FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je valjda više to to, opet +8
U ovu sredinu mu komotno moze stati jos jedan zub

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Samo je Milicevic zvjerka!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:30Nisi ti normalan. Jel ti vjerujes svoji ocima ili Semi?
Sema je fino rekao, Vinko i Tino se posvadjali. I ti imas obraza napisati da je atmosfera super??

Krste je tu da popravi atmosferu

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sarajevo je ovim trijumfom završilo dosta stvari kada je u pitanju borba za titulu prvaka", rekao je Karačić.
Korak po korak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igračima dati dan odmora i sve snage usmjeriti na pozitivan rezultat u Tuzli sada kao i u Mostaru poslije toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pogresno razmisljate, Tuzlu treba uzeti vec prvu utakmicu. Prebaciti pritisak na njih. Niko se ne smije razbacivati nekim izjavama, vec raditi u tisini i udariti Musemicu na emocije. Tuzla igra odlican fudbal, danas su kiksali samo zbog toga sto su mislima vec u utakmici protiv nas. Musemicu ce to biti vise od utakmice, on ce ih nabrijati samo tako ovih dana. Treba baciti nekoliko patki da su oni favoriti jer imaju trenera koji nas odlicno poznaje, da je Musemic njihova prednost itd. On je sujetan covjek i tu treba ici takticki. Oni tu nece kalkulisati i ici ce od prve minute na juris, zato treba dobro postaviti nasu igru. Samo pobjeda dolazi u obzir, nikakvi iksovi pa onda patnja u povratnoj
-
- Kontakt:
Ma to su qrcine zesce i neprijatelji kluba.
Gori ste mi svi vi koji im dajete prostor ovdje obaziruci se na njih,isfrustrirani u svojim zivotima i tako im lakse zivjeti.
Kunem se da udjemo sutra u bilo koje grupe,isto bi pojedini padobranci pljuvali.
ABD slavit ce se itekako

Ovakve tekme dobiti i sa pola gola ako to znaci titulu,ja prezadovoljan!
Idemo dalje...
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Popisam ja sve ove sto se osjecaju popisanu,cisto da se bez razloga ne osjećaju popisani...pSSSSSSSSSSSSSSSS
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cestitke momcima. Teska ali zasluzena pobjeda. Vidi se po emociji i reakciji da im je ogroman teret s ledja pao. Sad korak po korak do titule, pa zasto ne i duple aBd ! Milanovic odlican do neke 60. minute, treba mu utakmica u kontinuitetu, Handzic isto odlican, ganjao, vracao se, spustao se po loptu. Pidro se pod hitno mora dozvati.
P.S. Na videu slavlja se jasno vidi da TSS ne skace punim intenzitetom, treba vidjeti sa Semir SaimSe Zilic, da se nije opet naljutio ?!
P.S. Na videu slavlja se jasno vidi da TSS ne skace punim intenzitetom, treba vidjeti sa Semir SaimSe Zilic, da se nije opet naljutio ?!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:45Cestitke momcima. Teska ali zasluzena pobjeda. Vidi se po emociji i reakciji da im je ogroman teret s ledja pao. Sad korak po korak do titule, pa zasto ne i duple aBd ! Milanovic odlican do neke 60. minute, treba mu utakmica u kontinuitetu, Handzic isto odlican, ganjao, vracao se, spustao se po loptu. Pidro se pod hitno mora dozvati.
Facebook Ayatollah upravo pise fetvu, pa pricekajmo da vidimo kakav je problem bio.
A za Handzica se slazem, super je danas odigrao bas. Hrvao se sa stoperima, otvarao prostor, u skoku dominirao.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Ima ovdje ko da ne zadovoljava svoj ego ko kloc ZIP...Pejovic ocajan ponovno. Pidro bi se i popravio mozda da nije bilo repke pa sad digo nos dzaba. Dupovac malo losija utakmica al i dalje na nivou. Jasmin nit smrdi nit mirise iskreno, al trci barem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Bgm izdominirao. Jbg mozda sam ga ja i najvise kritikovao (kad je trebalo) zato ga sad i zelim pohvaliti jer se dozvao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:47Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:45Cestitke momcima. Teska ali zasluzena pobjeda. Vidi se po emociji i reakciji da im je ogroman teret s ledja pao. Sad korak po korak do titule, pa zasto ne i duple aBd ! Milanovic odlican do neke 60. minute, treba mu utakmica u kontinuitetu, Handzic isto odlican, ganjao, vracao se, spustao se po loptu. Pidro se pod hitno mora dozvati.
Facebook Ayatollah upravo pise fetvu, pa pricekajmo da vidimo kakav je problem bio.
A za Handzica se slazem, super je danas odigrao bas. Hrvao se sa stoperima, otvarao prostor, u skoku dominirao.
Hajd javi sta #SaimSe kaze, da znam kako djelovati u nastavku.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ima jos ovdje zadovoljavaca ega.
A da ne bu dušana kojeg zdušno pljuju, sad bi bojac bio na +6 i onda moli boga hoce li gdje se svirnuti penal
Al jok kae dobro je ovo dominacija
Kada naucite sta je pljuvanje a sta kritika, kada naucite da nekada je i uspjeh plod okolnosti a ne kvaliteta i da trofej ne znaci napredak (amar 2010_2013) vec da mozes ako nemas sistem i viziju da dobro poljubis patos, onda mozemo komunicirati na nekom ozbiljnom nivou
Ovaj nivo sarkazma al tek pola sata poslije utakmice gdje smo opet visili, protiv igraca iz 2 i 3 hnl lige, je bas taj nivo sa kojim ne mozes realno ni boditi ozbiljnu raspravu.
Ps
Ovaj pljuvac je 20 godina uz klub, domace gostujuce, pljuvac je prvi bio za smjenu husrefa ksd ste ga branili bas vi isti zivotom po forumu i zvanicnoj, i ovaj isti pljuvav je 20i nekog decembra bio ravnodusan pri izboru trenera i nimalo odusevljen
A da ne bu dušana kojeg zdušno pljuju, sad bi bojac bio na +6 i onda moli boga hoce li gdje se svirnuti penal
Al jok kae dobro je ovo dominacija
Kada naucite sta je pljuvanje a sta kritika, kada naucite da nekada je i uspjeh plod okolnosti a ne kvaliteta i da trofej ne znaci napredak (amar 2010_2013) vec da mozes ako nemas sistem i viziju da dobro poljubis patos, onda mozemo komunicirati na nekom ozbiljnom nivou
Ovaj nivo sarkazma al tek pola sata poslije utakmice gdje smo opet visili, protiv igraca iz 2 i 3 hnl lige, je bas taj nivo sa kojim ne mozes realno ni boditi ozbiljnu raspravu.
Ps
Ovaj pljuvac je 20 godina uz klub, domace gostujuce, pljuvac je prvi bio za smjenu husrefa ksd ste ga branili bas vi isti zivotom po forumu i zvanicnoj, i ovaj isti pljuvav je 20i nekog decembra bio ravnodusan pri izboru trenera i nimalo odusevljen
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Evo objavio je status izgledaZoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:55Bgm izdominirao. Jbg mozda sam ga ja i najvise kritikovao (kad je trebalo) zato ga sad i zelim pohvaliti jer se dozvao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:47Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:45Cestitke momcima. Teska ali zasluzena pobjeda. Vidi se po emociji i reakciji da im je ogroman teret s ledja pao. Sad korak po korak do titule, pa zasto ne i duple aBd ! Milanovic odlican do neke 60. minute, treba mu utakmica u kontinuitetu, Handzic isto odlican, ganjao, vracao se, spustao se po loptu. Pidro se pod hitno mora dozvati.
Hajd javi sta #SaimSe kaze, da znam kako djelovati u nastavku.
PSPHM
Bitno je nakon sljedecih 5 kola imati bar i plus 1, jer su posljednje 4 tekme sa laksim protivnicima i tu bi se moralo uzeti svih 12 bodova. Cak i da budemo u minusu (ne daj Boze) za posljednja 4 kola vjerujem da bi uzeli titulu jer ce tad ostali da se kolju izmedju sebe.
Svaka castl momci
Svaka castl momci

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, supervizor, TETRAPAK i 46 gostiju.