FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ime odnosno prezime je klub napisao zato sto je ta zena se prvo javila u javnost i sama rekla prezime i ime svog sina. Ona je bila u klubu u ponedjeljak na sastanku sa Nurkom i sigurno je i sama dala dozvolu da izadje prezime u javnost. Za ostala dva aktera nije nigdje objavljeno javno. Snimke je policija pustila u javnost na Klix i ostale portale. Klub je samo prijavio ulazak i hodanje po Zapadu. I neka su i trebaju poceti svaki ulazak prijavljivati.Robust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:57znam sve brate sve si u pravu al ima i zakon gdje nisu smjeli navoditi prezimena i lica maloljetnika iako su krivi ovako ih zbog toga mogu tužiti da su stavili zamucene face i sakriveni indetitet niko nista klubu ne bi mogao ovako mogu hladno cak ni policija ne smije otkrivati indetite maloljetnika kad urade nesto lose na to sam se referisao
a drugo je pitanje sta radi osiguranje kad svaki debil moze uc laganini
A bili ste milion puta na stadionu i znate i sami da ne postoji mogucnost 100% zatvaranja dok se ne urade 4 tribine iste. Cuvar nek bude ondje oko Fan Shopa i prati uci ce neko sa juga, sjevera, istoka i eto. Sve ograde, zidovi nisu previsoke da ne moze se preskociti. To sami navijaci trebaju krenuti od sebe da ne ulaze osim kad nije kakva prijateljska ili nesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma sve potpisujemdelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:02Ma sve drug,nista u ovom klubu ne valja da se ne lazemo,tek kad sklonimo sve luzere iz kluba u svakoj pori,idemo naprijed...Dosta smo ljudi uhljebili posebno u OP koji su tu samo sto su igrali u klubu ili su dobri sa nekim,primaju platu a ne daju bukvalno nista a pri tome odisu luzerajom i cokiranjem,zasto bi uopste imali takve u klubu,ako nam nije jasno da je konacno vrijeme za totalni restart onda **** ti nas..
I halali sto sam te onda etiketirao zbog Sinise,jbg huja proradilaMehmedaga je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:04Ma sve potpisujemdelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:02Ma sve drug,nista u ovom klubu ne valja da se ne lazemo,tek kad sklonimo sve luzere iz kluba u svakoj pori,idemo naprijed...Dosta smo ljudi uhljebili posebno u OP koji su tu samo sto su igrali u klubu ili su dobri sa nekim,primaju platu a ne daju bukvalno nista a pri tome odisu luzerajom i cokiranjem,zasto bi uopste imali takve u klubu,ako nam nije jasno da je konacno vrijeme za totalni restart onda **** ti nas..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma opušteno nije frke znam i sam kakav sam poslije utakmica pogotovo 2021 edition hahahahdelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:05I halali sto sam te onda etiketirao zbog Sinise,jbg huja proradilaMehmedaga je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:04Ma sve potpisujemdelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:02
Ma sve drug,nista u ovom klubu ne valja da se ne lazemo,tek kad sklonimo sve luzere iz kluba u svakoj pori,idemo naprijed...Dosta smo ljudi uhljebili posebno u OP koji su tu samo sto su igrali u klubu ili su dobri sa nekim,primaju platu a ne daju bukvalno nista a pri tome odisu luzerajom i cokiranjem,zasto bi uopste imali takve u klubu,ako nam nije jasno da je konacno vrijeme za totalni restart onda **** ti nas..![]()
Opet ista prica. Ceric je bio jedini, pazite ovo, jedini kandidat za predsjednika. Jedini. Svi drugi su pametovali, treba ovo, treba ono i nisu zeljeli da sa rijeci predju na konkretna djela. To sto je Ceric nas predsjednik je zasluga svih Zeljovaca.
Ceric je najmanji problem, njega mozemo smijeniti bukvalno sutra. Sazovi vanrednu skupstinu i smijeni i njega i sve ostale. I sta onda? Onda cemo opet slusati pametovanja ovih sto su samo jaki na rijecima i sto ne zele konkretno da djeluju i sto nadju hiljadu i jedan razlog da ne udju u organe kluba?
Ceric je najmanji problem, njega mozemo smijeniti bukvalno sutra. Sazovi vanrednu skupstinu i smijeni i njega i sve ostale. I sta onda? Onda cemo opet slusati pametovanja ovih sto su samo jaki na rijecima i sto ne zele konkretno da djeluju i sto nadju hiljadu i jedan razlog da ne udju u organe kluba?
Ako nemamo na ovakvu situaciju nekoga da uđe ili neke da uđu. BelajBrkooo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:15Opet ista prica. Ceric je bio jedini, pazite ovo, jedini kandidat za predsjednika. Jedini. Svi drugi su pametovali, treba ovo, treba ono i nisu zeljeli da sa rijeci predju na konkretna djela. To sto je Ceric nas predsjednik je zasluga svih Zeljovaca.
-
- Kontakt:
Znamo mi svi dobro ko je predsjednik i ko se za sve pita nemojte se praviti budale
Samo nastavimo zatvarati oci i lagati sebe bice sve okej

Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma to i kazem,ne mozes ti kriviti lika koji je 3 mjeseca tu zato sto se klub gasi,to je malo bezobrazno i seljacki ma ko god bio u pitanju,zapravo ovaj klub bi imao svijetlu buducnost da je Ceric nama problem.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ceric je kriv sto je Bekric promasio penal
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Iskreno ovo ne znam kako steti ugledu klub kad su sve bila medijska nagadjanja. Dogovoreno, nije, propalo, ali nije objavljeno na zvanicnoj sto se jedino i pika pa da kazes lazu, brukaju se.
Puno vise ugledu steti Amar Osim sa svojim rezultatima, izjavama iz koje izbija tvrdoglavost do upitne licence zbog igraca kojeg je doveo i ne koristi ga, a moras dati 30k KM za njega. On, igraci pa UO kad govorimo o stetnosti ugleda.
Puno vise ugledu steti Amar Osim sa svojim rezultatima, izjavama iz koje izbija tvrdoglavost do upitne licence zbog igraca kojeg je doveo i ne koristi ga, a moras dati 30k KM za njega. On, igraci pa UO kad govorimo o stetnosti ugleda.
-
- Kontakt:
I taj koliko sutra moze smjeniti Cerica, dok Ceric njega moze povuci za onu stvar, u sta smo se mogli i uvjeriti, al haj nastavicemo sa jeftinim spinovima i prosipati nebuloze koje vise ne mogu proci kod bilo koga ko ima IQ visi od sobne temperature.. Nema prmjene, ni mogucnosti da se i prica o promjeni dok Amar ne ode. Kako ce biti kada on ode ptice znaju, ali dok je on tu bice trend kojem svjedocimo zadnje dvije godine.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:19Znamo mi svi dobro ko je predsjednik i ko se za sve pita nemojte se praviti budale![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 07 apr 2021, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Bukvalno da su pitali bilo koga od starjesina ovog foruma da bude predsjednika, nebi osramotio klub ko ovaj.
-
- Kontakt:
Ceric je bio jedini kandidat jer su ostali odustali cim su saznali da ALFA I OMEGA kluba i glavni finansijer Badžak stoji iza njega.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 07 apr 2021, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je veća bruka što još nismo dali gola u 2021, a već smo zakoračila u 4 mjesec. Nego ovo što je propalo, iskreno meni je bilo nerealno da se ostvari
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Kako medijska nagadjanja kad je Ceric citiran?LjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:28Iskreno ovo ne znam kako steti ugledu klub kad su sve bila medijska nagadjanja. Dogovoreno, nije, propalo, ali nije objavljeno na zvanicnoj sto se jedino i pika pa da kazes lazu, brukaju se.
-
- Kontakt:
Na ovom portalu pise da je to sve propalo jer nije im odgovarao ugovor koji se nudio, a Ceric se nadao da ce pristati.
Sto kaze iznad kolega veca je bruka sto nismo gol (priznati) dali do sada, a april i sto nemamo pobjede od decembra.
Ni Maja da se zna.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Hrammm1921, Lecler, WeekendOffender i 152 gosta.