FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hazarder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hazarder » 09 apr 2021, 12:00

Foux87 je napisao/la:
09 apr 2021, 11:44
Osijek želi da otkupi onog Ramona Miereza za 2.5 mil €, hajde hadžija pokvari im planove :rol: :beba:
Ludi su ako ga ne otkupe lik svaku utakmicu zabije gol hladno. Baca na Teveza pojavom :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2021, 12:01

Foux87 je napisao/la:
Osijek želi da otkupi onog Ramona Miereza za 2.5 mil €, hajde hadžija pokvari im planove :rol: :beba:
Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2021, 12:11

ElCartel11 je napisao/la:
09 apr 2021, 12:01
Foux87 je napisao/la:
Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
štae problem :kafa:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2021, 12:14

Foux87 je napisao/la:
Zanimljivo da Osijek nema SD sve je prepušteno Bjelici kao u Engleskoj trener - menager iskreno taj sistem mi se svidja. U BIH recimo Osim radi na taj nacin al vidimo da u ovom mandatu nije uspjesan. Zakjucak da je novac ključ svega, bitni su i ljudi koji vode al novac je presudna stvar.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 09 apr 2021, 12:21

MortemHz je napisao/la:
09 apr 2021, 11:58
Foux87 je napisao/la:
A jesu se digli :bow: :tokralju:
5 koraka ispred nas ali sad će hadžija dovesti nekog iz Bačke da se i mi malo hvalimo :mrgreen:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 apr 2021, 12:25

Foux87 je napisao/la:
Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad :ljepota:. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2021, 12:28

NisamInSajder je napisao/la:
09 apr 2021, 12:25
Foux87 je napisao/la:
Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad :ljepota:. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Zato što neće niko da dođe

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 apr 2021, 12:29

Foux87 je napisao/la:
Ma šta je s tobom, jel ti fakat misliš da bi oni dolazili ovdje? :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 09 apr 2021, 12:33

Foux87 je napisao/la:
Zbog terena 90% transfera se ne ostvari, dovoljno je pogledati Tušanj ogledalo lige. Tek kad se to popravi tek tada će početi ozbiljniji transferi.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2021, 12:44

Foux87 je napisao/la:
09 apr 2021, 12:33
Foux87 je napisao/la:
Zbog terena 90% transfera se ne ostvari, dovoljno je pogledati Tušanj ogledalo lige. Tek kad se to popravi tek tada će početi ozbiljniji transferi.
Ranking lige je isto važan faktor. Eto neko će iz najjače lige na svijetu (Engleska) I 9. (Belgija) otići u donedavno 40. ligu Europe gdje bi imao problema sa jezikom i tim stvarima. Radije bi otišli u drugu englesku a da ne mijenjaju ništa. Sada smo napredovali par pozicija radi našeg play-offa i 3. pretkola Zrinjskog prošle godine ali ista je poenta. Ovo je dobar ranking s obzirom da nas željo i slične ekipe vazda brukaju u prvim pretkolima.
Očekujem jako dobru, ako ne i najbolju sezonu u europi za naše klubove. Sarajevo, Borac, Zrinjski i recimo Velež bi odradili solidan posao, nadam se.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2021, 12:47

skoroalen je napisao/la:
09 apr 2021, 09:39

@Denchi nisu u Evropi ako su u finalu kupa, to je pravilo davno ukinuto. Teoretski, ako završe peti a mi osvojimo kup, nisu u Evropi, jer idu prve tri ekipe i osvajač kupa, odnosno prve četiri ekipe ako je osvajač kupa u top3.
Haj procitaj druze sta si napisao...

Mi smo osvajac kupa...dakle idu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2021, 12:54

Denchi je napisao/la:
09 apr 2021, 12:47
skoroalen je napisao/la:

@Denchi nisu u Evropi ako su u finalu kupa, to je pravilo davno ukinuto. Teoretski, ako završe peti a mi osvojimo kup, nisu u Evropi, jer idu prve tri ekipe i osvajač kupa, odnosno prve četiri ekipe ako je osvajač kupa u top3.

Upravu je skoro, to se pravilo promjenilo ima jedno 3,4 sezone.
Ako ne dobije ekipa kup i nije zavrsila u ligi na mjestima koja vode u Evropu nece ni ici u euro takmicenja. Prije je bilo bitno samo da doguras do finala i vec imaš obezbjedjenu Evropu. Vise tog nema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2021, 12:55

Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Mi osvojimo kup a oni završe peti? Idu al u neku stvar, a ne u Evropu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 apr 2021, 12:58

Ako mi kao osvajaci lige (ili medju prva tri) osvojimo i Kup, vucemo iz lige cetvrtoplasiranog, a finalista vise nema nikakve koristi od toga sto je dosao do finala (osim u slucaju da bude taj cetveroplasirani sto opet nema veze s kupom). Dakle, hipoteticki: Sarajevo - Borac finale kupa i mi osvojimo. Borac na tabeli peti, a Velez cetvrti. Velez ide u Evropu, a Borac ga dudla kao finalista kupa. Tako je unazad 3 godine, ako ne i 4.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2021, 13:00

Napapijri je napisao/la:
09 apr 2021, 12:58
Ako mi kao osvajaci lige (ili medju prva tri) osvojimo i Kup, vucemo iz lige cetvrtoplasiranog, a finalista vise nema nikakve koristi od toga sto je dosao do finala (osim u slucaju da bude taj cetveroplasirani sto opet nema veze s kupom). Dakle, hipoteticki: Sarajevo - Borac finale kupa i mi osvojimo. Borac na tabeli peti, a Velez cetvrti. Velez ide u Evropu, a Borac ga dudla kao finalista kupa. Tako je unazad 3 godine, ako ne i 4.
Tako je zadnjih 7-8 godina. Ako se ne varam, to pravilo se primjenjuje od sezone 13/14, kad smo mi uzeli kup a Željo kao četvrtoplasirani igrao Evropu. Čelik igrao finale kupa i nije igrao Evropu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 09 apr 2021, 13:01

bordobijeli je napisao/la:
09 apr 2021, 12:14
Foux87 je napisao/la:
Zanimljivo da Osijek nema SD sve je prepušteno Bjelici kao u Engleskoj trener - menager iskreno taj sistem mi se svidja. U BIH recimo Osim radi na taj nacin al vidimo da u ovom mandatu nije uspjesan. Zakjucak da je novac ključ svega, bitni su i ljudi koji vode al novac je presudna stvar.
Hadzija i kad ima novca on fula u tome je problem,cuj 150 hiljada € za igraca koji se vucara po posudbama,ili Milanovic,sad ce prica htio ga trener i slicno,a sta je sa onim sto su propali pregovori i njih je mozda trener htio al haj,zakljucak dzaba ti i novac kad ga ne znas uloziti i kad su ti saradnici Musija i Husara.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 apr 2021, 13:05

Ma znam i ja da ne bi dolazili. Ja prvi govorim da niti jedan igrac nece odabrati bh. ligu, ako nije primoran na to, tacnije nema ostalih ponuda ili je evenutalno predobra lova u pitanju, 3-4 puta veca plata nego sto je ima u tom klubu.

Podici reputaciju kluba, kroz bildanje nacionalnog koeficijenta u Europi, poboljsanje infrastrukture, bolja medijska pokrivenost lige. I nakon 4-5 godina stalnog rasta u tim segmentima, moglo bi se nadati nekim pojacanjima. A do tada dovoditi bh igrace koji ne prodju u inostranstvu, zbog raznih razloga i uz akademce i solidne strane igrace iz regiona sa njima praviti uspjeh.

Evo izbaci mi neki dan video Petra Gluhakovica, desni bek, on bi nam savrseno legao.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 apr 2021, 13:11

skoroalen je napisao/la:
09 apr 2021, 12:55
Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Mi osvojimo kup a oni završe peti? Idu al u neku stvar, a ne u Evropu.
Nakon "odbrana je kriva što Handžara ne zabija", ovo mu je najveći biser. Sunce ti žarko, ljudi živce gube u fudbalskim raspravama sa ovim, a on ne zna ko ide u Evropu iz lige.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 apr 2021, 13:14

- prelazni rok i kad se može registrovati slobodan igrač

- U21 pravilo u zapisniku

- pravilo stranaca

Mislio sam da sam sve vidio što se tiče neznanja na ovom forumu, al evo sad i plasman u Evropu izgleda njje shvatljiv.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 apr 2021, 13:17

Jeste dosadni sa Hadzijom, Musijom i Mladosti.
Eto Fanimo je dosao iz Mladosti pa svrsavate svi na njega i njegove golove, ja prvi. Da ga nema pitanje je kakvu bi mi prednost sad imali i da li bi je uopste imali. I kakav bi rezultat u polufinalu bio, a utakmice sa Celticom i onih para vidjeli ne bi. A dosao je iz Mladosti direktnim dogovorom Musije sa Hadzijom.
Vazda vam u cilju da budete u centru paznje sa svojim izjavama sarkasticnim i humoristicnim a u stvari cinjenice pokazuju da samo glupi ispadate.
Nit branim Hadziju nit ga pokusavam opravdat, imao je propusta posebno zadnji prijelazni rok... al popustite malo i sa Mušijom i sa Mladosti ybt.

Evo hajmo malo o Cmiljanicu, veci je to promasaj. Kakav je, sta je, hoce li proradit itd. Ja sam prvi bio siguran 99% da ce do kraja sezone imat bar pet golova pa eto nista ocigledno. O toliko toga se ima pisat a vi kad se uhvatite jedne teme i floskule ne znate prestat.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Confiance, HordasFks, HZbec, mercurial, ronaldo99, shminka i 88 gostiju.