FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2021, 18:17

braco je napisao/la:
07 apr 2021, 18:07
Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.
Oni nisu zadovoljni voljom igraca i strucnog staba. Pa Badzak je izjavio da strucni stab nema jasno postavljen cilj za ovu polusezonu. Bekric nas vadio u prvoj polusezoni, a sad fuli onakav penal. To nije nekvalitet nego manjak volje. Ne sjecam se da je bilo ko izjavio da nije zadovoljan kvalitetom ekipe. Jedino je Osim prvi put poslije Slobode provukao dva puta rijec "nekvalitet" kad je pricao o izvedbi ekipe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 apr 2021, 18:18

LjoZee je napisao/la:
07 apr 2021, 18:17
braco je napisao/la:
07 apr 2021, 18:07
Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.

Oni nisu zadovoljni voljom igraca i strucnog staba. Pa Badzak je izjavio da strucni stab nema jasno postavljen cilj za ovu polusezonu. Bekric nas vadio u prvoj polusezoni, a sad fuli onakav penal. To nije nekvalitet nego manjak volje. Ne sjecam se da je bilo ko izjavio da nije zadovoljan kvalitetom ekipe. Jedino je Osim prvi put poslije Slobode provukao dva puta rijec "nekvalitet" kad je pricao o izvedbi ekipe.
Ma i mislio sam na to, nije mi se dalo dodatno objašnjavat. Svi smo se i složili da kakva god da je ekipa, nije toliko loša da ovake loše rezultate reda.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 07 apr 2021, 18:20

Kome sada nije jasno da smo mi u totalnom rasulu i da nas samo čudo može spasiti onda ne znam...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2021, 18:20

Ma jednostavno nece. Slusao sam i onaj oPsajd i jedan je bas spomenuo kako inace je Osim znao ubost sa promjenom, promijeniti tok, a sad ni on se jednostavno ne trudi nesto okrenuti na nas mlin tokom utakmice. Tom momku je to bas cudno i nekarakteristicno za Osima. To njegovo zapazanje se poklapa sa pricom Badzaka da nema cilj strucni stab uopste i da je to sve reda radi postalo.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 apr 2021, 18:24

Dejan1921 je napisao/la:
07 apr 2021, 18:20
Kome sada nije jasno da smo mi u totalnom rasulu i da nas samo čudo može spasiti onda ne znam...
a jucer taman si se malo digao :facepalm: I pad je let kume :plac:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 apr 2021, 18:25

LjoZee je napisao/la:
Ma jednostavno nece. Slusao sam i onaj oPsajd i jedan je bas spomenuo kako inace je Osim znao ubost sa promjenom, promijeniti tok, a sad ni on se jednostavno ne trudi nesto okrenuti na nas mlin tokom utakmice. Tom momku je to bas cudno i nekarakteristicno za Osima.
Ne znam bogami, što danas Slavko Petrović reče ako nas ne pročepi sad protiv Mladosti onda neće nikad mada ne nadam se ničemu:
Šest utakmica na klupi Olimpika, vodim tabelu i ako se ona pogleda - Željo je zadnji sa dva boda. Dva remija, četiri poraza s gol-razlikom 1:6. To je za jednu vrhunsku ekipu jako loše. Šta se tu događa, ne znam. Gledao sam i utakmicu protiv Slobode, puno toga ne funkcioniše. Teško je reći šta je dovelo do kompletnog raspada sistemu za jednu takvu ekipu koja slavi 100 godina postojanja, koja je u prvom dijelu igrala kvalitetan fudbal. Fakt je da je uprava stala iza trenera, što je, mislim, presedan u bh. fudbalu. Mislim da se to nikada nije dogodilo, da poslije toliko utakmica bez pobjede uprava stane iza trenera.

To je za njega jako pozitivno. On je koristio jednu jednu riječ da će "proguliti", ako ne ne proguli sljedeću utakmicu, onda ja ne znam kada će. Bilo koji trener koji uzme dva boda u sedam utakmica bio bi pokojnik. Jedan veliki klub je na koljenima i sljedeća utakmica možda je najbitnija da se to presiječe. Imaju još neke realne šanse za Evropu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2021, 18:31

Slavko, nije "proguliti" nego "procepiti". :kafa:

Meni su nekako ostavljanjem Osima sad jasno poslali poruku da nema promjene do kraja sezone zbog para osim da ih Amar sam ne posalje sve u pm i pokupi stvari tako da procepilo ili ne nece se nista promijeniti.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 07 apr 2021, 18:32

KANA je napisao/la:
07 apr 2021, 18:24
Dejan1921 je napisao/la:
a jucer taman si se malo digao :facepalm: I pad je let kume :plac:
Ma ja sam samo rekao da je ono što se pominjalo pozitivno. A znaš moje mišljenje o tome šta nas čeka :mrgreen:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 07 apr 2021, 18:42

Goosman je napisao/la:
18 jan 2021, 19:18
Možel nas makar jedna budala zaobić...
💩💩

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 07 apr 2021, 18:58

ovo je samo san :zzz:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 07 apr 2021, 19:12

Joj Petrovica stare varalice, jedva doceko da ga sukne malo. Svaka njemu cast, iz slicnih govana nas odveo do Europe kad nas je preuzeo u rasulu, i klosari ga otjerase dan pred pocetak prvenstva iako je u Stockholmu igrao sa Stevom Nikolicem u napdu, jos pred svega mu nisu platiti za to sto je napravio. Realno nema se covjeku sta zamjerit nek nas **** dje stigne.

Svaka cast i Amaru bas je okupio dobru formalnu ili neformalu ekipu ljudi koja je spremna da preuzme klub. Usta te yebem zvaljava picko jedna nek si ti dosao da stopiras sve sudske procese i uzmes svoje pare na pogan nacin.

Treba se okupit i sve ovo razjebat, rastjerat sve redom od skupstine UO NO SS igraca i administracije. Onda ponudi ljudima koji imaju volju i zelju da nesto rade da preuzmu klub i da svi navijaci zajedno stanu iza njih. Svaki pokusaj sabotaze **** mater saboterima. Ukoliko navijaci ne budu ujedinjeni oko buducnosti nista se nece promijeniti. Ukoliko pak ne bude zainteresovanih ljudi da preuzmu klub svakako ovo sve otjerati i onda se poluamaterski bavit kantonalnim fudbalom bez ikakavih ambicija. Ovako se samo brukamo i kaljamo ugled koji je neko gradio evo 100 godina.

Mater vam ****
Cuva Bog Zelju svog!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 apr 2021, 19:18

Koja pat pozicija. Niko nikog nemoze smjeniti, a bruka svi zajedno. Mozda OHR?

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 apr 2021, 19:24

Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 apr 2021, 19:31

TMmanija2012 je napisao/la:
07 apr 2021, 19:24
Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.
100% skupiti se I spasiti klub , smijem glavu dati da ce jos pomocni zavaliti ,rastaliti se I razguliti.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 apr 2021, 19:39

:hmmmm:
Admir74 je napisao/la:
07 apr 2021, 17:31
Skupština, UO, NO, SŠ, Igrači!

slika
Samo ovo

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2021, 19:53

samoposmatram je napisao/la:
07 apr 2021, 19:18
Koja pat pozicija. Niko nikog nemoze smjeniti, a bruka svi zajedno. Mozda OHR?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ubitacno i yebitacno tacno
:urnebes: :urnebes:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 07 apr 2021, 20:17

Nekad smo mi drugi bili, borili se za prvo, a stadion gradili, nostalgija plava armijo moja.

Ako je ovo "Futbol" treba hitno vidjeti šta smo igrali prije tog i vratiti se na staro.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 apr 2021, 20:17

slika
Trenutno stanje u klubu. Nažalost.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 apr 2021, 20:20

KANA je napisao/la:
07 apr 2021, 19:31
TMmanija2012 je napisao/la:
07 apr 2021, 19:24
100% skupiti se I spasiti klub , smijem glavu dati da ce jos pomocni zavaliti ,rastaliti se I razguliti.
Ma prodat' će ga al' u kurcu mom.
Željezničar za život cijeli!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 apr 2021, 20:22

Mamba21 je napisao/la:
07 apr 2021, 20:17
slika
Trenutno stanje u klubu. Nažalost.

slika

nije ti to tacno kolega mi navijaci samo mozemo iskazati veliku zabrinutost i da nase stavove iznosi jedan lik koji zna sta je mukotrpna borba za zabrinutost :kafa: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.