FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce Jukić biti prvi izbor na lijevom krilu, volio bih da vec u Tuzli bude starter.
Jos Borca na Koševu da uzmemo za 2 kola i to je to po meni nevezano za rezultat u Mostaru.
Inace sa Velezom igramo u ponedeljak
Inace sa Velezom igramo u ponedeljak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Neće Gigović suditi, budi siguran. Moj tip je povratnik mujić kojem nije bitno protiv koga igramo, bitno je samo da nas ukopa.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:11Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.
I VFC mlatnuti aBd.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:11Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.

Sarajevo ljubavi moja.
Ma da, Elvis svakako. Pod Gigovićem sam više mislio na to da će se sudijskim odlukama gurati još više ako nam se bodovno približe. Ovo samo kod nas ima.tm01hzne je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:26Neće Gigović suditi, budi siguran. Moj tip je povratnik mujić kojem nije bitno protiv koga igramo, bitno je samo da nas ukopa.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:11Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.

FK SARAJEVO
Danas jedino sta je pozitivno jeste 3 boda.
Mili dobi zuti karton naivno
Kova odradio ono malo posla dobro
Limeni najbolji igrac nas
Adukor na pocetku luto al kako je utakmica prolazila bio je dobar i mnogo vise vrijedi u veznom redu nego na stoperu
Mesanovic se bori ima brzinu agresivnos al nos za go asistenciju nema. Nadam se da ce i to doc
Kako koje kolo prolazi svi uvidjamo da mi necemo imat financisku moc vise nikad da priustimo IGRACA KO AHMETA
Dusan danas 2 mjesto za igraca utakmice spasionam je 2 boda al to neznaci da takav igrac smije zivit blizu marin dvora a ne da igra u FK SARAJEVO
MALO bolje smo stojali kondiciono, al brate nisam se nadao da cemo bid ko radnik kad ga je zizovic vodio. Prekinuli smo sa lezanjem bar 15 utakmicu, ja vjerujem da je 50% lezanja bio savjet Vinka (znaci sjeci ritam igre), ovo jedino mogu razumjet da su ovo radili da bi se sto manje trisili jer ugramo protiv bratunca u srijedu..
Milanovic danas bio dobar dok je ima snage tacnije 50 min
Jukic za oni sto je odigrao dobar
Susic usporava al to je vjerovatno vinkova zelja sa njegovim ubacajem da zadrzi loptu i ubije vrijeme, ponovo nije zaradio ni 200 km od plate
Sve u svemu pobjeda u sledece 4 utakmice ocekujem i plasman u finale kupa bih
Mili dobi zuti karton naivno
Kova odradio ono malo posla dobro
Limeni najbolji igrac nas
Adukor na pocetku luto al kako je utakmica prolazila bio je dobar i mnogo vise vrijedi u veznom redu nego na stoperu
Mesanovic se bori ima brzinu agresivnos al nos za go asistenciju nema. Nadam se da ce i to doc
Kako koje kolo prolazi svi uvidjamo da mi necemo imat financisku moc vise nikad da priustimo IGRACA KO AHMETA
Dusan danas 2 mjesto za igraca utakmice spasionam je 2 boda al to neznaci da takav igrac smije zivit blizu marin dvora a ne da igra u FK SARAJEVO
MALO bolje smo stojali kondiciono, al brate nisam se nadao da cemo bid ko radnik kad ga je zizovic vodio. Prekinuli smo sa lezanjem bar 15 utakmicu, ja vjerujem da je 50% lezanja bio savjet Vinka (znaci sjeci ritam igre), ovo jedino mogu razumjet da su ovo radili da bi se sto manje trisili jer ugramo protiv bratunca u srijedu..
Milanovic danas bio dobar dok je ima snage tacnije 50 min
Jukic za oni sto je odigrao dobar
Susic usporava al to je vjerovatno vinkova zelja sa njegovim ubacajem da zadrzi loptu i ubije vrijeme, ponovo nije zaradio ni 200 km od plate
Sve u svemu pobjeda u sledece 4 utakmice ocekujem i plasman u finale kupa bih
Bordo jutro 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U prvih mah kontam promasio pdf da sam kod kona ,toliko negativnosti i kukanja, al dobro.
Bitno je uzeti titulu, a ona donosi novac kojim ce se u ova teska vremena krize i kokuzluka dobro napuniti klupsku kasu .
Dosta igraca isticu ugovori ,koji bas i nisu kvalitet za Sarajevo, a za te novce dovesti par bas ekstra pojacanja i ponovo napraviti mocnu ekipu koja ce nam donijeti novu titulu u nizu.
Uzivajte ljudi.
Bitno je uzeti titulu, a ona donosi novac kojim ce se u ova teska vremena krize i kokuzluka dobro napuniti klupsku kasu .
Dosta igraca isticu ugovori ,koji bas i nisu kvalitet za Sarajevo, a za te novce dovesti par bas ekstra pojacanja i ponovo napraviti mocnu ekipu koja ce nam donijeti novu titulu u nizu.
Uzivajte ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
Odlicann odgovoramypitar je napisao/la: ↑04 apr 2021, 08:02U prvih mah kontam promasio pdf da sam kod kona ,toliko negativnosti i kukanja, al dobro.
Uzivajte ljudi.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedan je Dragan Skakić Skale!vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 03:03Ma da, Elvis svakako. Pod Gigovićem sam više mislio na to da će se sudijskim odlukama gurati još više ako nam se bodovno približe. Ovo samo kod nas ima.tm01hzne je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:26Neće Gigović suditi, budi siguran. Moj tip je povratnik mujić kojem nije bitno protiv koga igramo, bitno je samo da nas ukopa.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:11Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Amer Dupovac Il Capitano
Kakav napredak u igri... Haos

Kakav napredak u igri... Haos

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Samo da pitam da li su se kone halalile sa titulom?
This time next year, we'll be millionaires!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nevezano za Sarajevo, nešto gledam klubove koji će ući iz nižih liga.. Posušje i Rudar P.
definitivno se liga mora smanjiti na 10 klubova.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velez Sarajevo
Sarajevo Borac
Zrinjski Sarajevo
Sarajevo željo
Tuzla Sarajevo
**** raspored do bola.
Sarajevo Borac
Zrinjski Sarajevo
Sarajevo željo
Tuzla Sarajevo
**** raspored do bola.
-
- Kontakt:
+1Pantelija je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:59Ima jos ovdje zadovoljavaca ega.
A da ne bu dušana kojeg zdušno pljuju, sad bi bojac bio na +6 i onda moli boga hoce li gdje se svirnuti penal
Al jok kae dobro je ovo dominacija
Kada naucite sta je pljuvanje a sta kritika, kada naucite da nekada je i uspjeh plod okolnosti a ne kvaliteta i da trofej ne znaci napredak (amar 2010_2013) vec da mozes ako nemas sistem i viziju da dobro poljubis patos, onda mozemo komunicirati na nekom ozbiljnom nivou
Ovaj nivo sarkazma al tek pola sata poslije utakmice gdje smo opet visili, protiv igraca iz 2 i 3 hnl lige, je bas taj nivo sa kojim ne mozes realno ni boditi ozbiljnu raspravu.
Ps
Ovaj pljuvac je 20 godina uz klub, domace gostujuce, pljuvac je prvi bio za smjenu husrefa ksd ste ga branili bas vi isti zivotom po forumu i zvanicnoj, i ovaj isti pljuvav je 20i nekog decembra bio ravnodusan pri izboru trenera i nimalo odusevljen
Kao da je bitno s kim ko igra kad pogledas kola unazad i rezultate,npr Krupu smo mozda i teze dobili nego Širokog. Pa i ovi rezultati od jucer ,teze je sad otici i u Krupu i u Bijeljinu(jel kao tamo bi trebao dobiti) nego pod Bijeli Brijeg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mora definitivno. Al Mokri Dolac na kojem igra Posusje ima dobar teren. Za Prijedor ne znam, ali to nam treba biti veci uslov od historije, navijaca ili velicine grada.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo polako, jednu po jednu utakmicu. Sad možemo kalkulisati ako bude trebalo a ne treba kup zaboraviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Posušje je dobra prica,vjerovatno ce biti prvi klub nakon 10+ godina koji ulazi u PL a a da pri tome nisu kupili ulazak u istu.hordasDoboj je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:12Mora definitivno. Al Mokri Dolac na kojem igra Posusje ima dobar teren. Za Prijedor ne znam, ali to nam treba biti veci uslov od historije, navijaca ili velicine grada.
Nesto govore da ulaze u pricu sa Hajdukom,kao ukida se Hajduk 2 pa ce njima slati neke igrace.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, crnehorde, Lecler, N3R3D, napoleon72, pierce, Proximic, samoFKS, TETRAPAK i 72 gosta.