Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nije on potonuo samo nikada nije ni imao kvalitet za nesto vece.
Igrati dobro u PLBiH ne znaci ama bas nista ni u okvirima HNL-a, a kamoli jace lige.
Igrati dobro u PLBiH ne znaci ama bas nista ni u okvirima HNL-a, a kamoli jace lige.
Ali igra svaku utakmicu. Zar nemaju nekog staviti umjesto njega ako je tako loš (nisam ih nijednom gledao)?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:20Mujakic vec par utakmica igra na rubu crvenog kartona, danas ga Lulic uze kao neko dijete, a po komentarima zadnjih par mjeseci navijaci Hajduka jedva cekaju da ga se rijese. Ko bi rekao da ce ovoliko potonuti, da li je povratak u Sarajevo sada najrealniji?
-
- Kontakt:
eto im ga Mujakić, neće Hajduk ići u Europu ove sezone, i to zasluženo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Igra zbog sistema, Talijan voli sa trojicom nazad, Mujakić ljevak, brz je i snažan pa ko veli nema boljeg.
Sva sreća pa smo ovu trojicu Dennis, Anel i Saničanin dovukljali inače bi morali Mujakića gledati u reprezentativnom dresu. Vjerovatno bi i upisao par nastupa da se ova dvojica nisu pojavila.
Evo gube 2:1, totalno ih je potopio.
Sva sreća pa smo ovu trojicu Dennis, Anel i Saničanin dovukljali inače bi morali Mujakića gledati u reprezentativnom dresu. Vjerovatno bi i upisao par nastupa da se ova dvojica nisu pojavila.
Evo gube 2:1, totalno ih je potopio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Aha, ima smisla. Mora njemu neko dobro isprati glavu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:32Igra zbog sistema, Talijan voli sa trojicom nazad, Mujakić ljevak, brz je i snažan pa ko veli nema boljeg.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma to i jest problem, pored njega isto pisu za jos 2 igraca, onog Brazilca i jos jednog Hrvata, ali bas svaku utakmicu su negativni komentari, dok za Todorovica zadnja 3 mjeseca citam da im je najbolji i najborbeniji igrac i da bi voljeli da ostane.MrPink je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:29Ali igra svaku utakmicu. Zar nemaju nekog staviti umjesto njega ako je tako loš (nisam ih nijednom gledao)?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:20Mujakic vec par utakmica igra na rubu crvenog kartona, danas ga Lulic uze kao neko dijete, a po komentarima zadnjih par mjeseci navijaci Hajduka jedva cekaju da ga se rijese. Ko bi rekao da ce ovoliko potonuti, da li je povratak u Sarajevo sada najrealniji?
Patrioti su nas odveli na SP 2014 gdje su te "otpatka" igraca nas odoveli?MoodyHank je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:21Nisi odgovorio na pitanje, bi li radije imao patriotu ili "otpatka" druge reprezentacije?Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:24Anel Hadzic se borio za reprezentaciju i ne sijetim kada je igrao jednu utakmicu uzasno. Ja se sijetim kada smo protiv Belgije igrali 1-1 na Bilino Polje on je izvukao više od maksimum ove utakmice i bili smo nazad dobri. Sto se Misimovica tice, igro je za Srbiju medjutim za Jugoslaviju u21 zato sto ga je niko od naše strane tada kontaktirao. Jer je niko znao da ima uopste poreklo iz BiH dok su se naši pitati izdaklje je. Rodjen je u München, a njegova familija je iz Gradiške odselila.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 07 apr 2021, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ma ni Talijan ne može protiv toga što već prati Hajduk već 16 godina, luzeri bili i ostali
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Trebalo je i ovog Julardžiju srediti, on i Gigović bi bili dobar zalog. Mladi su još dobro, može šta biti.
⚜️~⚜️~⚜️
Nista nije kriv, i ja bih mu opalio samar.
-
- Kontakt:
i eto sad ide ono:
Nisi lijepa kao J.Lo,
nemaš sise kao Pamela
niti se yebeš kao Sharon Stone.
Al zato pušiš kao Hajduk.
Nisi lijepa kao J.Lo,
nemaš sise kao Pamela
niti se yebeš kao Sharon Stone.
Al zato pušiš kao Hajduk.
Pa nije baš potonuo nego nikad nije ni bio posebno kvalitetan, samo je tako izgledao u domaćoj ligi (što i ne znači puno). Kako se ono jednom izblamirao u Belgiji u prvoj utakmici tamo, iznenađen sam da ga je Hajduk uopšte doveo.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:20Mujakic vec par utakmica igra na rubu crvenog kartona, danas ga Lulic uze kao neko dijete, a po komentarima zadnjih par mjeseci navijaci Hajduka jedva cekaju da ga se rijese. Ko bi rekao da ce ovoliko potonuti, da li je povratak u Sarajevo sada najrealniji?
-
- Kontakt:
a Riječani mogu Mujakiću platiti večeru i sad će neki od njih reći da je ovo karma za onog što su pustili na radiu Rijeka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Iskreno, ja bih ovog Julardžiju pozvao, nemamo dobrih igrača na poziciji AM, tu su Hajradinović, Nalić, Rahmanović u opticaju, sve je to u 5 deka. Da ga barem osiguramo da ne bude poslije problema.
⚜️~⚜️~⚜️
Julardzija taman za u21. Nema ni blizu onsove ga zvati u A reprezentaciju, ali za u21 sasvim ok. Nesto slicno sto sam pisao i za Muamera Brajanca. Bolje ih sad osigurati za mladu reprezentaciju, nego kasnije cekati jer realno nije bas da nekome velikom talentu iz domace lige zauzimaju mjesto, a jesu upgrade kad se gleda trenutna u21 reprezentacija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:56Iskreno, ja bih ovog Julardžiju pozvao, nemamo dobrih igrača na poziciji AM, tu su Hajradinović, Nalić, Rahmanović u opticaju, sve je to u 5 deka. Da ga barem osiguramo da ne bude poslije problema.
Mujakic nije igrao do sad loše u Hajduku, ali sa ovu akciju je sve zabrko! To je isto kada radiš u firmi cijelo vrijeme. Sve bude kako treba, nije ni tolko loše tamo niti dobro. Onda od jedan put napraviš velki kiks samo što si glup da ne razmišljaš sta bi bilo poslje. Klasinci mentalitet od igrača koji ne razmišla unaprijed. To nije ni prvi put kada je bez veze crveni karton zaradio. Hajduk je bio spas za njega da napravi nekakvu ozbilnjo karieru i sad ce do kraja sezone mozda na klupi sijediti i poslje ce dobiti nogu od prosjecnog Kortrijka...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mujakicu sta ti je nisi u Buca Potoku ccc
Dvije godine se vec on spominje ovdje na forumu a nikakvih informacija iz saveza u vezi eventualnog igranja Julardzije za nas.Ko je pratio omladince Dinama mogao se uvjeriti i tad da je izuzetno nadaren igrac.Samo jos da pomenem Dejana Đokica napadaca Vaduza,momak je 2000 godiste a ima poprilicno dobru minutazu i godio bi nasoj u21 selekcijiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:56Iskreno, ja bih ovog Julardžiju pozvao, nemamo dobrih igrača na poziciji AM, tu su Hajradinović, Nalić, Rahmanović u opticaju, sve je to u 5 deka. Da ga barem osiguramo da ne bude poslije problema.
Znači sve otpaci u ekipi koja te odvela na SP: Begović, Mujdža, Lulić, Medunjanin, Hajrović, Bičakčić i tako dalje... Ne lupetaj, živ i zdrav bio.Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 19:38Patrioti su nas odveli na SP 2014 gdje su te "otpatka" igraca nas odoveli?MoodyHank je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:21Nisi odgovorio na pitanje, bi li radije imao patriotu ili "otpatka" druge reprezentacije?Harise je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:24Anel Hadzic se borio za reprezentaciju i ne sijetim kada je igrao jednu utakmicu uzasno. Ja se sijetim kada smo protiv Belgije igrali 1-1 na Bilino Polje on je izvukao više od maksimum ove utakmice i bili smo nazad dobri. Sto se Misimovica tice, igro je za Srbiju medjutim za Jugoslaviju u21 zato sto ga je niko od naše strane tada kontaktirao. Jer je niko znao da ima uopste poreklo iz BiH dok su se naši pitati izdaklje je. Rodjen je u München, a njegova familija je iz Gradiške odselila.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, sirBobbyMoore i 21 gost.