FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nebi da vrijedjam ljude, ali stvarno moras biti glup da povjerujes da bi Rangers pristao na neku saradnju sa nama. Šta to mi imamo da ponudimo klubu koji slavi 55u titulu, cij trener je Steven Gerrard, koji ce naredne godine igrati LS. Sta da ponudumo zauzvrat? Najgoru ligu na svijetu, najkorumpiranu ligu na svijetu, najgore uslove na svijetu za razvoj mladog fudbalera.
Da se utjesimo pitari ce uzet duplu krunu.Vozdra Zeljo hvala ti na sve lijepe momente u kojim smo zajedno uzivali.Ostace samo fine uspomene.Slike grobara stavit na stadion da se vidi ko nas je sahranio.
Hahahahaha, listam ovu nasu temu i samo izleti reklama Nije sve tako crno - Negro odzacar grla. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Za ove diletante oko kluba, Amar je melem. Mada uzimamo pitare na derbiju!
- MocMahale444
Kako je dosao on sve ide jos gore i gore, pèdérkà nogirati, Inace svaki par dana ide bruka od strane doticnog.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:00Ma ovo je sramota ovaj majmun je najveca sramota za klubi. Prvo njemu pa svima ostalim a svi su zasluzii **** majke i samo cekam da se vrate navijaci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
delinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:06Zadnjih 8 godina ovaj klub je samo sprdacina i meta za ismijavanje,fkt da se trudis da ponizis i da si najveci dusman ne bi toliko uspio kako svima u klubu polazi za rukom godinama,vise nemam pojma sta je uciniti,proglasi stecaj ugasi nas da nadjemo nekih 5 postenih ljudi ,valjda ih ima i da krenemo od neke nule ...U statut tog novog kluba ugraditi da je zabranjen prilaz gotovo svim upravama i ljudima u klubu od Njukastla na ovamo,sve i jednom znaci da ne smiju prilaziti stadiinu,ne treba nam ni Zujo ,Ni Kozaric,ni Megamix ni Amar ni bilo ko..

Ajde ba ,kriv je sigurno Ceric sto se gasimo,odvadite malo koji **** se okomite na jednog covjeka,prevarant i **** ja njemu mater ali on nije kriv sto smo u ovoj stiauciji,kakav je to bezobrazluk samo ,prave adresu se Osim,Zujo,Megamic.Landzo,Kozaric i ostali ....jest eto kriv covjek koji je 2 mjeseca tu sto se kao gasimo....kako da ne a pri tome **** ti Cericu mater u picku !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije stvar u vjerovanju, nego sto se ovakve stvari provlace kroz medije. **** kont'o da se pohvali i brze bolje popuni svoj Linkedin profil, sada ce nam se cijela drzava smijati. Sprdnja sa klubom, a sta ja, ti, mi vjerujemo ili ne vjerujemo, totalno nebitno.Grbavica786 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:07Nebi da vrijedjam ljude, ali stvarno moras biti glup da povjerujes da bi Rangers pristao na neku saradnju sa nama. Šta to mi imamo da ponudimo klubu koji slavi 55u titulu, cij trener je Steven Gerrard, koji ce naredne godine igrati LS. Sta da ponudumo zauzvrat? Najgoru ligu na svijetu, najkorumpiranu ligu na svijetu, najgore uslove na svijetu za razvoj mladog fudbalera.
sramota vise covjeka izaci vani jer sve ocekujes da te neko upita za ovaj cirkusvoltron30 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:14Nije stvar u vjerovanju, nego sto se ovakve stvari provlace kroz medije. **** kont'o da se pohvali i brze bolje popuni svoj Linkedin profil, sada ce nam se cijela drzava smijati. Sprdnja sa klubom, a sta ja, ti, mi vjerujemo ili ne vjerujemo, totalno nebitno.Grbavica786 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:07Nebi da vrijedjam ljude, ali stvarno moras biti glup da povjerujes da bi Rangers pristao na neku saradnju sa nama. Šta to mi imamo da ponudimo klubu koji slavi 55u titulu, cij trener je Steven Gerrard, koji ce naredne godine igrati LS. Sta da ponudumo zauzvrat? Najgoru ligu na svijetu, najkorumpiranu ligu na svijetu, najgore uslove na svijetu za razvoj mladog fudbalera.

-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:12Kako je dosao on sve ide jos gore i gore, pèdérkà nogirati, Inace svaki par dana ide bruka od strane doticnog.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:00Ma ovo je sramota ovaj majmun je najveca sramota za klubi. Prvo njemu pa svima ostalim a svi su zasluzii **** majke i samo cekam da se vrate navijaci.
Nismo mi puno bolji bili ni prije njega ali se barem nismo sramotili, covjek nas sramoti iz dana u dan i jos sere sa floskulama ako ste ocekivali da cete dobiti predsjednika koji samo daje pare a ne pita se nista pogrijesili ste, kakve je to on pare dao **** mu svu familiju 3 mjeseca je tu nista uradio nije.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MocMahale444
Niko nije rekao da je on kriv za ovu situaciju ali hajde realno, sta je taj lik uradio za klub? A da nije obrukao klub do dna svojim izjavama.
Dela sto ga branis? Ebo te on ba
Dela sto ga branis? Ebo te on ba
Pa brate on je najmanji problem,varalica koja ce vjerovatno i otici na ljeto,ne branim ga **** mu ja mater ali ovdje se pise da se bukvalno zbog njega gasimo,to nije u redu i ne znam zasto njega uopste spominjemo...za 3 mejseca u klubu i nije mgoao nista razjebati sto nisu ovi godinama razjebali vec...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vijest o saradnji sa Rangersom je jucer prvi ekskluzivno objavio novinar Z.S. koji je uglavnom imao tacne i provjerene informacije vezane za nas klub.
- MocMahale444
Ama to je tacno 100% ali jel vidis sta bumbar radi, njemu se treba zahvaliti i zabranu udariti.
-
- Kontakt:
Ko bi reko cuda da se dese.samoposmatram je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:29Samir Ceric nista dobro nece donjeti klubu. Naprotiv moze narusiti ugled kluba jos vise. Poznat u svijetu umjetnosti kao ubleha teska.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... sti/45109/Željezničar se priprema za subotnji susret sa Mladosti
Željo u ovom susretu neće moći računati na Kosorića i Čelikovića koji su sakupili po tri žuta kartona, te Ikića koji je odsutan zbog crvenog kartona.
Današnji trening Plavi su obavili na očišćenom od snijega pomoćnom terenu naše Grbavice, a trenirali su svi fudbaleri.

Zipa Sipovica. Nek ga proguraju za subotu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pravi momak i igrac.LjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:38https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... sti/45109/Željezničar se priprema za subotnji susret sa Mladosti
Željo u ovom susretu neće moći računati na Kosorića i Čelikovića koji su sakupili po tri žuta kartona, te Ikića koji je odsutan zbog crvenog kartona.
Današnji trening Plavi su obavili na očišćenom od snijega pomoćnom terenu naše Grbavice, a trenirali su svi fudbaleri.
Zipa Sipovica. Nek ga proguraju za subotu.![]()
Ocepit ce

Jači od ratova, režima i partija !!!!
Bolan samo zadnjih 7 dana je bilo da propadnas u zemlju,neka djeca ti provale na stadion da se slikaju iz kluba objavljuju podatke kao da su krimosi i traze ubice ,dan te **** ,onda ovaj objavi ima neka saradnja likovi nas **** i ponize....to je samo zadnjih 7 dana....
Ljoze mici mi te **** sa ociju ,**** im sve sto imaju
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nesikiraj se samo ljudi sa ocima I oni sa naocalama vide da si bio prvi do Cerica...delinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:23Pa brate on je najmanji problem,varalica koja ce vjerovatno i otici na ljeto,ne branim ga **** mu ja mater ali ovdje se pise da se bukvalno zbog njega gasimo,to nije u redu i ne znam zasto njega uopste spominjemo...za 3 mejseca u klubu i nije mgoao nista razjebati sto nisu ovi godinama razjebali vec...
demant je jos krvaviji kad su napisali nisu namjerno usli a predstavili djecu kao da su ljuba zemunac hahahhahadelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:39Bolan samo zadnjih 7 dana je bilo da propadnas u zemlju,neka djeca ti provale na stadion da se slikaju iz kluba objavljuju podatke kao da su krimosi i traze ubice ,dan te **** ,onda ovaj objavi ima neka saradnja likovi nas **** i ponize....to je samo zadnjih 7 dana....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.