FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 05 apr 2021, 20:10

SudoHusika je napisao/la:
05 apr 2021, 19:55
braco je napisao/la:
05 apr 2021, 19:51
05 apr 2021, 19:50
.
4-2-3-1

------------------Zec--------------

---Ramović----Štilić----Gasal--

----------Šaban---Duraković---

Šehić----Ikić-----Vrhovac--Siniša

---------------Erić------------------

4-1-4-1 ko Adžem protiv Goška na debiju u drugom mandatu kad su Rama i Zeba dvije desetke bili

-------------------Zec------------------

--Kulašin---Štilić---Ramović--Gasal

-----------------Šaban------------------

Šehić-----Ikić-------Vrhovac----Siniša

------------------Erić--------------------

Ako se Štili ne igra, onaj stavi Subašića u prvoj formaciji ili Subašića/Durakovića u drugoj formaciji boli me qrac ali ako ništa bar bih nešto novo vidio pa sa ove 2 formacije i ne bih se iznervirao toliko. Yebi joj mater upali upali daj nešto novo, a bar bi igrali nešto brže i lopta bi imala bolji protok s igračima iz ove 2 formacije 100%.

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Siniši ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.
Ma ja buraz, ti to malo bolje formulišeš od mene. Treba skloniti ove što si nabrojao, tj ne birati ih više u istih 11. 10 kola tvrdoglavo se pokušava sa nekim razbijačem, veznjacima na krilima i slično. Ne ide yebemu mater evo vidimo svi da ne ide.
Neki govore da je rano za mlade, Ja bih da pitam po kojem osnovu mogu biti gori Kulašin ili Gasal od ostalih krila koja redovno zabijaju 0 golova. Znači ne može gore, samo možeš dobiti sa njima. Gasal i Kulašin da su igrali isto broj utakmica ko naša krila ove sezone, imali bi bar po 3 gola ove sezone 100% što je opet bolje od ništa. Po čemu je Šaban gori od ovog Čelikovića. Da ne griješim dušu, dečko igra na pogrešnoj poziciji i nije on kriv ali ne daje ništa prema naprijed. Ovo što Štila igra posljednjih 10 kola mogu isto odigrati i Duraković i Subašić (koji nikad nije zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, a bio je najveći talenat federalne na svojoj poziciji).
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
05 apr 2021, 20:06
Ma druže što se mene tiče može 0-1-9 formaciju samo da vidimo nešto novo i što je najbitnije SVJEŽU KRV. Ovo što je do sada igralo je ANEMIČNO da pichke materine.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 apr 2021, 20:20

Semper je napisao/la:
Bekric je ono promasio bas zato sto je dobar sa Osimom. Cilj je da se klub sroza i da se proda pomocni teren, rastale se pare i kljuc u bravu. Siljak nije popunio uplatnicu jer je Osimov rodjak , od tada su kola krenula niz brdo.
E nek si nam vala objasnio. Ja cijelo vrijeme kontam o čemu se ovdje radi.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 05 apr 2021, 20:20

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 19:50
.
4-2-3-1

4-1-4-1 ko Adžem protiv Goška na debiju u drugom mandatu kad su Rama i Zeba dvije desetke bili

Ako se Štili ne igra, onaj stavi Subašića u prvoj formaciji ili Subašića/Durakovića u drugoj formaciji boli me qrac ali ako ništa bar bih nešto novo vidio pa sa ove 2 formacije i ne bih se iznervirao toliko. Yebi joj mater upali upali daj nešto novo, a bar bi igrali nešto brže i lopta bi imala bolji protok s igračima iz ove 2 formacije 100%.

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Sinišu ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.

Nisam neki strucnjak ali bih volio vidjeti nesto ovakvo

Miličević
Vrhovac Ikić Čelik
Duraković Šaban
Kulašin Miličević
Gasal
Zec Štilić
Formacija 352 ne znam da li bi valjalo ili ne ali bih volio vidjeti ovako nešto. I zamolio bih ove khurce sto jedva cekaju da seru i napdaju da ne odgovaraju.
Koga sve nema za subotu.Kosoric,Celikovic,Ikic kartoni,Sinan,Sabanadzovic,Lendric povrede?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 apr 2021, 20:26

Pa yebote nama u subotu ce stoperski par biti Miletic-Vrhovac. :crazy:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 05 apr 2021, 20:27

UBIPITAR je napisao/la:
05 apr 2021, 19:18
HongKong je napisao/la:
05 apr 2021, 18:29
Znaci covjek dovede u klub svoje igrace kojima kao vjeruje dok smo se mi ovdje krvili da li treba dovesti redom: Stanica, Jamaka, Kosorica, Blazevica, Miletica, Mujezinovica, da li treba produziti ugovor Veselinovicu, da li treba prodati Lendrica, da li treba vratiti rekreativca Fejzica...sve on njih odabrao i ostavio u klubu, doveo ili im produzio ugovore dok smo se mi nadali i ocekivali da ce napraviti cistku i rastjerati sve ove ublehe koje nam vec godinama nista sem razocarenja nisu priredili. Definitvno ga treba zaliti i to treba biti izvlakusa za ocajne rezultate. Jbg nije on nista kriv, igraci su.

Dalje, trebamo osjecati empatiju i podrzavati covjeka koji je jedva cekao skupstinu da sere o futbalu, da se ne trebamo baviti sporednim stvarima i da postoji eto neka grupa ljudi koja ce doci u klub. Nakon svega toga mi trebamo da ga zalimo i da svrsavamo svi redom jer on posudjuje pare klubu. Znaci lik oformio, nasao ili izmislio neku grupu ljudi da s njim dodje u klub, a to su ljudi koji ocito ne mogu skupiti pare da se malo ocisti oko stadiona, te im on sad posudjuje pare da bi klub dobio licencu. Trebamo biti ponosni na to? Pa kralju koji si se **** gurao okolo kad su te nabili nogom iz Katara, lajao i oblijetao oko kluba ako nemas neki plan kako sve treba da izgleda. Nemas ljude da te podrze, nemas finansijsku moc, nemas politicku moc, nemas ledja u savezu...go si ko lipa pasa, a takav ne moze vodit Vrbanjusu, a ne Zelju. Iz svega navedenog je jasno da je tu jedini cilj bio da se sprijece one tuzbe i da se sabotira sudsko utvrdjivanje duga. Na kraju ce ostati pitanje da li smo mi zaista njemu duzni ili je lik pokupio pare na svoj racun u proslom mandatu? Ja sam vjerovarao da to nije moguce, svadjao se, ali ne kazu bezveze da je vrijeme najbolji sudija i da pokaze istinu.

Mi danas raspravljamo o tome da li cemo dobiti licencu za takmicenje u nasoj ligi!
Nadam se da gospodin koji ima toliku moc da izazove polarizaciju nije mislio na to kad je pricao o sporednim stvarima koje jesu bitne ali nisu glavne. Dzaba tebi sve ako ne dobijes licencu, dzaba tebi sve ako nemas gdje igrati utakmice, dzaba sve ako nemas logistiku u sto si se i sam uvjerio u posljednje vrijeme.

Tvoji dani u klubu se blize kraju, prije ili kasnije ces otici i ukaljati zauvijek svoje ime. Zbog cega? Nadam se da cemo i definitivno saznati. Prva stvar na kojoj treba raditi nova uprava je utvrdjivanje cinjenica iz posljednja dva mandata naseg trenera. Ne da bi se bavili progonom vjestica, nego da se konacno utvrdi ko kome i koliko duguje. Potrebno je ocisiti klub od proslosti, rijesiti sve obaveze koje imamo da bi mogli gledati u buducnost.
Hahahahahaha,pošto obraz?

HongKong
Post 11 maj 2019, 13:49

Kako je Miske skontao koliko je sranje napravio i dezertirao sa poltronima iz kluba, mudar potez nema sta. Da su ostali i ovu polusezonu i da smo se borili za opstanak **** bi im raja od do. Sigurno da bi i bili u takvoj situaciji, sreca pa je su neki ljudi poturili svoja ledja za klub prije svih Amar, Badzak Zuban...Opet nezahvalna stoka pljuje po ljudima. Sad bi izgleda dezereteri opet da se vrate i da nastave sa unistavanjem kluba. Materim im bezobraznu.
Pa to je ta razlika izmedju tebe i mene. Ukoliko ti mislis da su oni trebali ostati, onda trebaju i ovi danas. Kako sam i napisao gore valjda znas citati da nisam vjerovao u sve te price, da sam se svadjao, branio Amara, ali sad mi djeluje da sam pogrijesio. Isto **** kao i Misimovic i njegova svita. Barem smo utvrdili njihove prave motive, sad je vrijeme za razlaz. Slobodno nadji sve moje postove i zalijepi pa cemo onda da vidimo ko je i kome prodao obraz. Ja pisem ono sto je u trenutku najbolje za klub, a kritikujem ono sto nas vodi u ambis tj. Amar sa svojim poltronima poput tebe.
Cuva Bog Zelju svog!

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 apr 2021, 20:27

LjoZee je napisao/la:
05 apr 2021, 20:26
Uvijek moze gore zamisli ovo ljoZe
Kosoric-Celikovic

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 apr 2021, 20:28

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 20:10
05 apr 2021, 19:55
braco je napisao/la:

4-2-3-1

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Siniši ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.
Ma ja buraz, ti to malo bolje formulišeš od mene. Treba skloniti ove što si nabrojao, tj ne birati ih više u istih 11. 10 kola tvrdoglavo se pokušava sa nekim razbijačem, veznjacima na krilima i slično. Ne ide yebemu mater evo vidimo svi da ne ide.
Neki govore da je rano za mlade, Ja bih da pitam po kojem osnovu mogu biti gori Kulašin ili Gasal od ostalih krila koja redovno zabijaju 0 golova. Znači ne može gore, samo možeš dobiti sa njima. Gasal i Kulašin da su igrali isto broj utakmica ko naša krila ove sezone, imali bi bar po 3 gola ove sezone 100% što je opet bolje od ništa. Po čemu je Šaban gori od ovog Čelikovića. Da ne griješim dušu, dečko igra na pogrešnoj poziciji i nije on kriv ali ne daje ništa prema naprijed. Ovo što Štila igra posljednjih 10 kola mogu isto odigrati i Duraković i Subašić (koji nikad nije zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, a bio je najveći talenat federalne na svojoj poziciji).
Ma druže što se mene tiče može 0-1-9 formaciju samo da vidimo nešto novo i što je najbitnije SVJEŽU KRV. Ovo što je do sada igralo je ANEMIČNO da pichke materine.

Ne znam ja moze li ovo proc al kontam bolje je i ovo nego standardna 4231 ili kurcev romb.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 apr 2021, 20:32

Cunami87 je napisao/la:
05 apr 2021, 20:20
braco je napisao/la:

4-2-3-1

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Sinišu ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.

Nisam neki strucnjak ali bih volio vidjeti nesto ovakvo

Miličević
Vrhovac Ikić Čelik
Duraković Šaban
Kulašin Miličević
Gasal
Zec Štilić
Formacija 352 ne znam da li bi valjalo ili ne ali bih volio vidjeti ovako nešto. I zamolio bih ove khurce sto jedva cekaju da seru i napdaju da ne odgovaraju.
Koga sve nema za subotu.Kosoric,Celikovic,Ikic kartoni,Sinan,Sabanadzovic,Lendric povrede?
Kartonirani da, za te povrede pojma nemam haj ti znaj to.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 apr 2021, 20:32

Mehmedaga je napisao/la:
05 apr 2021, 20:27
LjoZee je napisao/la:
Kosoric-Celikovic
Ma meni se cini da nema gore kombinacije od ove sto ce u subotu biti. :mrgreen:

Yeboga Ikic dragi, sudija produzi utakmicu 4 minute, a frajer u 94:54 minuti dobije direktan crveni karton.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 apr 2021, 20:34

slika

al od citavog cirkusa dns ovo je najvise prekucalo ono kad u klubu nemaju pojma za izlazak u koje takmičenje se bore :bow: :bow: :bow:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 apr 2021, 20:35

Ma džaba pišete formacije kad Amar postavi 4 4 2
Fejzić
Siniša Kosorić Ikić Šehić
Bojo Meša Čeliković Mujezinović
Štila
Lendrić

Izmejna tokom utakmice i formacija

Fejzić
Stevanović Kosorić Ikić Šehić
Bekrić Čeliković
Ramović Štilić Veselinović
Juricic/Zec
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 apr 2021, 20:37

LjoZee je napisao/la:
05 apr 2021, 20:32
Mehmedaga je napisao/la:
05 apr 2021, 20:27
LjoZee je napisao/la:
Kosoric-Celikovic
Ma meni se cini da nema gore kombinacije od ove sto ce u subotu biti. :mrgreen:

Yeboga Ikic dragi, sudija produzi utakmicu 4 minute, a frajer u 94:54 minuti dobije direktan crveni karton.
Grdno se varaš moj ljoŽe hahahahahahah.Jedan od ove dvojice(ako ne i obojica) daje/daju gol citiraj me u subotu oko 19 časova hahahahahah

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 apr 2021, 20:39

Robust je napisao/la:
05 apr 2021, 20:34
slika

al od citavog cirkusa dns ovo je najvise prekucalo ono kad u klubu nemaju pojma za izlazak u koje takmičenje se bore :bow: :bow: :bow:
Pa ljudi nam otvoreno rekli da nećemo izboriti ovu ligu konferencije kako se već zove
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 05 apr 2021, 20:39

Veze oni nemaju sta se desava u klubu, dođu u isiti da popiju kafu i porazgovarju. Jadna nam majka kada oni pocnu da tuze klub za pare koje se njima duguju za ovaj nerad.
Mjau !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 apr 2021, 20:43

LjoZee je napisao/la:
Ako ništa uigrani su, bili su skupa tandem i u Vitezu i u Čeliku :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 apr 2021, 20:58

eto asd zamisli kakva smo ekipa,igraju nam stoperi iz **** viteza i celika
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 05 apr 2021, 21:08

Celikovic-Vrhovac za vikend

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 apr 2021, 21:14

MrkiMedo je napisao/la:
05 apr 2021, 21:08
Suspendovan je Čeliković, zaradio je treći žuti protiv Slobode

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 apr 2021, 21:28

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 21:14
MrkiMedo je napisao/la:
05 apr 2021, 21:08
Suspendovan je Čeliković, zaradio je treći žuti protiv Slobode
Tri zuta u tri tekme :urnebes:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 apr 2021, 21:30

Celikovic nije fudbaler.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, CentarsutNaClanak921, mavi i 54 gosta.