FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam pljuvac, ali...
...GAZI, GAZI, GAZI UBICEEE.
HAJDEEEEE
...GAZI, GAZI, GAZI UBICEEE.
HAJDEEEEE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1,85 kvota na Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super je što imate optimizma za danas, ali ako pogledamo kako smo igrali dosad, biće teže nego dole kad smo gostovali i generalno naša forma igrača.
Lištica je tradicionalno neugodan protivnik i uvijek igraju protiv nas sa 110%, pogotovo sada su u dobroj formi, imaju dobru poziciju, dobili nas već jednom i igrat će sa manje pritiska nego mi, plus je teren težak. Tako da nećemo moći igrati neku pas igru, nego će biti nabijanje u protivničku polovinu.
Mi moramo dobiti ovo, ne zbog nas ili njih, nego zbog ostalih, Borca, Zrinjskog i Veleža. Ako danas kiksamo, titula će doći u pitanje vjerovatno.
Nek ih motivišu, animiraju, nek rade bilo šta, samo nek ih trznu malo, ono kako su igrali protiv Krupe je balgo rečeno sramotno.
Danas očekujem barem borbu ako nisu u formi.
Lištica je tradicionalno neugodan protivnik i uvijek igraju protiv nas sa 110%, pogotovo sada su u dobroj formi, imaju dobru poziciju, dobili nas već jednom i igrat će sa manje pritiska nego mi, plus je teren težak. Tako da nećemo moći igrati neku pas igru, nego će biti nabijanje u protivničku polovinu.
Mi moramo dobiti ovo, ne zbog nas ili njih, nego zbog ostalih, Borca, Zrinjskog i Veleža. Ako danas kiksamo, titula će doći u pitanje vjerovatno.
Nek ih motivišu, animiraju, nek rade bilo šta, samo nek ih trznu malo, ono kako su igrali protiv Krupe je balgo rečeno sramotno.
Danas očekujem barem borbu ako nisu u formi.
-
- Kontakt:
Kova
Oremus-Mili-Dupe-Pidro
Pejovic-Adukor
Fanimo-Mesa-Milanovic
Handzic
Oremus-Mili-Dupe-Pidro
Pejovic-Adukor
Fanimo-Mesa-Milanovic
Handzic
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sretno momcima i stručnom štabu, da nas obraduju danas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mesanovic i Handzic nebi trebali igrati skupa, ppgotovo ne ako je Jasmin na 10-ci.
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Cmilju od prve da ih malo voza 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Utakmica protiv Sirokog je najvaznija do sad, iz mnogo segmenata. Ima tu tradicija, rivalstvo, povecanje bodovnog salda u odnosu na pratioca, mir u kuci, samopouzdanje.. ali daleko najvaznija je jer bi trebali znati na cemu smo, jesmo li uspjeli iskoristiti pauzu na pravi nacin i uhvatiti ritam ili cemo se i dalje patiti za realizacijom i igrom.
Kako god bilo, 3 boda su najvaznija jer bi nam to olaksalo posao u nastavku, momcima i strucnom stabu puna podrska i da rijesimo ovo u nasu korist.
Kako god bilo, 3 boda su najvaznija jer bi nam to olaksalo posao u nastavku, momcima i strucnom stabu puna podrska i da rijesimo ovo u nasu korist.
90!
-
- Kontakt:
Danas želim da vidim u listi strijelaca Mešanovića ili Cmiljanića na terenu.
Mešanović je doveden kao pojačanje,što bi neki rekli kapitalno(vjerovatno tako i plaćen) a po dosadašnjem učinku to je jedna velika nula za napadača.Ok,kreće se,trudi se ali nema konkretnog učinka,nema gola nema asistencije a to je osnov svakog napadaca .
Cmiljanić?Papiri problem,ok,sad odigrao 15min i to je ok.Valjda je spreman pa daj da vidimo tog igrača koji je najavljen kao pojačanje.Kada će pokazati ako ne sada kad smo ovako loši u ofanzivnom segmentu.Ako je pojačanje daj mu minutažu da vidimo je li.
Ovo ovako mi djeluje kao jedna velika ,što bi mi rekli fula.Ovog nema sa golovoma a ima minutažu a ovog nema na terenu a doveo si ga da daje golove ,znači dvije fule.
Mešanović je doveden kao pojačanje,što bi neki rekli kapitalno(vjerovatno tako i plaćen) a po dosadašnjem učinku to je jedna velika nula za napadača.Ok,kreće se,trudi se ali nema konkretnog učinka,nema gola nema asistencije a to je osnov svakog napadaca .
Cmiljanić?Papiri problem,ok,sad odigrao 15min i to je ok.Valjda je spreman pa daj da vidimo tog igrača koji je najavljen kao pojačanje.Kada će pokazati ako ne sada kad smo ovako loši u ofanzivnom segmentu.Ako je pojačanje daj mu minutažu da vidimo je li.
Ovo ovako mi djeluje kao jedna velika ,što bi mi rekli fula.Ovog nema sa golovoma a ima minutažu a ovog nema na terenu a doveo si ga da daje golove ,znači dvije fule.
Adukor nije toliko ni loš ove sezone, barem ovo koliko je ulazio s klupe, nije se loše pokazao. A s ostalim se slažem, moraš nekom dat priliku da vidiš na čemu si.Covid19 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 02:54Zidana umjesto pejovica ili susica. Faruka Hodzica umjesto krepalog adukora. Kakvi god da su ne mogu biti gori od ove dvojice. Daj im sansu, mozda se dokazu. Sjedeci na klupi i tribinama nikada nece uspjeti a igra nam je ionako katastrofalna. Mozda ovi mladi unesu neku zivost. GAZI UBICE!!!
Kovačević
Oremuš Dupovac Miličević Pidro
Adukor Ledženda
Cmiljanić Zinedin Mešanović
Handžić
Mešanović i Cmiljanić na "krila", odnosno da svi ulaze u sredinu i pokušavaju zabit gol. Bekove izvuć naprijed nek prate napad. Ići na rani gol, poslije se možeš zatvorit. Mi ako primimo prvi gol nećemo ni dobit utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dal će Cmiljanić uopšte biti u konkurenciji?
Jedan od šest stranaca otpada za danas.
Oremuš otpast neće zbog katastrofalne zamjene.
Adukor i Pejović takođe ne bi trebali zbog izostanka Đokanovića i možda Sušića.
Fanimo sumnjam da će otpast.
Velkoski ili Cmiljanić??
Velkoski ili Cmiljanić??
FK Sarajevo
To je ta klupska politika ...BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 10:43Dal će Cmiljanić uopšte biti u konkurenciji?
Velkoski ili Cmiljanić??
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Desetak dana nisam ulazio na ovu temu, ja ljepote
Budemo li gledali danas slicnu igru kao ove utakmice prije, ne valja nikako. Ne bude li prekretnica danas, neko je onda dobro zabrljao i treba poceti razmisljati o radikalnijim reakcijama u klubu.
Ja sam nesto ubijedjen da ce ovo danas biti puno lakse, nego se iko nada.

Budemo li gledali danas slicnu igru kao ove utakmice prije, ne valja nikako. Ne bude li prekretnica danas, neko je onda dobro zabrljao i treba poceti razmisljati o radikalnijim reakcijama u klubu.
Ja sam nesto ubijedjen da ce ovo danas biti puno lakse, nego se iko nada.
Velkoski vjerovatno zbog ovih reprezentativnih obaveza. Nije igrao, ali nije ni odmarao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 10:43Dal će Cmiljanić uopšte biti u konkurenciji?
Velkoski ili Cmiljanić??
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Po pobjedu danas!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Lopta je okrugla i sve je moguce al ubjedjen sam u pobjedu, puno smo kvalitetniji. VAMOS RAJVOSA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jutro...danas sam nesto bas optimista, ne znam ni zasto, ali imam neku suhvu da ce biti mirna pobjeda, bez stresa.
Samo Saraj'vo!
Samo Saraj'vo!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, hurem, Rajvosa4ever i 34 gosta.