FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Ne može burazeru, jer oni ne mogu podnijeti činjenicu da je Brko veći od njih, da sa dolaskom Amara idu na marginu i da nikoga više neće zanimati ko nam je u Upravi. Sa druge strane Amar sebi nikad neće dozvoliti da ga oni mogu otpustiti kad im je volja i da fudbalski laici treniraju strogoću nad njim"
**** ba upravu,sve ce Amar sam.
**** ba upravu,sve ce Amar sam.
Mušija: Napišite da je Mujić kriminalac, fudbal više nema smisla s ovakvim sudijama
Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke. Dugo je u nogometu, kao igrač i sportski radnik. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, s Elvisom Mujićem računao je Mušija na “domaćinsko” suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.
– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u nogomet. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega- poručio je plačnim glasom Mensur Mušija.
Mladost je postigla četiri gola, izgubila dva boda, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš.., napustili Grbavicu.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 10 apr 2021, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Od trenutke izgovorene recenice "J tri tacke..." znalo se da Amara boli qurac za Zeljom. Sve ostalo je historija.
@igrajlopte 🐦
Prije godinu dana ste drkali na njeg i njegove brčiće postali njegovu 🖐🖐🖐

protiv sarajeva i sta sve ne i sad vam vec sve smeta? Zastario mu fudbal? Za godinu dana? Smijesni ste vi i ko ljudi i ko navijaci. Ne pitate se jel mozda Osim kriv sto pripreme obavljamo po kupresima vec godinama sto trazimo igrace iz 1 lige sto nismo konkurentni ni Sarajevu ni Borcu ni Zrinjskom prilikom kupovine igraca. I ove ikone Želje pokazuju ogromnu kurcobolju za Zeljom tipa laznog kapitena i zajčeka i bekrije itd itd a tu šutite? Jer oni su iznad kluba a Osim nije ? Sprdaju se s nama svi predsjednik nam na gaytube neki bivsi zaboravljali uplate pa nam izbili milion itd itd. Sta treba da mi bude Omer Joldic trener? Pusti.
Jedino Lalatovic da dodje na ovaj skup pa nek njeg ptobaju bušit.
Jedino Lalatovic da dodje na ovaj skup pa nek njeg ptobaju bušit.
Jos jednom prozivam admine i tkz novinare ovog sajta, ZASTO SUTITE?!! Jel nemate hrabrosti, jel se bojite Amara? Jeste li obicni poltroni njegovi takodjer kao i mnogi drugi. Zasto niste u stanu da napisete jedan da ne spominjem dva teksta o propasti Amarove dinastije? Mao Tsung? Stalin. Nesto? Pokazite da niste obicne sluge jednog covjeka!!
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
5 puta sam napisao nešto pa obrisao. Ne mogu više ni da psujem. Sramota od igre. Sramotno izdanje igrača i stručnog štaba.
Elvis sudio za 10. Druga je stvar što su nas navikli na neujednačene kriterije pa raji čudno.
A i ovi što pišu "trpaaj" i slave primljene pogotke - to nisu navijači, to su karine obične. Ja ne bi protiv Želje navijao taman da mi protiv vlastite djece igraju.
Svi treba da idu, svi. Bez izuzetaka. A najveće razočarenje je kapiten. Ne može me pogoditi neznanje Siniše ili Veselog, znam da su kar'ne. Ali od Semira... sramotna igra.
Elvis sudio za 10. Druga je stvar što su nas navikli na neujednačene kriterije pa raji čudno.
A i ovi što pišu "trpaaj" i slave primljene pogotke - to nisu navijači, to su karine obične. Ja ne bi protiv Želje navijao taman da mi protiv vlastite djece igraju.
Svi treba da idu, svi. Bez izuzetaka. A najveće razočarenje je kapiten. Ne može me pogoditi neznanje Siniše ili Veselog, znam da su kar'ne. Ali od Semira... sramotna igra.
Željezničar za život cijeli!
Kod negativnog rezultata i sa dva igrača više, vaditi Sinišu a ubaciti Blaževića umjesto Gasala ili Subašića, e baš velemajstorska odluka.
Ma gdje ste poštenjačine bile kad su nas krali?
Gdje ste bili protiv Olimpika? Što se niste tad javljali?
Ovo je samo što smo mi u pitanju, dva ispravna crvena kartona.
Gdje ste bili protiv Olimpika? Što se niste tad javljali?
Ovo je samo što smo mi u pitanju, dva ispravna crvena kartona.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma i Veca i Eric su u najboljem slucaju, golmani za ekipe koje se bore za opstanak. U normalnim okolnostima golmani koji imaju kvalitet za federalnu ligu. **** ti golmane koji 1 utakmicu odigraju solidno pa onda narednu naprave par kardinalnih greski koje direktno uticu na rezultat i tako u krug. Gori od njih su samo ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i koji misle da se sa takvim golmanima i takvim igracima moze nesto napraviti..braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:57Šta reći tek o ovom golmanu? Pa treba se potrudit da kao golman Željezničara ili bilo koje druge ekipe koja se ne bori za opstanak imaš više primljenih golova nego nastupa.
Otkad je došao u Želju 35 nastupa i 40 primljenih golova. Veca je sa svim svojim manama ako ništa imao 131 utakmicu i 110 primljenih golova.
![]()
Jedini koji je dan zaslužio prolaznu ocjenu. Ne samo pored maestralne partije, nego se vidjelo po njegovim reakcijama koliko mu je stalo. Pogotovo kad je mentalno zaostalog Veselinovića poslao u pichku materinu.

- MocMahale444
Stila kao da je nesto ljutSudoHusika je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:135 puta sam napisao nešto pa obrisao. Ne mogu više ni da psujem. Sramota od igre. Sramotno izdanje igrača i stručnog štaba.

Sudjenje za 8 jer nam nije dosudio penal kad je pucao ka golu Meša.
Zec se najvise borio a onog papka Lendrica udaljiti od kluba kao i NEZNALICU ERICA.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Brate, vidi ja sam Amara volio kao oca ali ovo sad sto radi je

-
- Kontakt:
Dva igraca vise protiv jedne mjesne zajednice koja se svake godine bori za opstanak i opet trenerskom magu nije bilo dovoljno.. Koliko Amarov djon od obraza moze podnijeti bruke i sramote. Kakav jad. Kakav dusman..
Pročepit će negdje.
Ne trebamo uopste ici do Olimpika, mozemo se samo vratiti na zadnju utakmicu protiv Slobode. Cist offside.

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 apr 2021, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Oba crvena zasluzena, penal cist, samo ne znam sto je Mladosti to trebalo. Imali su 3:1 i dobili bi da nisu te gluposti pravili, pa zamalo opet na kraju da dobiju.
Veselinovic mu nije smio ni progovoriti samo blenuo u njega. Lijepi strah.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam htio reći da je Veca klasa nego samo ako ništa imao je više nastupa nego primljenih golova za razliku od Filipa. Ali da nam treba bolji golman od njih obojice to se slažem.Brkooo je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:15Ma i Veca i Eric su u najboljem slucaju, golmani za ekipe koje se bore za opstanak. U normalnim okolnostima golmani koji imaju kvalitet za federalnu ligu. **** ti golmane koji 1 utakmicu odigraju solidno pa onda narednu naprave par kardinalnih greski koje direktno uticu na rezultat i tako u krug. Gori od njih su samo ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i koji misle da se sa takvim golmanima i takvim igracima moze nesto napraviti..braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:57Šta reći tek o ovom golmanu? Pa treba se potrudit da kao golman Željezničara ili bilo koje druge ekipe koja se ne bori za opstanak imaš više primljenih golova nego nastupa.
Otkad je došao u Želju 35 nastupa i 40 primljenih golova. Veca je sa svim svojim manama ako ništa imao 131 utakmicu i 110 primljenih golova.
![]()
U NOVU SEZONU SKUPA ĆEMO JAČI,NITI ĆEMO BITI PRVI,NITI KUP OSVAJAČI
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
- svrakino1921
- Kontakt:
Trebao je dat crveni Hirosubraco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:10Mušija: Napišite da je Mujić kriminalac, fudbal više nema smisla s ovakvim sudijama
Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke. Dugo je u nogometu, kao igrač i sportski radnik. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, s Elvisom Mujićem računao je Mušija na “domaćinsko” suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.
– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u nogomet. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega- poručio je plačnim glasom Mensur Mušija.
Mladost je postigla četiri gola, izgubila dva boda, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš.., napustili Grbavicu.
I penal nam cist nije sudio
Treba tuzit ovog farmaceuta
Cuj Zelji ovo ne treba

Nego 2:4 kad je bilo
3 boda i siguran opstanak
Nisi znao da cemo se vratit
Trenutno korisnika/ca: Argentina, dark44, delinjo, DUVNO1921, F1921B, Hrammm1921, keli, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, nindza, Pablo11, pinki, tiagofaria25, zeljovolimte i 86 gostiju.