Ludi su ako ga ne otkupe lik svaku utakmicu zabije gol hladno. Baca na Teveza pojavom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
štae problemElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:01Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
Zanimljivo da Osijek nema SD sve je prepušteno Bjelici kao u Engleskoj trener - menager iskreno taj sistem mi se svidja. U BIH recimo Osim radi na taj nacin al vidimo da u ovom mandatu nije uspjesan. Zakjucak da je novac ključ svega, bitni su i ljudi koji vode al novac je presudna stvar.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:01Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
5 koraka ispred nas ali sad će hadžija dovesti nekog iz Bačke da se i mi malo hvalimo
Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad
Zato što neće niko da dođeNisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:25Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Ma šta je s tobom, jel ti fakat misliš da bi oni dolazili ovdje?NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:25Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Zbog terena 90% transfera se ne ostvari, dovoljno je pogledati Tušanj ogledalo lige. Tek kad se to popravi tek tada će početi ozbiljniji transferi.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:25Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Ranking lige je isto važan faktor. Eto neko će iz najjače lige na svijetu (Engleska) I 9. (Belgija) otići u donedavno 40. ligu Europe gdje bi imao problema sa jezikom i tim stvarima. Radije bi otišli u drugu englesku a da ne mijenjaju ništa. Sada smo napredovali par pozicija radi našeg play-offa i 3. pretkola Zrinjskog prošle godine ali ista je poenta. Ovo je dobar ranking s obzirom da nas željo i slične ekipe vazda brukaju u prvim pretkolima.Foux87 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:33Zbog terena 90% transfera se ne ostvari, dovoljno je pogledati Tušanj ogledalo lige. Tek kad se to popravi tek tada će početi ozbiljniji transferi.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:25Ubica je stvarno. Jos su doveli Santinija prije mjesec dana. Santini - Ramon napad. Ne razumijem zasto Sarajevo nije uspostavilo saradnju sa Cardiffom i Kortrijkom, pa da neki njihovi igraci dolaze ovdje na posudbu.
Haj procitaj druze sta si napisao...
Upravu je skoro, to se pravilo promjenilo ima jedno 3,4 sezone.
Mi osvojimo kup a oni završe peti? Idu al u neku stvar, a ne u Evropu.
Tako je zadnjih 7-8 godina. Ako se ne varam, to pravilo se primjenjuje od sezone 13/14, kad smo mi uzeli kup a Željo kao četvrtoplasirani igrao Evropu. Čelik igrao finale kupa i nije igrao Evropu.Napapijri je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:58Ako mi kao osvajaci lige (ili medju prva tri) osvojimo i Kup, vucemo iz lige cetvrtoplasiranog, a finalista vise nema nikakve koristi od toga sto je dosao do finala (osim u slucaju da bude taj cetveroplasirani sto opet nema veze s kupom). Dakle, hipoteticki: Sarajevo - Borac finale kupa i mi osvojimo. Borac na tabeli peti, a Velez cetvrti. Velez ide u Evropu, a Borac ga dudla kao finalista kupa. Tako je unazad 3 godine, ako ne i 4.
Hadzija i kad ima novca on fula u tome je problem,cuj 150 hiljada € za igraca koji se vucara po posudbama,ili Milanovic,sad ce prica htio ga trener i slicno,a sta je sa onim sto su propali pregovori i njih je mozda trener htio al haj,zakljucak dzaba ti i novac kad ga ne znas uloziti i kad su ti saradnici Musija i Husara.bordobijeli je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:14Zanimljivo da Osijek nema SD sve je prepušteno Bjelici kao u Engleskoj trener - menager iskreno taj sistem mi se svidja. U BIH recimo Osim radi na taj nacin al vidimo da u ovom mandatu nije uspjesan. Zakjucak da je novac ključ svega, bitni su i ljudi koji vode al novac je presudna stvar.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:01Sad ce Hadzija iskoristiti svoje poznanstvo i pozvati Musiju, da vidi ima li sta u Mladosti.
Nakon "odbrana je kriva što Handžara ne zabija", ovo mu je najveći biser. Sunce ti žarko, ljudi živce gube u fudbalskim raspravama sa ovim, a on ne zna ko ide u Evropu iz lige.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, n0dix, sarajevo19461987, Vutra i 24 gosta.