Definitvno bi trebali, jucer kad su bili u toj formaciji izgledalo mi je solidno. Mozda Mustedanagica probati na poziciji Milanovica, to jest poluspica i umjesto Pejovica da Susic starta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Da npr u prvom poluvremenu dok su stoperi Tuzle bili visoko mi smo iz kontri prijetili, dosta lopti izmedju linija je proslo. Slazem se stavit, Tinu ili brzog Jukica ako ne bude upalilo onda vratiti 4231 kao kad smo poceli drugo poluvrijeme i nekako smo dobri bili mislim da su se igraci Tuzle bas sjebali, takticki smo ih sjebali.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:11Definitvno bi trebali, jucer kad su bili u toj formaciji izgledalo mi je solidno. Mozda Mustedanagica probati na poziciji Milanovica, to jest poluspica i umjesto Pejovica da Susic starta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Debeli Emerson je vise pokazao od ovog prevaranta ...f0rest1946 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:00Sta sam pogresno rekao?Vanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:38Dobro je tif0rest1946 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:35
A jbg brate nismo ga mi otpisali, Vinko ga je otpisao jer mu usporava igru i nista ne donosi korisno..
Jucer kad je usao mi kao da smo crveni karton imali treba pisati istinu brate, malo trci ne vraca se dole da pomogne itd i imao je pogresnih pasova mnogo.
Susic je vala i sam sebe otpisao dali su mu ljudi godinu dana da se "oporavi" i da dodje u pravu formu i nikad nista od njeg , bar da nam kornere izvodi ako vec ima dobru ljevicu.
Nije ni Vinko corav jbg igrao je prve 3 utakmice pa smo vidjeli na cemu smo , propuh na sredini.
Susic nam moze valjati na "manjim" utakmicama a ove jace ne smije igrati prvu![]()
![]()
![]()
Nije igrao ni u klubu prije nas bas cudno![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Polahko sa Cmiljom tek 25 napunio..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pricu o "nikad slabijoj ligi" fura ista ekipa koja hejta apsolutno sve ! Pa kad, aBd, odbranimo titulu da mogu pricati "Ma nikad slabija liga", "I ja bi osvojio ligu u ovakvoj konkurenciji" i slicno.
To su otprilike oni isti koji su se digli za nedosudjen penal za Krupu protiv Sarajeva, a sute sto smo mi osteceni protiv TC. Isti oni koji napisu 10000 postova kad zijanimo, a kad pobijedimo ih nema... Skola je to od Seme SaimSe ciji broj statusa opada kada raste broj pobjeda Sarajeva.
To su otprilike oni isti koji su se digli za nedosudjen penal za Krupu protiv Sarajeva, a sute sto smo mi osteceni protiv TC. Isti oni koji napisu 10000 postova kad zijanimo, a kad pobijedimo ih nema... Skola je to od Seme SaimSe ciji broj statusa opada kada raste broj pobjeda Sarajeva.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
I ovaj zoran je izgleda unaceni element. Samo bi da nesto osvaja
Nikad siti, uvijek gladni 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Umro nam Divjak 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije sat vremena
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hvala generalu Divjaku na svemu što je učinio za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.
Čast je bilo imati takvog čovjeka na strani istine, pravde i jedine istinske, beskompromisne borbe za zajedničku domovinu svih nas, bez obzira kojem narodu pripadali.
Generalu Divjaku nikad ne smijemo zaboraviti borbu za ovo što danas imamo - suverenu, međunarodno priznatu i pored svih problema NAŠU zemlju, koja će u nekim budućim vremenima doživjeti potpunu centralizaciju kao što je i bila zamisao velikana među kojima svoje mjesto sigurno zauzima i veliki Jovan Divjak.
Počivaj u miru Jovane! Hvala ti za slobodu koju danas uživamo!
Čast je bilo imati takvog čovjeka na strani istine, pravde i jedine istinske, beskompromisne borbe za zajedničku domovinu svih nas, bez obzira kojem narodu pripadali.
Generalu Divjaku nikad ne smijemo zaboraviti borbu za ovo što danas imamo - suverenu, međunarodno priznatu i pored svih problema NAŠU zemlju, koja će u nekim budućim vremenima doživjeti potpunu centralizaciju kao što je i bila zamisao velikana među kojima svoje mjesto sigurno zauzima i veliki Jovan Divjak.
Počivaj u miru Jovane! Hvala ti za slobodu koju danas uživamo!
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 08 apr 2021, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- NisamInSajder
- Kontakt:
Još malo pa Koševo 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Upravo tako. I Velez koji je ofanzivno jak, pogotvo u jacim utakmicama, gdje ih Dudic napali, dok su defanzivno vrlo slabi i gotovo svaku utakmicu imaju po par kikseva, tako da bi te kikseve brzi igraci kao sto su Mesanovic, Fanimo i Jukic mogli vrlo lako iskorsititi. Susic bi radio sve sto Pejovic nije radio kako treba protiv Tuzla Citya. Probati, pa ako prodje proslo je, ako ne vratis na 4231 i to je to. Ali, mislim da bi ova formacija vrlo lako prosla protiv Veleza, ali i protiv drugih ekipa u nastavku sezone.Aduka87 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:15Da npr u prvom poluvremenu dok su stoperi Tuzle bili visoko mi smo iz kontri prijetili, dosta lopti izmedju linija je proslo. Slazem se stavit, Tinu ili brzog Jukica ako ne bude upalilo onda vratiti 4231 kao kad smo poceli drugo poluvrijeme i nekako smo dobri bili mislim da su se igraci Tuzle bas sjebali, takticki smo ih sjebali.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:11Definitvno bi trebali, jucer kad su bili u toj formaciji izgledalo mi je solidno. Mozda Mustedanagica probati na poziciji Milanovica, to jest poluspica i umjesto Pejovica da Susic starta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Slava mu

Tako mi je rekao jede prilike on i rahmetli Mehmed Alagic (inace nas najbolji general)S takvima kao ti dobili bi sve bitke ali bi izgubili rat
I bili su u pravu

Zadnja izmjena: Covid19, dana/u 08 apr 2021, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.