FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih pristao da osvojimo kup ,pa makar i prvenstvo dobili !!
Najjaci argument protiv Vinka : Sreca pa ima bodovnu prednost ! Pa otkud mu ta bodovna prednost ? Pala s neba, osvojena na lutriji, naslijedjena od husrefa... ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
I Borac osvoji kup sa (najvjerovatnije) drugog/trećeg mjesta i ništa nisi postigao, samo si izgubio trofej i priliku da postaneš uvjerljivo najtrofejniji klub u državi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Teren ce biti katastrofa treba izvesti ratnike, nema sutra ljepote i igre, bit ce izbi nabi.
-
- Kontakt:
Jasno mi je da se zezaš, ali evo da napišem za Torlaka.Kada nas je napustio 2013. godine sa čistim papirima, imao je status najboljeg štopera lige.Ja konto ode on sad u Belgiju, Tursku, Holandiju, Aziju.......da osigura egzistenciju, ako ništa.On otišao u Olimpik i protiv kona na Otoci bio najgori igrač, Armin Hodžić i ostali se šprdali sa njim.Mi ga kasnije pljuvali po fb i forumima, da im je prodao utakmicu

Teren će sutra biti k'o Hutovo blato. Samo da se niko ne povrijedi.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Manje bitno
Bitno je da ce uskoro ABD zvanično biti NAŠE!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Snijeg pada cijeli dan na TK, ne staje, prognoza kaže i preko noći pada.. uslovi će bit nemogući.
11 ratnika koji će se udarat i igrat izbij-nabij, drugačije neće moć. Sušić klupa
na ovakvom terenu nema šta tražit.
11 ratnika koji će se udarat i igrat izbij-nabij, drugačije neće moć. Sušić klupa

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Meni nije jasno kako stvari stoje sa zutim crvenim kartonima ako dobijes u kup utakmicama dali se to broji u prvenstvu i obrnuto
Mislim da moramo igrat cvrsto jako brezobrazno i prljavo (mislim na rubu crvenog kartona) jer Husref pokusava da prebaci pritisak nanas sa izjavama prvaci suu 99 posto najbolji su itd.. Vinko mora dokazat da je sa pravom uzo njegovo mjesto..
Mi moramo ici na dk i trebamo sve da uradimo da osvoimo oba trofeja radi prestiza ali radi sto vise utakmica da sto bolje se uigramo i da imamo prostora dat ovim mladjim igracima besic kanuric varesanovic dervisagic itd
Mislim da moramo igrat cvrsto jako brezobrazno i prljavo (mislim na rubu crvenog kartona) jer Husref pokusava da prebaci pritisak nanas sa izjavama prvaci suu 99 posto najbolji su itd.. Vinko mora dokazat da je sa pravom uzo njegovo mjesto..
Mi moramo ici na dk i trebamo sve da uradimo da osvoimo oba trofeja radi prestiza ali radi sto vise utakmica da sto bolje se uigramo i da imamo prostora dat ovim mladjim igracima besic kanuric varesanovic dervisagic itd
Sušić na Wembleyu nema šta tražit.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 22:37Snijeg pada cijeli dan na TK, ne staje, prognoza kaže i preko noći pada.. uslovi će bit nemogući.
11 ratnika koji će se udarat i igrat izbij-nabij, drugačije neće moć. Sušić klupana ovakvom terenu nema šta tražit.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hoce mozemo ga iskoristit da NAM moze pravit kakve zgrade stocnu pijacu jer nk bratunac ce za par godina dozivit sudbinu zepce limorad a sloboda je u procesu podpisivanja chapter 7 bankropsi i pridruzivanje brotnju. Da mi bar iskoristimo zemljiste u dobre svrhe kad vec niko nema da igra fudbal
Krljkanac sutra znaci, fudbal necemo gledati po blatu dole. Daj miroljubivih 0:0.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zamisli sutrašnji teren slikat i pokazat nekome iz evropskih zemalja... pa ovo ni u Nikaragvi nema.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Padat ce cijelu noc kod nas, mogu mislit hqvarije u tuzli i kako pada
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Burberry46, Hajdeee, Haksss, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, Posejdon, Rule_hz, samoFKS, sekac, Sinfoc1986, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 69 gostiju.