Za šta smo ovdje sve govorili da će uradit al u kurcu pa na kraju sve prihvatili zdravo za gotovo. Ne bi me čudilo da pomoćni ode i to do kraja ove godine.SudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 20:20Ma prodat' će ga al' u kurcu mom.KANA je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:31100% skupiti se I spasiti klub , smijem glavu dati da ce jos pomocni zavaliti ,rastaliti se I razguliti.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:24Navijaci su napravili u klubu "Bogove" i sad ispastamo. Ovo je najvece dno ,pa cak vece dno nego u vrijeme Hotica.Mi smo nekakvog šarlatana postavili za predsjednika kluba,pravi od nas cirkus.Mi navijaci treba da gledamo interes Željeznicar ,zaboravite Misimovica i Amara oni su placeni i treba da odgovaraju navijacima sta rade u klubu.Pun je q svima prepotentnih egocentrika i njihove demagogije. Udruzimo se , gledajmo interes kluba i mi navijaci trebamo poslati jasnu poruku svima od Amara do sadasnjih i bivsih uprava,pa do igraca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad je izasla vijest za Rangers, oni navijaci koji su se radovali su istinski navijaci kluba, jer svakome kome je klub broj 1 bi se radovao. Oni koji su sutili u sustini nisu mogli da se pomire sa tim da se nesto pozitivno desi. Kasnije kad je izasao demant Rangersa, onda su se tek javili. Izuzetak je onaj jedan navijac iz Engleske, koji vjerujem ima pouzdane informacije sto se tice Cerica, jer zivi tamo. Isto kao sto bi ja nesto znao o nasim ljudima u Danskoj, tako i on ima informacije o nasima u Engleskoj. Ali vecina ovi ostali se nisu mogli radovati od muke.Brkooo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:15Opet ista prica. Ceric je bio jedini, pazite ovo, jedini kandidat za predsjednika. Jedini. Svi drugi su pametovali, treba ovo, treba ono i nisu zeljeli da sa rijeci predju na konkretna djela. To sto je Ceric nas predsjednik je zasluga svih Zeljovaca.
Ceric je najmanji problem, njega mozemo smijeniti bukvalno sutra. Sazovi vanrednu skupstinu i smijeni i njega i sve ostale. I sta onda? Onda cemo opet slusati pametovanja ovih sto su samo jaki na rijecima i sto ne zele konkretno da djeluju i sto nadju hiljadu i jedan razlog da ne udju u organe kluba?
Sto se tice Cerica meni je drago da je on izjavio prije neki dan kad je pokrenu nemogucu smjenu Amara i rekao "ocekuje se od nekoga da donese pare u klub a da se nista ne pita", i tu je u pravu, opisao je stanje onoga sto vi znamo samo donesi, daj pare, nađi pare a Amar ce dalje.
Fakat se postavlja pitanje sta radi nasa uprava, direktor, predsjednik kluba, pa nadalje, sve su to vece pozcije od "trenera" samo kod nas obrnuto.
Fakat se postavlja pitanje sta radi nasa uprava, direktor, predsjednik kluba, pa nadalje, sve su to vece pozcije od "trenera" samo kod nas obrnuto.
Mjau !
15.04.
-
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 20:30Kad je izasla vijest za Rangers, oni navijaci koji su se radovali su istinski navijaci kluba, jer svakome kome je klub broj 1 bi se radovao. Oni koji su sutili u sustini nisu mogli da se pomire sa tim da se nesto pozitivno desi. Kasnije kad je izasao demant Rangersa, onda su se tek javili. Izuzetak je onaj jedan navijac iz Engleske, koji vjerujem ima pouzdane informacije sto se tice Cerica, jer zivi tamo. Isto kao sto bi ja nesto znao o nasim ljudima u Danskoj, tako i on ima informacije o nasima u Engleskoj. Ali vecina ovi ostali se nisu mogli radovati od muke.Brkooo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:15Opet ista prica. Ceric je bio jedini, pazite ovo, jedini kandidat za predsjednika. Jedini. Svi drugi su pametovali, treba ovo, treba ono i nisu zeljeli da sa rijeci predju na konkretna djela. To sto je Ceric nas predsjednik je zasluga svih Zeljovaca.
Ceric je najmanji problem, njega mozemo smijeniti bukvalno sutra. Sazovi vanrednu skupstinu i smijeni i njega i sve ostale. I sta onda? Onda cemo opet slusati pametovanja ovih sto su samo jaki na rijecima i sto ne zele konkretno da djeluju i sto nadju hiljadu i jedan razlog da ne udju u organe kluba?
Zato sto su binde raspale yebem ih usta. A zna se zasto vecina njih ne slavi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Deki, nega ga slože, ali pravi ljudi. A ne da višemilionski posao daš u ruke ovoj nesposobnoj i nedorasloj upravi. Neće moći, nema šanse.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 20:30Za šta smo ovdje sve govorili da će uradit al u kurcu pa na kraju sve prihvatili zdravo za gotovo. Ne bi me čudilo da pomoćni ode i to do kraja ove godine.
Željezničar za život cijeli!
ma i da ga sutra krenemo prodati niko ziv ga ne bi uzeo il bi ga uzeo za smijesne pareSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:14Deki, nega ga slože, ali pravi ljudi. A ne da višemilionski posao daš u ruke ovoj nesposobnoj i nedorasloj upravi. Neće moći, nema šanse.
jer u katastru i u rp on je uveden kao zelena površina sve dok se to ne promijeni u gradjevinsko zemljište niko realan ne moze očekivati iz kluba da pokrene prodaju jer kako ces nekome nesto prodati a da on toga moze samo napraviti lijepi park
- MocMahale444
Sudo zato je doveden mašnica kao magla i onda ce biti vidis ovaj nema blage de da zavalimo pomocni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mojne mi datuma hjeba ti.Kakav 15 -4 hajde zini.
-
- Kontakt:
Ma nema šanse vjeruj bratu. Ja sam prvi da se proda i da se igrači sklone iz grada. A ovima se to neće dozvoliti.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:23Sudo zato je doveden mašnica kao magla i onda ce biti vidis ovaj nema blage de da zavalimo pomocni.
@robust Vjerovao ti ili ne, imaju 2 ponude.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 07 apr 2021, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne moze on nista da uradi a da Amar ne zna i aminuje, sve od gazde pocinje a kada sranje neko bude bice kriv neko drugi.
Mjau !
Tako je Belme miSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:14Deki, nega ga slože, ali pravi ljudi. A ne da višemilionski posao daš u ruke ovoj nesposobnoj i nedorasloj upravi. Neće moći, nema šanse.

-
- Kontakt:
I ja sam svašta lajao kad me prenese poslije kiksa, al' on je baš pretjer'o.KANA je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:28Tako je Belme miSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:14Deki, nega ga slože, ali pravi ljudi. A ne da višemilionski posao daš u ruke ovoj nesposobnoj i nedorasloj upravi. Neće moći, nema šanse.jesi vidio propalog tenisera kako ti udara na svetinju
![]()
ako imaju ponude dovesti i platiti najbolje revizorske agencije da utvrde u pfening makar se vratili do 1921 koliko imamo duga bez toga ni makac i potpise sa svim duznicima i napraviti da do odredjenog roka se svi moraju prijaviti jer ako uzmemo i neku lovu za njega doci ce razni lešinari da vade priznanice iz 2001 tako da se treba ograditi na vrijemeSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:28Ma nema šanse vjeruj bratu. Ja sam prvi da se proda i da se igrači sklone iz grada. A ovima se to neće dozvoliti.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:23Sudo zato je doveden mašnica kao magla i onda ce biti vidis ovaj nema blage de da zavalimo pomocni.
- MocMahale444
Znas i ti nekad nesto šarnuti kako trebaRobust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:37ako imaju ponude dovesti i platiti najbolje revizorske agencije da utvrde u pfening makar se vratili do 1921 koliko imamo duga bez toga ni makac i potpise sa svim duznicima i napraviti da do odredjenog roka se svi moraju prijaviti jer ako uzmemo i neku lovu za njega doci ce razni lešinari da vade priznanice iz 2001 tako da se treba ograditi na vrijemeSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:28Ma nema šanse vjeruj bratu. Ja sam prvi da se proda i da se igrači sklone iz grada. A ovima se to neće dozvoliti.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:23Sudo zato je doveden mašnica kao magla i onda ce biti vidis ovaj nema blage de da zavalimo pomocni.

Samo pomocni ide 99% na kraju sezone a mozda i prije.
Pa jel pomocni ili nijeMocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:57Znas i ti nekad nesto šarnuti kako trebaRobust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:37ako imaju ponude dovesti i platiti najbolje revizorske agencije da utvrde u pfening makar se vratili do 1921 koliko imamo duga bez toga ni makac i potpise sa svim duznicima i napraviti da do odredjenog roka se svi moraju prijaviti jer ako uzmemo i neku lovu za njega doci ce razni lešinari da vade priznanice iz 2001 tako da se treba ograditi na vrijemeSudoHusika je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:28
Ma nema šanse vjeruj bratu. Ja sam prvi da se proda i da se igrači sklone iz grada. A ovima se to neće dozvoliti.
@robust Vjerovao ti ili ne, imaju 2 ponude.![]()
Samo pomocni ide 99% na kraju sezone a mozda i prije.
- MocMahale444
Svaki dan se pise koliko smo duzni, svaki dan neko napise i proba pokrenuti tu temu.
Ko zeli da sazna sta se zbiva s klubom to moze
Dugujemo hejbet to se zna, zato i jeste ovako kako jeste u klubu.
Mnogi vide izlaz u prodaji pomocnog i to ce se desiti.
Yebo pomocni samo da se proda masno i da se rijese stavri koje su za vratom uz mali kampić. Puna šaka brade.
Ko zeli da sazna sta se zbiva s klubom to moze

Dugujemo hejbet to se zna, zato i jeste ovako kako jeste u klubu.
Mnogi vide izlaz u prodaji pomocnog i to ce se desiti.
Yebo pomocni samo da se proda masno i da se rijese stavri koje su za vratom uz mali kampić. Puna šaka brade.
Sto bi Combe rekao logicnoVerum je napisao/la: ↑07 apr 2021, 22:10Pa jel pomocni ili nijeMocMahale444 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:57Znas i ti nekad nesto šarnuti kako trebaRobust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:37
ako imaju ponude dovesti i platiti najbolje revizorske agencije da utvrde u pfening makar se vratili do 1921 koliko imamo duga bez toga ni makac i potpise sa svim duznicima i napraviti da do odredjenog roka se svi moraju prijaviti jer ako uzmemo i neku lovu za njega doci ce razni lešinari da vade priznanice iz 2001 tako da se treba ograditi na vrijeme![]()
Samo pomocni ide 99% na kraju sezone a mozda i prije.potrebna nam je pomoc vise nego ikad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.