje emisije. Ja bih poludio da sam tamo gost, okej koji put upast u rijec, ali raditi to svakih 10 sekundi nema smisla. Previse mahalizma u emisiji po mom misljenju.
Ukoliko ispuni ova obecanja, VAR i tereni, bit ce dobro. Tacnije, dugorocno ce poboljsati ligu, Do sada se vidi da zeli nesto da radi u odnosu na Begica, koji je radio samo u talovima i tisini.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Adukor, Pejović, Sušić, Fanimo, Mešanović i Handžić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
https://prnt.sc/112lpdh
Sutra se mora pobjediti, dobijas veliku dozu samopouzdanja pred tesku utakmicu u Kupu, te ponovo ces se odvojiti na prakticno pocetnu razliku na tabeli. Gledajuci zadnjih 9 utakmica Sarajeva ove godine, rezultat ce biti 1:0.
Moja predikcija za postavu je: Kovacevic - Oremus, Milicevic, Dupovac, Pidro - Adukor, Pejovic, Fanimo, Mesanovic, Jukic, Handzic.
Sutra se mora pobjediti, dobijas veliku dozu samopouzdanja pred tesku utakmicu u Kupu, te ponovo ces se odvojiti na prakticno pocetnu razliku na tabeli. Gledajuci zadnjih 9 utakmica Sarajeva ove godine, rezultat ce biti 1:0.
Moja predikcija za postavu je: Kovacevic - Oremus, Milicevic, Dupovac, Pidro - Adukor, Pejovic, Fanimo, Mesanovic, Jukic, Handzic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sutra ilitiga danas se odlucuje prvenstvo baš zbog toga ce i biti x
- ElCartel11
- Kontakt:
Nek od ovog ispricanog uradi samo ova 3 terena napravit ce vise nego prethodnici. Ali znas kako ide ko puno obecava...NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2021, 23:25Realno nista specijalno intervju, iako se Vico otvorio i imali su priliku da bude ovo dosta interesantnije. Voditelj kao i uvijek prekida gosta po ko zna koliko puta u 3 recenice, a i ovaj voditelj kad je god uskocio bilo je viska ili glupost neka, za razliku od ovog iza kamere, koji je bar duplo interesantniji od voditelja i ima dosta bolja pitanja.Denchi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 23:09Celavudin ushicen, jos kad ga provali da za zelju zavija, pogubio se totalnovedinjo98 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:44
Gledao sam i ja... Kako prica rekao bi covjek ne zna se Vico hljeba najest. Pravi je papak kad ga cujes kako prica, ali pokusava da se izbirika. Ako nista iz RS-a je pristao doci ovdje u SA u podcast. Sam je rekao da ce sve o njemu reci postignuca na kraju mandata.
Ukoliko ispuni ova obecanja, VAR i tereni, bit ce dobro. Tacnije, dugorocno ce poboljsati ligu, Do sada se vidi da zeli nesto da radi u odnosu na Begica, koji je radio samo u talovima i tisini.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
8.5.2006. Na ovaj datum su ojebine iz sela pokraj Mostara zadnji put dosle na Kosevo. Od tada pa do danasnjeg dana gostovanje za ofajle sa kamenjara na Kosevu je misaona imenica. Nikad nije i nece postojati klub i navijaci prema kojima cu osjecati takvu mrznju i gnjev.
SARAJEVO NAPADAJ!

SARAJEVO NAPADAJ!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Susic OUTHistoricar je napisao/la: ↑02 apr 2021, 23:26Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Adukor, Pejović, Sušić, Fanimo, Mešanović i Handžić.
Milanovic IN
Zidana umjesto pejovica ili susica. Faruka Hodzica umjesto krepalog adukora. Kakvi god da su ne mogu biti gori od ove dvojice. Daj im sansu, mozda se dokazu. Sjedeci na klupi i tribinama nikada nece uspjeti a igra nam je ionako katastrofalna. Mozda ovi mladi unesu neku zivost. GAZI UBICE!!!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
.................... Mešanović................
Milanović.... Cmiljanić...... Fanimo
........... Pejović........ Sušić.............
Pidro.. Dupovac.. Miličević.. Oremiš
..................... Kovačević..................
Hoćemo jedanaest lavova!
Izvini ljubavi što nisam došao na tekmu kada me put odvojio od tebe. Izvini ljubavi što sam kasnio par puta. Srce zna da je uz tebe jedino sretno. Opraštam ti sva razočarenja koja si mi priredio. Oprašta ti i moj otac šećer za koji si ti kriv, bordo igla za inzulin je znak ljubavi.
Majka moja ti oprašta sve stresove kad smo buraz i ja bili uz tebe. Oprašta ti i ono kad smo noćili u muriji. Hvala ti za sve bordo drugove koje sam stekao. Hvala ti za sve suze radosnice, kada sam ponosan bio na tebe. Hvala ti ljubavi moja, da samo znaš koliko te volim...
Milanović.... Cmiljanić...... Fanimo
........... Pejović........ Sušić.............
Pidro.. Dupovac.. Miličević.. Oremiš
..................... Kovačević..................
Hoćemo jedanaest lavova!
Izvini ljubavi što nisam došao na tekmu kada me put odvojio od tebe. Izvini ljubavi što sam kasnio par puta. Srce zna da je uz tebe jedino sretno. Opraštam ti sva razočarenja koja si mi priredio. Oprašta ti i moj otac šećer za koji si ti kriv, bordo igla za inzulin je znak ljubavi.
Majka moja ti oprašta sve stresove kad smo buraz i ja bili uz tebe. Oprašta ti i ono kad smo noćili u muriji. Hvala ti za sve bordo drugove koje sam stekao. Hvala ti za sve suze radosnice, kada sam ponosan bio na tebe. Hvala ti ljubavi moja, da samo znaš koliko te volim...
ORIGINAL 1987