To nažalost znači da su vas glatko odbili,daj Bože da se varam....Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Zatrpani poslomRoki12 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:32To nažalost znači da su vas glatko odbili,daj Bože da se varam....Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.

Kako ne shvatate da se diže ekipa trenutno,valja onakvog truta Veselinovića diciDejan1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:41Zatrpani poslomRoki12 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:32To nažalost znači da su vas glatko odbili,daj Bože da se varam....Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.![]()

Ubiše se od posla kao i u ove tri godineDejan1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:41Zatrpani poslomRoki12 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:32To nažalost znači da su vas glatko odbili,daj Bože da se varam....Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.![]()

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Bez ljutnje ali su Vas tu fino odyebali ... Oni da su željeli nešto odmah bi Vas pozvali da to prezentujete članovima skupštine,predsjedniku i ekipiStudenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
Ovo je najlošija struktura ljudi koji su unutar kluba izuzev Badžaka, da su normalni uslovi i normalni ljudi bili bi barem saslušani u najkraćem roku
Sve u svemu ne predajite se naći će se neko ko će dobro proučiti i razmisliti o tome što radite
Od navijača imate podršku NEMA PREDAJE
mosa lošmi stićko tit-ula!
Organizujte se da svaki fakultet kupi po 50 ovih kartica za 100 godina, da se uzme toliko godisnjih, da ide po 10 studenata sa svakog fakulteta na svako gostovanje, da su clanovi grupe i kluba. Ako si student i Manijak valjda znas gdje trebas bit. Te ideje i neformalne grupe su popunjene na svim forumima. Kakvi crni studenti, sal, dlanovi i udri, to je prirodno i normalno.Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
Kakvi sam samo ideja i prijedloga cuo od rata naovamo, pa kad se pojave skupstine/izbori one naglo isceznu i nestanu. Muk nastane.
Zelju je za titulu u Ugljeviku zadnju tekmu gledalo 130 ljudi. U zadnjih 3 mjeseca na forumima se pojavilo 15625 pojedinacne i 6893 grupne ideje. Drustvene mreze se nisu stigle izbrojati.
Amar i uprava out. Vrijeme je.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- Mahalac1987
- Kontakt:
To što ti smatraš prirodnim i normalnim moglo bi se tako nazvati u normalnim, bezpandemijskim uslovima i sa upravljačkim strukturama Kluba koje svoj posao obavljaju na nivou koji bi priličio. Obzirom da ništa od toga trenutno nije ispunjeno, ova šuplja priča ti pada u vodu. U ovim trenucima svaki vid aktivnosti u vezi u i oko Kluba je veoma bitan i potrebno ga je znati cijeniti. Studentima svaka čast i puna podrška! Želim vam od sveg srca da vaši planovi opravdaju očekivanja i da neko pokaže određen sluh za njih. A, što se tebe druže tiče, kad si već tako pun sebe i imaš takve stavove, animiraj raju, pa kupite po 50 kartica za 100 godina.Ritamreda je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:19Organizujte se da svaki fakultet kupi po 50 ovih kartica za 100 godina, da se uzme toliko godisnjih, da ide po 10 studenata sa svakog fakulteta na svako gostovanje, da su clanovi grupe i kluba. Ako si student i Manijak valjda znas gdje trebas bit. Te ideje i neformalne grupe su popunjene na svim forumima. Kakvi crni studenti, sal, dlanovi i udri, to je prirodno i normalno.Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
Kakvi sam samo ideja i prijedloga cuo od rata naovamo, pa kad se pojave skupstine/izbori one naglo isceznu i nestanu. Muk nastane.
Zelju je za titulu u Ugljeviku zadnju tekmu gledalo 130 ljudi. U zadnjih 3 mjeseca na forumima se pojavilo 15625 pojedinacne i 6893 grupne ideje. Drustvene mreze se nisu stigle izbrojati.
Amar i uprava out. Vrijeme je.

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Ja dajem doprinos tamo gdje treba i gdje bitno, kao student davao sam jos vise, a ideja je u rangu drugih forumskih. Sa 19-25 godina sta te ima drugo zanimat osim utakmica i svega sto ide uz to kao navijaca? Forumi i drustvene mreze ljude imaginarno priblizavaju klubu i daju osjecaj moci i samopouzdanja da se nesto moze promjeniti i ustrojiti, a ustvari goli qrac, raja ispada smijesna. Gore sam naveo sta studenti rade, da se ne ponavljam.Mahalac1987 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:48To što ti smatraš prirodnim i normalnim moglo bi se tako nazvati u normalnim, bezpandemijskim uslovima i sa upravljačkim strukturama Kluba koje svoj posao obavljaju na nivou koji bi priličio. Obzirom da ništa od toga trenutno nije ispunjeno, ova šuplja priča ti pada u vodu. U ovim trenucima svaki vid aktivnosti u vezi u i oko Kluba je veoma bitan i potrebno ga je znati cijeniti. Studentima svaka čast i puna podrška! Želim vam od sveg srca da vaši planovi opravdaju očekivanja i da neko pokaže određen sluh za njih. A, što se tebe druže tiče, kad si već tako pun sebe i imaš takve stavove, animiraj raju, pa kupite po 50 kartica za 100 godina.Ritamreda je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:19Organizujte se da svaki fakultet kupi po 50 ovih kartica za 100 godina, da se uzme toliko godisnjih, da ide po 10 studenata sa svakog fakulteta na svako gostovanje, da su clanovi grupe i kluba. Ako si student i Manijak valjda znas gdje trebas bit. Te ideje i neformalne grupe su popunjene na svim forumima. Kakvi crni studenti, sal, dlanovi i udri, to je prirodno i normalno.Studenti1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:51Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
Amar i uprava out. Vrijeme je.![]()
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ja ne mogu da vjerujem da neko i dalje pusi pricu o prodaji pomocnog,pa ljudi dragi,nije auto da se napravi kupoprodajni ugovor,pa to su zakonske procedure koje mogu trajati mjesecima/godinama.Pa nismo djeca.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Pomocni zamandaliti,zavariti i zablindirati,da mi neki Pesto prodaje pomocni i masti brk i ljudi hijene kao sto je isti,sikter taman se ugasili !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da da,poslati to u pm ,cuj ti da takvi tipovi prodaju imovinu koja jee 100 godina u vlasnistvu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ne bi me cudilo da ova šuga ne pise na forumu kakav je ljigavac uklopio bi se komotno u profil alde ekonomadelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 00:19Da da,poslati to u pm ,cuj ti da takvi tipovi prodaju imovinu koja jee 100 godina u vlasnistvu![]()

Ali pazi sad price,moramo ,neophodno je prodati haha

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
nema nigdje ih na mapi nije bilo cim je popustio malo pritisak na babuku odmah su krenuli sa tom pricom ne znam ko mi se vise gadi oni il sda botovi

ako treba minirati pomocni samo da ga ovi debili ne prodaju
vidio si kako su momke one studente odbili kao mrtve debile

Strasno,kakve persone zele prodavati imovinu stecenu i cuvanu 100 godina,ja isto ko da sanjam..Robust je napisao/la: ↑09 apr 2021, 00:52nema nigdje ih na mapi nije bilo cim je popustio malo pritisak na babuku odmah su krenuli sa tom pricom ne znam ko mi se vise gadi oni il sda botovi![]()
vidio si kako su momke one studente odbili kao mrtve debile![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
i pazi sto ti kazem proci ce im taj naum uzeci sebi svako tal od toga i ispaliti se i klub ce se samo ugasiti nakon toga sve vec vidjeno u ovom gradu propala jedna kk bosna , energoinvest, vranica, zgp, itd itd itd a da neko ne iskoristi moment i ne uvali se klasicno balijskidelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 01:05Strasno,kakve persone zele prodavati imovinu stecenu i cuvanu 100 godina,ja isto ko da sanjam..Robust je napisao/la: ↑09 apr 2021, 00:52nema nigdje ih na mapi nije bilo cim je popustio malo pritisak na babuku odmah su krenuli sa tom pricom ne znam ko mi se vise gadi oni il sda botovi![]()
vidio si kako su momke one studente odbili kao mrtve debile![]()
a mi a mi cemo nazalost sutjeti na to kao i na sve ostalo

vidio sam gdje ovo ide neki dan mene napadose sa četiri profila likovi sto napadam ubipitara jedan napisa kako sam debil sto napadam čovjeka tj ubipitara jer ima pravovremene informacije
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, riki46 i 21 gost.