Neće vjeruj mi, oni su i otjerali navijače na drugi portal. Prije pet godina su 90% željovaca banovali zato što su pisali protiv ovog portala zbog subjektivnih članaka istog.ReX je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:12Jos jednom prozivam admine i tkz novinare ovog sajta, ZASTO SUTITE?!! Jel nemate hrabrosti, jel se bojite Amara? Jeste li obicni poltroni njegovi takodjer kao i mnogi drugi. Zasto niste u stanu da napisete jedan da ne spominjem dva teksta o propasti Amarove dinastije? Mao Tsung? Stalin. Nesto? Pokazite da niste obicne sluge jednog covjeka!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Imaš u Mladosti sad 4 igrača koja bi bila u prvih 11 kod nas, brate potcjenjujemo te “male” ekipe a uzele su nam 15b ove godine. Nama treba totalni reset.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:18Dva igraca vise protiv jedne mjesne zajednice koja se svake godine bori za opstanak i opet trenerskom magu nije bilo dovoljno.. Koliko Amarov djon od obraza moze podnijeti bruke i sramote. Kakav jad. Kakav dusman..
Uprava ove sedmice reče da daje podršku do ostvarenja ciljeva u ostatku sezone, a to je europa. Nakon što smo danas zvanično izgubili europu, šta ćete nam sljedeće servirat?
-
- Kontakt:
Ma sila susassari je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:24Imaš u Mladosti sad 4 igrača koja bi bila u prvih 11 kod nas, brate potcjenjujemo te “male” ekipe a uzele su nam 15b ove godine. Nama treba totalni reset.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:18Dva igraca vise protiv jedne mjesne zajednice koja se svake godine bori za opstanak i opet trenerskom magu nije bilo dovoljno.. Koliko Amarov djon od obraza moze podnijeti bruke i sramote. Kakav jad. Kakav dusman..

Pročepit će negdje.
- svrakino1921
- Kontakt:
On je njima šef, ovo ce trajati do iznemoglosti a onda ce mu oni dati otkaz da naplati pare !
A oni (uprava) ce kad tad da tuze klub za svoje pare i plate !
Mjau !
Fakat kad smo posljednji put primili 4 gola na Grbavici? Pa jbt Apollon i AIK to nisu uspjeli.
Ma debili mrtvi , ali evo I da je pogrijesio pa valjda moze I nama jednom nakon 7 utakmica pljacke

- svrakino1921
- Kontakt:
Elvise tuzi ga za ovobraco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:10Mušija: Napišite da je Mujić kriminalac, fudbal više nema smisla s ovakvim sudijama
Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke. Dugo je u nogometu, kao igrač i sportski radnik. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, s Elvisom Mujićem računao je Mušija na “domaćinsko” suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.
– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u nogomet. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega- poručio je plačnim glasom Mensur Mušija.
Mladost je postigla četiri gola, izgubila dva boda, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš.., napustili Grbavicu.
Uzmi ga lopatom za klevetu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja mislio norveski vucjak

-
- Kontakt:
Elvis Mujić sudio za 10. Možete mu se kurca samo napušiti, prvi ti Mušija seoska varalice pa onda ostali redom. Navikli nas da nas kolju pa se poslije pravednog suđenja ibretimo i između sebe ponižavamo.
Katastrofa stručnog štaba, a posebno igrača. U usta vas yebem amateri, treba vam lobanje polupati **** vam ona materina šlagirana.
Bravo Eriću yebem ti familiju šlagiranu.
Katastrofa stručnog štaba, a posebno igrača. U usta vas yebem amateri, treba vam lobanje polupati **** vam ona materina šlagirana.
Bravo Eriću yebem ti familiju šlagiranu.
Željezničar za život cijeli!
Edis Mulalic,Admir Adžem,Slobodan Krčmarević,svi bi dobili otkaz ili dali ostavke nakon ovakvih rezultata,samo moržina neće
POŠTA JE OBRAZ AMAREEE
POŠTA JE OBRAZ AMAREEE
Zadnja izmjena: Roki12, dana/u 10 apr 2021, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Ne kažem da su sila, ali Hiros i Hadzic su za ove naše vanzemaljci, slažem se s tobom bruka i sramota za ova 4 komada danas, Al mene boli i Sloboda prošlo kolo, KrupaX2, Olimpik, Mladost 0:1.... naša ekipa je odron.Gade mi seMojaMalenkost je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:28Ma sila susassari je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:24Imaš u Mladosti sad 4 igrača koja bi bila u prvih 11 kod nas, brate potcjenjujemo te “male” ekipe a uzele su nam 15b ove godine. Nama treba totalni reset.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:18Dva igraca vise protiv jedne mjesne zajednice koja se svake godine bori za opstanak i opet trenerskom magu nije bilo dovoljno.. Koliko Amarov djon od obraza moze podnijeti bruke i sramote. Kakav jad. Kakav dusman..Bore se za evropu svake godine
Hej 4 nam utrpaju na sred Grbacice. Pitanje je jesu li ikad ikom zabili 4. Trpa nas ko stigne.

-
- Kontakt:
3 od 4 se mogu odbranit, samo se Amerov go nije mogao odbranit. Slobodnjak se toliko lose bacio a zapravo svaki normalan golman ono brani, treci go necu komentarisat a prvi je napravio gresku sa izlijetanjem. FUJ

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Popusti
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Branio je i Eric dok nije dosao kod nas. Sto je duze tu sve gori i gori kao i ostali igraci. Nas strucni stab radi fantastican posao ali za konkurenciju. Treba se potruditi pa biti sve gori i gori. Treba se potruditi pa ne dobiti ni jednu utakmicu u 9 kola..
Pročepit će negdje.