Jeste normalno normalnim ljudima. Zato to ne treba uzimati zdravo za gotovo, nego cijeniti. Jer svjedoci smo da ima u velikoj mjeri i ponasanja koje nije takvo(ne mislim samo na cestitanje, nego generalno postovanje).jasmin10 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:43Gdje ti zivis uopste ? Bukvalno je sasvim normalno da ljudi druge vjere jedni drugima cestitaju praznike.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Tako je za normalnim ljudima je to ipak normalno, a @jasmin10 Nema to nikakve veze gdje ja zivim. Ako ti je to normalno onda idi ti u Banja Luku i ostali pojedini gradove u RS gdje nece ni priznati genocid pa kamo da tebi cestitaju Bajram. Sta hocu tebi kazati onaj ko tebi cestita ima "obraz" i pogotovo poštenje prema druge, a ne ko druge koji imaju bolestni fašisticki i nacionalisticki mentalitet koji su od roditelji nasljedili i nas nadimaju Muslimane nego Bošnjaci.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:47Jeste normalno normalnim ljudima. Zato to ne treba uzimati zdravo za gotovo, nego cijeniti. Jer svjedoci smo da ima u velikoj mjeri i ponasanja koje nije takvo(ne mislim samo na cestitanje, nego generalno postovanje).
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 07 apr 2021, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kralju prestani tako razmisljat. To ako ti neko ne cestita Bajram ne znaci da je fašista.
Nisam ja napisao da su loši ako ne cestitaju vjerski praznik nego po mom ogledu su ispali fini. To je dokaz da nema za njih nikakve veze koju vjeru imaš bitno da si covjek i poštiva jednog za drugog. Tako da ne vjerujem da njih Srbija više vuce nego BiH.
Joj kralju fakat u kakvom ti svijetu zivis ?
Shvatas li da je vjera jedna stvar, a nacionalnost druga stvar. To sto ljudi postuju svoje kolege pa im cestitaju nema nikakve veze sa izborom reprezentacije. Jednostavno niti jedan od njih nema kvalitet da igra za Srbiju.
Ali nama su odlicni i bukvalno je to win win situacija.
Shvatas li da je vjera jedna stvar, a nacionalnost druga stvar. To sto ljudi postuju svoje kolege pa im cestitaju nema nikakve veze sa izborom reprezentacije. Jednostavno niti jedan od njih nema kvalitet da igra za Srbiju.
U moru tvojih glupih postova, ovaj je najgluplji i to ubjedljivo. Fudbal nije igra gdje je patriotizam bitan, nego kvalitet. Šta mi imamo od toga što je Anel Hadžić patriota, ako ne zna igrati fudbal i to je pokazao u svakoj utakmici? S druge strane, Zvjezdan Misimović je odlučio igrati za nas nakon što mu je Pižon zatvorio vrata srbijanske reprezentacije, pa te ja pitam koga bi radije gledao na terenu, Hadžića patriotu s istetoviranim ljiljanima, koji pjeva "Jedna si jedina" ili Misimovića kojem smo bili drugi izbor?Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 12:37Bravo majstore neki si to napisao, da svakome bude jasno da BiH ne treba biti druga ili treca opcija vec prva. Nakon ovog razgovora gadi mi se još više. Kakav je on fašista da nadima nas Bošnjaci Muslimani kao da nemamo nikakav indentitet. Sto tice njega i slicni igraci koji su nas iskoristi za medjisku paznju. Nek svima jasno bude da nece Hrvati i Srbe iz inostranstvo igrati za nas. Mi pricamo o Saša Kalijadzicu, Ivan Ljubicu, Adrian Grbicu i još neki imena koji igraju za Austriju, Njemacku idt. da bi igrali za nas, a mi smo za njih treca opcija. Nek budu Bošnjaci iz naše lige i pogotovo iz dijaspore prvi prioritet, a tek kasnje moze jedan Srbin i Hrvat samo ako zeli igrati za nas. Dosta više toga guranje u reprezentaciji samo da bi paznju pokazili od drugog selektora.Maestro je napisao/la: ↑07 apr 2021, 07:17A sta je to lose rekao u ovom nastupu?
Izuzev ovo gdje jedan cijeli narod naziva Muslimanima.
U sportskom smislu nije nista slagao. Rekao je ono sto nas par ovdje pricamo vec odavno. Prvo HR i SRB, pa ako tu nema mjesta onda BiH. Druga je sad stvar sto to pojedincima ovdje ne odgovara i zele da stvore pricu o bratstvu i jedinstvu. Ali sto prije skontate da nas ne hebu ni sekunde nego im sluzimo samo kao rezerva, bice vam lakse. Nema potrebe da pred istima skidate gace, jer za iste ste samo Muslimani kao sto mozete cuti u videu.
A i kao sto sam gore rekao u sportskom smislu sve ispravno rekao. Ko nam je kriv sto ne radimo na tome da napredujemo. Da stvaramo sami svoje igrace i da nismo ovisni o Lovricima, Simunovicima, Gudeljima itd. Nego da nasi klubovi stvore igrace i da iz Dijaspore kupimo samo ono najkvalitetnije. Da nas ne koriste gore navedeni poluproizvodi da isprose poziv u dvije navedene repke.
I prije nego sto pocne SDA prica kako nas svi blokiraju. Da odma recemo da je Savez vodila zadnji godina Bosnjacka strana. Ko je istu sprijecio da pare od SPa iskoristi u razvoj bh fudbala. Stvore terene i ostale uslove za omladinu. Da izvuce para iz FIFA fondova, tereni itd. Znaci sve smo imali samo je trebalo truda i znanja. Ali bitnije bilo postaviti svoj poslusni kadar nego razvoj djece.
Takodzer ko je sprjecavao FKS, Zelju, Slobodu itd. da stvaraju mlade igrace za ligu petice? Nije niko tako da smo sami krivi za ovo stanje. I sve dok su nam razni propaliteti poput Tatara i Rahmanovica najbolji transferi bicemo sprdnja u svijetu fudbala.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jel se to sta desava?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- kontrasviju
- Kontakt:
Nema.TheChief je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:09Ima itekakve veze. Kako ce oni nas "pravilno" zvati ako mi sami ne znamo sta smo ?kontrasviju je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:58Samo što to kako se mi izjašnjavamo apsolutno nema nikakve veze s tim kako će nas Hrvati i Srbi nazivati.
Bosnjaci, Bosanci, Muslimani, Bosanci i Hercegovci...
Milion naziva.
Sve i da se 100% izjasni kao Bošnjak, većina njih će prije koristiti termin Musliman ili Bosanac nego Bošnjak. I to je jasno ko dan.
1921
Anel Hadzic se borio za reprezentaciju i ne sijetim kada je igrao jednu utakmicu uzasno. Ja se sijetim kada smo protiv Belgije igrali 1-1 na Bilino Polje on je izvukao više od maksimum ove utakmice i bili smo nazad dobri. Sto se Misimovica tice, igro je za Srbiju medjutim za Jugoslaviju u21 zato sto ga je niko od naše strane tada kontaktirao. Jer je niko znao da ima uopste poreklo iz BiH dok su se naši pitati izdaklje je. Rodjen je u München, a njegova familija je iz Gradiške odselila.MoodyHank je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:31U moru tvojih glupih postova, ovaj je najgluplji i to ubjedljivo. Fudbal nije igra gdje je patriotizam bitan, nego kvalitet. Šta mi imamo od toga što je Anel Hadžić patriota, ako ne zna igrati fudbal i to je pokazao u svakoj utakmici? S druge strane, Zvjezdan Misimović je odlučio igrati za nas nakon što mu je Pižon zatvorio vrata srbijanske reprezentacije, pa te ja pitam koga bi radije gledao na terenu, Hadžića patriotu s istetoviranim ljiljanima, koji pjeva "Jedna si jedina" ili Misimovića kojem smo bili drugi izbor?Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 12:37Bravo majstore neki si to napisao, da svakome bude jasno da BiH ne treba biti druga ili treca opcija vec prva. Nakon ovog razgovora gadi mi se još više. Kakav je on fašista da nadima nas Bošnjaci Muslimani kao da nemamo nikakav indentitet. Sto tice njega i slicni igraci koji su nas iskoristi za medjisku paznju. Nek svima jasno bude da nece Hrvati i Srbe iz inostranstvo igrati za nas. Mi pricamo o Saša Kalijadzicu, Ivan Ljubicu, Adrian Grbicu i još neki imena koji igraju za Austriju, Njemacku idt. da bi igrali za nas, a mi smo za njih treca opcija. Nek budu Bošnjaci iz naše lige i pogotovo iz dijaspore prvi prioritet, a tek kasnje moze jedan Srbin i Hrvat samo ako zeli igrati za nas. Dosta više toga guranje u reprezentaciji samo da bi paznju pokazili od drugog selektora.Maestro je napisao/la: ↑07 apr 2021, 07:17
A sta je to lose rekao u ovom nastupu?
Izuzev ovo gdje jedan cijeli narod naziva Muslimanima.
U sportskom smislu nije nista slagao. Rekao je ono sto nas par ovdje pricamo vec odavno. Prvo HR i SRB, pa ako tu nema mjesta onda BiH. Druga je sad stvar sto to pojedincima ovdje ne odgovara i zele da stvore pricu o bratstvu i jedinstvu. Ali sto prije skontate da nas ne hebu ni sekunde nego im sluzimo samo kao rezerva, bice vam lakse. Nema potrebe da pred istima skidate gace, jer za iste ste samo Muslimani kao sto mozete cuti u videu.
A i kao sto sam gore rekao u sportskom smislu sve ispravno rekao. Ko nam je kriv sto ne radimo na tome da napredujemo. Da stvaramo sami svoje igrace i da nismo ovisni o Lovricima, Simunovicima, Gudeljima itd. Nego da nasi klubovi stvore igrace i da iz Dijaspore kupimo samo ono najkvalitetnije. Da nas ne koriste gore navedeni poluproizvodi da isprose poziv u dvije navedene repke.
I prije nego sto pocne SDA prica kako nas svi blokiraju. Da odma recemo da je Savez vodila zadnji godina Bosnjacka strana. Ko je istu sprijecio da pare od SPa iskoristi u razvoj bh fudbala. Stvore terene i ostale uslove za omladinu. Da izvuce para iz FIFA fondova, tereni itd. Znaci sve smo imali samo je trebalo truda i znanja. Ali bitnije bilo postaviti svoj poslusni kadar nego razvoj djece.
Takodzer ko je sprjecavao FKS, Zelju, Slobodu itd. da stvaraju mlade igrace za ligu petice? Nije niko tako da smo sami krivi za ovo stanje. I sve dok su nam razni propaliteti poput Tatara i Rahmanovica najbolji transferi bicemo sprdnja u svijetu fudbala.![]()
Logicno da je vjera jedna stvar sto tice osobe, a druga je nacionalost, ako je to sve povezano zajendo onda ziviš ti u bešike. U našu reprezentaciju ima više Muslimane nego Pravoslavce i Katolike, a to nema nikakve veze sad. Samo kazem ako nekog drugog cestita vjerski praznik. On je fina osoba i more se dobro raspoloziti s drugima. Sto tice kvaliteta od Krunica i Sanicanina nemogu rec 2-3 godine dali imaju kvalitet za Srbiju ili ne sve se moze promijeniti i to nije bitno, jer igraju za BiH onda Bošnjaci. Mozda ne kuca srce za drugu drzavu, a bitno da se bori za reprezentaciju i tu dokazuje koliko voli našu drzavu.jasmin10 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:30Joj kralju fakat u kakvom ti svijetu zivis ?
Vidi se da momak ne zna i vidi se kako su
ga naucili ko je najbrojniji narod u BiH
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Nisi odgovorio na pitanje, bi li radije imao patriotu ili "otpatka" druge reprezentacije?Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:24Anel Hadzic se borio za reprezentaciju i ne sijetim kada je igrao jednu utakmicu uzasno. Ja se sijetim kada smo protiv Belgije igrali 1-1 na Bilino Polje on je izvukao više od maksimum ove utakmice i bili smo nazad dobri. Sto se Misimovica tice, igro je za Srbiju medjutim za Jugoslaviju u21 zato sto ga je niko od naše strane tada kontaktirao. Jer je niko znao da ima uopste poreklo iz BiH dok su se naši pitati izdaklje je. Rodjen je u München, a njegova familija je iz Gradiške odselila.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Budimo realni da ga Dalic nije pozvao na zadnje okupljanje hr repke dosao bi Lovric u BiH pjeske i jos bi citirao Mamica kako je njegova prva domovina BiH 

- feniksptica
- Kontakt:
Pa yebote kralj u picku, kad vidis na rezultatima crveni za Hajduk, znas da ga je dobio Nihad..nema potrebe ni provjeravati..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Teški propuh u glavi.feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:44Pa yebote kralj u picku, kad vidis na rezultatima crveni za Hajduk, znas da ga je dobio Nihad..nema potrebe ni provjeravati..
Bog ti sve podario, brzinu, snagu, ljevak, igraš u formaciji sa trojicom i opet sve zasereš.
Nek neko postavi crveni, baš me zanima kako ga je dobio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:52Teški propuh u glavi.
Bog ti sve podario, brzinu, snagu, ljevak, igraš u formaciji sa trojicom i opet sve zasereš.
Nek neko postavi crveni, baš me zanima kako ga je dobio.
Hajduk ostaje s igračem manje! Mujakić se sukobio s Lulićem na terenu, bilo je tu naguravanja, a zatim je igrač Hajduka udario po licu protivničkog igrača te dobio crveni karton.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:54DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:52Teški propuh u glavi.
Nek neko postavi crveni, baš me zanima kako ga je dobio.Hajduk ostaje s igračem manje! Mujakić se sukobio s Lulićem na terenu, bilo je tu naguravanja, a zatim je igrač Hajduka udario po licu protivničkog igrača te dobio crveni karton.![]()
prati komentara, čisto sumnjam da će ostati u Hajduku.
⚜️~⚜️~⚜️
Mujakić se vazda krkanski ponašao i igrao.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Mujakic vec par utakmica igra na rubu crvenog kartona, danas ga Lulic uze kao neko dijete, a po komentarima zadnjih par mjeseci navijaci Hajduka jedva cekaju da ga se rijese. Ko bi rekao da ce ovoliko potonuti, da li je povratak u Sarajevo sada najrealniji?