Oni nisu zadovoljni voljom igraca i strucnog staba. Pa Badzak je izjavio da strucni stab nema jasno postavljen cilj za ovu polusezonu. Bekric nas vadio u prvoj polusezoni, a sad fuli onakav penal. To nije nekvalitet nego manjak volje. Ne sjecam se da je bilo ko izjavio da nije zadovoljan kvalitetom ekipe. Jedino je Osim prvi put poslije Slobode provukao dva puta rijec "nekvalitet" kad je pricao o izvedbi ekipe.braco je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:07Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma i mislio sam na to, nije mi se dalo dodatno objašnjavat. Svi smo se i složili da kakva god da je ekipa, nije toliko loša da ovake loše rezultate reda.LjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:17braco je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:07Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.
Oni nisu zadovoljni voljom igraca i strucnog staba. Pa Badzak je izjavio da strucni stab nema jasno postavljen cilj za ovu polusezonu. Bekric nas vadio u prvoj polusezoni, a sad fuli onakav penal. To nije nekvalitet nego manjak volje. Ne sjecam se da je bilo ko izjavio da nije zadovoljan kvalitetom ekipe. Jedino je Osim prvi put poslije Slobode provukao dva puta rijec "nekvalitet" kad je pricao o izvedbi ekipe.
Kome sada nije jasno da smo mi u totalnom rasulu i da nas samo čudo može spasiti onda ne znam...
Ma jednostavno nece. Slusao sam i onaj oPsajd i jedan je bas spomenuo kako inace je Osim znao ubost sa promjenom, promijeniti tok, a sad ni on se jednostavno ne trudi nesto okrenuti na nas mlin tokom utakmice. Tom momku je to bas cudno i nekarakteristicno za Osima. To njegovo zapazanje se poklapa sa pricom Badzaka da nema cilj strucni stab uopste i da je to sve reda radi postalo.
Ne znam bogami, što danas Slavko Petrović reče ako nas ne pročepi sad protiv Mladosti onda neće nikad mada ne nadam se ničemu:LjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:20Ma jednostavno nece. Slusao sam i onaj oPsajd i jedan je bas spomenuo kako inace je Osim znao ubost sa promjenom, promijeniti tok, a sad ni on se jednostavno ne trudi nesto okrenuti na nas mlin tokom utakmice. Tom momku je to bas cudno i nekarakteristicno za Osima.
Šest utakmica na klupi Olimpika, vodim tabelu i ako se ona pogleda - Željo je zadnji sa dva boda. Dva remija, četiri poraza s gol-razlikom 1:6. To je za jednu vrhunsku ekipu jako loše. Šta se tu događa, ne znam. Gledao sam i utakmicu protiv Slobode, puno toga ne funkcioniše. Teško je reći šta je dovelo do kompletnog raspada sistemu za jednu takvu ekipu koja slavi 100 godina postojanja, koja je u prvom dijelu igrala kvalitetan fudbal. Fakt je da je uprava stala iza trenera, što je, mislim, presedan u bh. fudbalu. Mislim da se to nikada nije dogodilo, da poslije toliko utakmica bez pobjede uprava stane iza trenera.
To je za njega jako pozitivno. On je koristio jednu jednu riječ da će "proguliti", ako ne ne proguli sljedeću utakmicu, onda ja ne znam kada će. Bilo koji trener koji uzme dva boda u sedam utakmica bio bi pokojnik. Jedan veliki klub je na koljenima i sljedeća utakmica možda je najbitnija da se to presiječe. Imaju još neke realne šanse za Evropu.
Slavko, nije "proguliti" nego "procepiti". 
Meni su nekako ostavljanjem Osima sad jasno poslali poruku da nema promjene do kraja sezone zbog para osim da ih Amar sam ne posalje sve u pm i pokupi stvari tako da procepilo ili ne nece se nista promijeniti.

Meni su nekako ostavljanjem Osima sad jasno poslali poruku da nema promjene do kraja sezone zbog para osim da ih Amar sam ne posalje sve u pm i pokupi stvari tako da procepilo ili ne nece se nista promijeniti.
Ma ja sam samo rekao da je ono što se pominjalo pozitivno. A znaš moje mišljenje o tome šta nas čeka

Joj Petrovica stare varalice, jedva doceko da ga sukne malo. Svaka njemu cast, iz slicnih govana nas odveo do Europe kad nas je preuzeo u rasulu, i klosari ga otjerase dan pred pocetak prvenstva iako je u Stockholmu igrao sa Stevom Nikolicem u napdu, jos pred svega mu nisu platiti za to sto je napravio. Realno nema se covjeku sta zamjerit nek nas **** dje stigne.
Svaka cast i Amaru bas je okupio dobru formalnu ili neformalu ekipu ljudi koja je spremna da preuzme klub. Usta te yebem zvaljava picko jedna nek si ti dosao da stopiras sve sudske procese i uzmes svoje pare na pogan nacin.
Treba se okupit i sve ovo razjebat, rastjerat sve redom od skupstine UO NO SS igraca i administracije. Onda ponudi ljudima koji imaju volju i zelju da nesto rade da preuzmu klub i da svi navijaci zajedno stanu iza njih. Svaki pokusaj sabotaze **** mater saboterima. Ukoliko navijaci ne budu ujedinjeni oko buducnosti nista se nece promijeniti. Ukoliko pak ne bude zainteresovanih ljudi da preuzmu klub svakako ovo sve otjerati i onda se poluamaterski bavit kantonalnim fudbalom bez ikakavih ambicija. Ovako se samo brukamo i kaljamo ugled koji je neko gradio evo 100 godina.
Mater vam ****
Svaka cast i Amaru bas je okupio dobru formalnu ili neformalu ekipu ljudi koja je spremna da preuzme klub. Usta te yebem zvaljava picko jedna nek si ti dosao da stopiras sve sudske procese i uzmes svoje pare na pogan nacin.
Treba se okupit i sve ovo razjebat, rastjerat sve redom od skupstine UO NO SS igraca i administracije. Onda ponudi ljudima koji imaju volju i zelju da nesto rade da preuzmu klub i da svi navijaci zajedno stanu iza njih. Svaki pokusaj sabotaze **** mater saboterima. Ukoliko navijaci ne budu ujedinjeni oko buducnosti nista se nece promijeniti. Ukoliko pak ne bude zainteresovanih ljudi da preuzmu klub svakako ovo sve otjerati i onda se poluamaterski bavit kantonalnim fudbalom bez ikakavih ambicija. Ovako se samo brukamo i kaljamo ugled koji je neko gradio evo 100 godina.
Mater vam ****
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Koja pat pozicija. Niko nikog nemoze smjeniti, a bruka svi zajedno. Mozda OHR?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.
100% skupiti se I spasiti klub , smijem glavu dati da ce jos pomocni zavaliti ,rastaliti se I razguliti.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:24Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.
- svrakino1921
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:18Koja pat pozicija. Niko nikog nemoze smjeniti, a bruka svi zajedno. Mozda OHR?

Ubitacno i yebitacno tacno

-
- Kontakt:
Nekad smo mi drugi bili, borili se za prvo, a stadion gradili, nostalgija plava armijo moja.
Ako je ovo "Futbol" treba hitno vidjeti šta smo igrali prije tog i vratiti se na staro.
Ako je ovo "Futbol" treba hitno vidjeti šta smo igrali prije tog i vratiti se na staro.
-
- Kontakt:
Ma prodat' će ga al' u kurcu mom.KANA je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:31100% skupiti se I spasiti klub , smijem glavu dati da ce jos pomocni zavaliti ,rastaliti se I razguliti.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:24Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, svemalim1 i 33 gosta.