FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 09 apr 2021, 13:09

lijevapolutka je napisao/la:
09 apr 2021, 13:04
braco je napisao/la:
09 apr 2021, 12:58
09 apr 2021, 12:50

svi će oni dobiti "zarađeno". u ove ljude niko nema povjerenja i zato ti i postoji mogućnost tužbe. mozes se sa njima sve dogovoriti, al treba stati iza svoje riječi. kako će ti neko vjerovati kad ti kaze da će dobiti 3 plate do derbija i oni dobiju 1. sve je stvar povjerenja. kad imas povjerenje onda ćemo i mi ko navijači pomoći. pa sjeti se prve prodaje ulaznica kad su javno objavili koliko su prodali i zadnje prodaje kad su se ko š.upci ušutili. opet ponavljam kako ćeš tim ljudima vjerovati
Ma moj post se uopšte ne odnosi na pomoćni teren jer me iskreno i ne privlači toliko ta tema da diskutujem o njoj jer mislim da nisam kompetentan. Samim tim nije se odnosilo ni na povjerenje u ljude u upravi.

Više sam ovo napisao jer se često ovih dana provlači tema kako treba sve igrače nogom nabiti i kako se na ljeto sprema čistka prema nekim insajderskim. Pa me zanima kako to izvesti ako igrači imaju još lupam godinu ugovora plus si im dužan nekoliko plata (ukoliko je to tačno).
izvini ako sam se pogrešno izrazio, kad kazem nabiti nogom nisam mislio evo ti papiri i idi. danas su igrači zasticeni i sa njima moras niz dlaku u ovakvim situacijama
Ma yebeno skroz. Još se produže ugovori Stevanoviću, Mujezinoviću, prošle godine Veselom i sličnima i sad smo zaglavili još 2 godine sa njima.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 apr 2021, 13:25

09 apr 2021, 12:33
plavousrcu je napisao/la:
09 apr 2021, 12:28
09 apr 2021, 12:24

rješenje je da radis sve kontra od ovih sto trenutno "rade"
Sta? Da nadjes generalnog sponzora od tri miliona maraka? Ne nadje ga niko. Da bolje "prosis" od institucija. Prosla vremena, kriza nenormalna. Da se ne nastavljam. Sve raditi kontra, samo kad stanes na zdrave noge. Kako stati na zdrave noge' Momentalno samo prodajom pomocnog terena.
pa eto probaj prvo da raspustis stručni stab i otjeras ove starohane iz prve ekipe. napravi jeftiniju ekipu za početak, gdje ti neće trebati mjesecno 300.000 hiljada nego 50.000 hiljada. da dignes dupe iz fotelje i krenes sponzore traziti, pa nađi 10 sponzora po 1000 imaces za tekuće poslovanje. nemoj dovoditi igrače upitnog kvaliteta i jos za njih plaćati obestecenje, nemoj da ti pravnik pripravnik vodi matrketing. ako ti neko da ideju i garanciju da će ON to završiti nemoj ga ko fisek ispaliti. i ima jos puuuuuno toga sto ovi lezihljebovići neće ili neznaju
Šta vam je s tim ciframa,mi 5 po platama u ligi,a što se tiče pomoćnog,tu imaš par skupštinara koji namjerno puštaju priču o prodaji pomoćnog,jer su neki procesi u toku i pri završetku,izbjegavaju tog advokata Husaka koji je svoj posao odradio i samo treba skupštinarima predstaviti model.
Ovi što talasaju protiv ovih ljudi i Cerića oni su ti koji bi tušnuli pomoćni to im je program.
E pa neće moći,nema prodaje imovine,a ovima je rok do 30.6. da podnesu izvještaj,šta su uradili od zadnje skupštine.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 apr 2021, 13:38

UBIPITAR je napisao/la:
09 apr 2021, 13:25

Sta? Da nadjes generalnog sponzora od tri miliona maraka? Ne nadje ga niko. Da bolje "prosis" od institucija. Prosla vremena, kriza nenormalna. Da se ne nastavljam. Sve raditi kontra, samo kad stanes na zdrave noge. Kako stati na zdrave noge' Momentalno samo prodajom pomocnog terena.
pa eto probaj prvo da raspustis stručni stab i otjeras ove starohane iz prve ekipe. napravi jeftiniju ekipu za početak, gdje ti neće trebati mjesecno 300.000 hiljada nego 50.000 hiljada. da dignes dupe iz fotelje i krenes sponzore traziti, pa nađi 10 sponzora po 1000 imaces za tekuće poslovanje. nemoj dovoditi igrače upitnog kvaliteta i jos za njih plaćati obestecenje, nemoj da ti pravnik pripravnik vodi matrketing. ako ti neko da ideju i garanciju da će ON to završiti nemoj ga ko fisek ispaliti. i ima jos puuuuuno toga sto ovi lezihljebovići neće ili neznaju
Šta vam je s tim ciframa,mi 5 po platama u ligi,a što se tiče pomoćnog,tu imaš par skupštinara koji namjerno puštaju priču o prodaji pomoćnog,jer su neki procesi u toku i pri završetku,izbjegavaju tog advokata Husaka koji je svoj posao odradio i samo treba skupštinarima predstaviti model.
Ovi što talasaju protiv ovih ljudi i Cerića oni su ti koji bi tušnuli pomoćni to im je program.
E pa neće moći,nema prodaje imovine,a ovima je rok do 30.6. da podnesu izvještaj,šta su uradili od zadnje skupštine.
ma iskreno nemam pojma koliko je kome plata i ne zanima me uopšte. kolika god da su im primanja neko im je to dao i treba da se ispostuje do zadnjeg feninga, znam da im mjesecno treba oko 200.000 (lično Amar mi je rekao). više sam ciljao na to da se krešu troškovi po svim osnovama.
moSa ljoŽe

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 apr 2021, 14:01

09 apr 2021, 13:38
UBIPITAR je napisao/la:
09 apr 2021, 13:25

ma iskreno nemam pojma koliko je kome plata i ne zanima me uopšte. kolika god da su im primanja neko im je to dao i treba da se ispostuje do zadnjeg feninga, znam da im mjesecno treba oko 200.000 (lično Amar mi je rekao). više sam ciljao na to da se krešu troškovi po svim osnovama.
Možda sa porezima i svim.Kresat će se sigurno.Sa ovim kriminalcima iz saveza nećemo na zelenu granu sigurno,davno su to oni nama poručili,od onih linija u Širokom.A sad da i ne govorim.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 09 apr 2021, 14:01

U svakom uredjenom drustvu i drzavi vlastita imovina bi bila prednost, u ovoj kaljuzi je teg oko vrata i zeljino prokletstvo samo i iskljucivo zbog toga sto je Zeljo svaciji i niciji

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 14:23

Zamandali ,zavari i zablindiraj do nekih boljih vremena ako ih bude.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 09 apr 2021, 14:28

zeljodogroba je napisao/la:
Prodaja pomocnog da bi zakrpili dugove je nonsens i put ka propasti. Investicija 0 bodova. To ako urade, nemam rijeci.

Prodaja pomocnog stadiona se moze desiti jedino ako ce se uloziti u infrastrukturu i stvari koje ce nam donositi novac. Dakle, trening kamp al ne trening kamp improvizovani nego pravi trening kamp sa popratnim sadrzajem koji ce pokrivati neke svoje troskove tj. u nekoj mjeri biti samoodrziv. Sređivanja poslovnih prostora sjever/istok + jug uz poslovne prostore.

EH to će uz dobre sponzorske ugovore nas izvuc iz govana dugorocno, a ne zakrpi dugove, a onda kreni od nule al u pravljenju dugova, a ne u napredovanju.

Po mom misljednju ovo je jedini nacin da nesto dobro iz ovog nastane, sve drugo nas vuce u propast. Mada i dalje smatram da smo gola kita bez privatnog investitora tako da STATUT, pa mozemo pricati dalje.
:thumbup: :thumbup:

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 apr 2021, 14:50

Meraak1921 je napisao/la:
09 apr 2021, 14:28
zeljodogroba je napisao/la:
Prodaja pomocnog da bi zakrpili dugove je nonsens i put ka propasti. Investicija 0 bodova. To ako urade, nemam rijeci.

Prodaja pomocnog stadiona se moze desiti jedino ako ce se uloziti u infrastrukturu i stvari koje ce nam donositi novac. Dakle, trening kamp al ne trening kamp improvizovani nego pravi trening kamp sa popratnim sadrzajem koji ce pokrivati neke svoje troskove tj. u nekoj mjeri biti samoodrziv. Sređivanja poslovnih prostora sjever/istok + jug uz poslovne prostore.

EH to će uz dobre sponzorske ugovore nas izvuc iz govana dugorocno, a ne zakrpi dugove, a onda kreni od nule al u pravljenju dugova, a ne u napredovanju.

Po mom misljednju ovo je jedini nacin da nesto dobro iz ovog nastane, sve drugo nas vuce u propast. Mada i dalje smatram da smo gola kita bez privatnog investitora tako da STATUT, pa mozemo pricati dalje.
:thumbup: :thumbup:
:salut: Bravo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 09 apr 2021, 15:50

Ne vidim ćemu ovolika negativa na forumu.

Pa teoretski i praktično mi još možemo biti prvaci. Biće para od Europe a i cijena igrača će skočiti.
To vuče prodaju članskih i 100-godišnjih. Idemo jako.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 apr 2021, 15:59

Nedim Hadžić:
"Naravno, već smo jednom pobijedili na Grbavici i svakako da se nadamo da možemo ponoviti istu igru. Ne moramo pobijediti, ali ako bismo ostvarili remi, bio bi to dobar rezultat. Ko god da igra, ako sam ja pravi, ne vidim kako će tu biti problema. Ako ja budem na svom nivou, nadam se da ću postići gol i pomoći ekipi da dođe do pozitivnog rezultata".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 16:00

Ma da dolazi Leotar sad ,najavili bi pobjedu eto na takvim smo granama i to je to..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2021, 16:01

braco je napisao/la:
09 apr 2021, 12:05
Da li će Amar na današnjoj pressici najaviti veliki broj promjena u sastavu pred sutrašnji meč? :D
Izgleda da je odlucio da se ne pojavi na pressici i pred kamerama. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 16:11

LjoZee je napisao/la:
09 apr 2021, 16:01
braco je napisao/la:
09 apr 2021, 12:05
Da li će Amar na današnjoj pressici najaviti veliki broj promjena u sastavu pred sutrašnji meč? :D
Izgleda da je odlucio da se ne pojavi na pressici i pred kamerama. :D

slika

zato ulazi vidovita dzazira da pogodi sastav :kafa: :kafa: :mrgreen:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 09 apr 2021, 16:21

Vecini igraca istice ugovor po zavrsetku sezone. I svi su preskupi, kako za ono sto pruzaju, tako i za nas budget, tako da nema potrebe za produzenjem. Ako ne dodju nikakvi sponzori i dodatni kes za izmirenje dugova, resetovati ekipu, ubaciti mlade igrace, jeftine a zeljnje dokazivanja, i boriti se za prezivljavanje. Bice nesto sa budgeta opstine, grada, kantona, nadati se da otvore za publiku, nafatati vise sponzora sa manjim budgetom, a tu su i prostori cjebepa. Placati djecu i pomalo vracati dugove do boljih dana. Ja drugu opciju trenutno ne vidim...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 apr 2021, 16:40

09 apr 2021, 11:58
Opet lupas. Dugovi prrema igracima i strucnom stabu te dobaljacima ostaju ako odes u kantonalnu ligu. Ako ih ne isplatis onda cete kao Bracu i Vrbanjusu izbaciti iz kantonalne lige. Pomocni teren je fudbalski beznacajan i vala ne moze ti udarati ni na emocije. **** vise suplju, kakve emocije imas prema pomocnom terenu? Stajes na zdrave noge, na kraju ce se i vrijednos stadiona za par godina ako tu nikne neki vau trzni centar povecati, dobijas trening kamp. Mnogo vise pozitivnog dobijas od negativnog.

Nemoj se raspravljati s njima, oni vole Zelju i reakcija im je jednostavno takva burna.
Nisu shvatili izgleda koliko smo dužni, svaki dan u svakom pogledu tonemo sve dublje i dublje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2021, 17:13

Plavi su današnji trening obavili na glavnom terenu naše Grbavice, a trenirali su svi fudbaleri.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... sti/45124/

slika
slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 apr 2021, 17:19

Mamba21 je napisao/la:
09 apr 2021, 13:01
Onaj kamp kod Igmana je trebao da bude naš. Da su ostali Miske i kompanija vjerovatno bi imali kamp na Ilidži.
:urnebes: :urnebes:

Jasta, miske letio da pomogne na svaki nacin ono bas kao amar i ovi sad trenutno.
Halo oni se svi prepucavaju preko kluba.

Nece niko uloziti u klub koji je duzan i Bogu i narodu.
Kako namaknuti para?

Prodati pomocni, vratiti dugove i otvoriti mali kamp. Naravno uzet ce to vremena i nije bitno jel ovi levati ili neko drugi ko je u upravi.
Znaci nemamo za kifle.

Btw evo nesto kul. :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 09 apr 2021, 17:31

Sigurno je neodrziv model poslovanja kad u prvih 11 nemas 3 mlada igraca koje kasnije mozes prodati. A ovo kukanje kako su teska vremena nema se para, to je stvarno tesko za prihvatiti. Svima je isto. Svijet i dalje funkcionise, firme i dalje funkcionisu neovisno o koroni, samo mi imamo taj izgovor.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 09 apr 2021, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 apr 2021, 17:31

Amar Osim: Očekivanja? Da konačno zabijemo gol, ali ne kod 3:0 za protivnika

FK Željezničar sutra na Grbavici dočekuje Mladost i tim sa Grbavice pokušat će doći do prve pobjede u drugom dijelu sezone.

Dosta je problema u timu Amara Osima, a šef struke tima sa Grbavice Amar Osim očekuje da njegov tim konačno zabije gol u drugom dijelu sezone.

"Očekivanja su da probamo zabiti gol napokon, ali da ga ne damo kod 3:0 za protivnika, što dosad nije bio slučaj i da nam to da mogućnost da lakše igramo jer imamo ogromnih problema sa pritiskom. Opravdanih, jer smo ga sami sebi stvorili nekakvom smušenošću, nekakvim odnosom koji nije bio na najvišem nivou i stvarima na koje nemam utjecaja. Sve je to napravilo da imamo to što imamo i da ne igramo na nivou svojih mogućnost".

"U svakoj utakmici imamo problema da se opustimo i kad dođemo u situaciju da možda nešto napravimo, sputani smo. Ko ne zna fudbal ne zna šta to znači. Nadamo se da će tome doći kraj i očekujemo da nas u nekoj od utakmica krene, nadamo se već sutra, da damo gol. I dosad smo davali, ali nisu nam se priznavali. On bi nam omogućio da igramo mirnije i pomogao bi nam da performans bude na nivou koji se od nas očekuje. Mi smo bolja ekipa od Mladosti i ostvarili bismo povoljan rezultat kojeg nikako da izganjamo".

Osim poštuje ekipu Mladosti.

"Ekipa koja je u totalno drugačijem raspoloženju nego mi. Igraju u na nivou svojih mogućnost, koja igra rasterećeno, koja ostvaruje očekivanje rezultate. Protiv ekipa njihovog ranga ne kiksaju i čak su i vani uspijevali iznenaditi protivnika. Opušteni su, nemaju šta izgubiti, bodove će tražiti i sutra. Igraju na najboljem terenu u državi, njima je to bonus u svakom pogledu, protiv renomiranog i ranjenog protivnika. Za nas je to dodatna poteškoća koju ćemo pokušati nadvladati", rekao je Osim.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 09 apr 2021, 17:38

Šta li će sutra smixsati najtrofejni trener na terenu koji je sagradio bivši preCjednik najtrofejnijeg kluba države.GRUUH.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.