HongKong je napisao/la: ↑05 apr 2021, 18:29
Znaci covjek dovede u klub svoje igrace kojima kao vjeruje dok smo se mi ovdje krvili da li treba dovesti redom: Stanica, Jamaka, Kosorica, Blazevica, Miletica, Mujezinovica, da li treba produziti ugovor Veselinovicu, da li treba prodati Lendrica, da li treba vratiti rekreativca Fejzica...sve on njih odabrao i ostavio u klubu, doveo ili im produzio ugovore dok smo se mi nadali i ocekivali da ce napraviti cistku i rastjerati sve ove ublehe koje nam vec godinama nista sem razocarenja nisu priredili. Definitvno ga treba zaliti i to treba biti izvlakusa za ocajne rezultate. Jbg nije on nista kriv, igraci su.
Dalje, trebamo osjecati empatiju i podrzavati covjeka koji je jedva cekao skupstinu da sere o futbalu, da se ne trebamo baviti sporednim stvarima i da postoji eto neka grupa ljudi koja ce doci u klub. Nakon svega toga mi trebamo da ga zalimo i da svrsavamo svi redom jer on posudjuje pare klubu. Znaci lik oformio, nasao ili izmislio neku grupu ljudi da s njim dodje u klub, a to su ljudi koji ocito ne mogu skupiti pare da se malo ocisti oko stadiona, te im on sad posudjuje pare da bi klub dobio licencu. Trebamo biti ponosni na to? Pa kralju koji si se **** gurao okolo kad su te nabili nogom iz Katara, lajao i oblijetao oko kluba ako nemas neki plan kako sve treba da izgleda. Nemas ljude da te podrze, nemas finansijsku moc, nemas politicku moc, nemas ledja u savezu...go si ko lipa pasa, a takav ne moze vodit Vrbanjusu, a ne Zelju. Iz svega navedenog je jasno da je tu jedini cilj bio da se sprijece one tuzbe i da se sabotira sudsko utvrdjivanje duga. Na kraju ce ostati pitanje da li smo mi zaista njemu duzni ili je lik pokupio pare na svoj racun u proslom mandatu? Ja sam vjerovarao da to nije moguce, svadjao se, ali ne kazu bezveze da je vrijeme najbolji sudija i da pokaze istinu.
Mi danas raspravljamo o tome da li cemo dobiti licencu za takmicenje u nasoj ligi!
Nadam se da gospodin koji ima toliku moc da izazove polarizaciju nije mislio na to kad je pricao o sporednim stvarima koje jesu bitne ali nisu glavne. Dzaba tebi sve ako ne dobijes licencu, dzaba tebi sve ako nemas gdje igrati utakmice, dzaba sve ako nemas logistiku u sto si se i sam uvjerio u posljednje vrijeme.
Tvoji dani u klubu se blize kraju, prije ili kasnije ces otici i ukaljati zauvijek svoje ime. Zbog cega? Nadam se da cemo i definitivno saznati. Prva stvar na kojoj treba raditi nova uprava je utvrdjivanje cinjenica iz posljednja dva mandata naseg trenera. Ne da bi se bavili progonom vjestica, nego da se konacno utvrdi ko kome i koliko duguje. Potrebno je ocisiti klub od proslosti, rijesiti sve obaveze koje imamo da bi mogli gledati u buducnost.