Kol’ko ja kužim oni bi kao da se svadjaju a ljoŽe im kao ne da. Ustvari, mi samo hoćemo da pričamo o Želji i ništa više.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kol’ko ja kužim oni bi kao da se svadjaju a ljoŽe im kao ne da. Ustvari, mi samo hoćemo da pričamo o Želji i ništa više.
Ma ne treba se svadjati vala,nek svako ima svoje misljenje,treba sljagu i jednom i drugom zavezati i mir mirPupanOzdrljic je napisao/la: ↑07 apr 2021, 00:40Kol’ko ja kužim oni bi kao da se svadjaju a ljoŽe im kao ne da. Ustvari, mi samo hoćemo da pričamo o Želji i ništa više.![]()
![]()
,preneseno s reprezen.ta.cija.baMATCHDAY /Polufinale kupa BiH :Sarajevo favorit u gostima protiv Tuzle
Radi i za nas i za rep.ba i onda omaši gdje treba metnuti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 apr 2021, 09:49,preneseno s reprezen.ta.cija.baMATCHDAY /Polufinale kupa BiH :Sarajevo favorit u gostima protiv Tuzle
Ta glupost je pisala,šta se dešava s zvaničnom stranicom !?
Pa ne mora pjan raditi.Frane2020 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 10:09Radi i za nas i za rep.ba i onda omaši gdje treba metnuti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 apr 2021, 09:49,preneseno s reprezen.ta.cija.baMATCHDAY /Polufinale kupa BiH :Sarajevo favorit u gostima protiv Tuzle
Ta glupost je pisala,šta se dešava s zvaničnom stranicom !?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921 i 40 gostiju.