FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnjih 10 tekmi veliki mag i filozof je uspio uzeti 9 bodova
Pa dobio bi oitkaz da nam je cilj opstanak, a ne kako kazu Europa Liga.
Bice ovdje svega, smrad nece sam otici, ali nece ni ostati sigurno. Ni ovaj sljam i odron koji nam je navukao u klub da bi dosao do para. Treba ga ganjati i tuziti za svaku marku.
Veci ker od lutve
Ismijavali smo Krcmarevica covjek ljudina za ovo smece. Vidio ne ide, ne zna, nema smisla pokupio se i otiso. Da li cemo to dozvijeti od ovog bolesnika? Tesko.

Bice ovdje svega, smrad nece sam otici, ali nece ni ostati sigurno. Ni ovaj sljam i odron koji nam je navukao u klub da bi dosao do para. Treba ga ganjati i tuziti za svaku marku.
Veci ker od lutve
Ismijavali smo Krcmarevica covjek ljudina za ovo smece. Vidio ne ide, ne zna, nema smisla pokupio se i otiso. Da li cemo to dozvijeti od ovog bolesnika? Tesko.
Cuva Bog Zelju svog!
Sto ne stavi Bendera na gol? Izludio nas je Amar definitivnosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:363 od 4 se mogu odbranit, samo se Amerov go nije mogao odbranit. Slobodnjak se toliko lose bacio a zapravo svaki normalan golman ono brani, treci go necu komentarisat a prvi je napravio gresku sa izlijetanjem. FUJ![]()
Ma vidjelo se odmah da ima elemenata crvenog nema tu dileme ,igrac mladosti je glup ako ti bjezi igrac uhvatis ga za dres i zuti je a start donom na nogu je crveni ,danas mi je bilo svejedno ko ce pobijediti sto nikad nisam dozivio kao bolesniku zelje sto je fakat nevjerovatno ,mujic je dobro sudio i covjeka neopravdano optuzuju ,igraci mladosti su sirovi jos se nafurali iako imaju 2 3 odlicna igraca dosta ih imaju sa pilecim mozgom,bio bi kivan na mujica da je nesto svirao lose za nas i da ljude opstanka ugrozio ali fakat je sve situacije mogao svirati bez grisnje savjesti ,prvi start je mogao dati zuti sto hi bilo najpostenije iako je crveni ono u svakoj evropskoj tekmi realno ,pitari su poceli od starta uzivati u autima ,kornerima jer znaju da ih ne mozemo stici a ubrzo su im se pridruzili ostali saveznici robijasi ,fukare ,rodeni i ostala ekipa mrzitelja zelje
HongKong je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:39Zadnjih 10 tekmi veliki mag i filozof je uspio uzeti 9 bodova![]()
Veci ker od lutve

mosa lošmi stićko tit-ula!
Samo je ovako Hiroš igračina mašala, znam ga još iz Bubamare mali mađioničar s loptom. Dođi brate kod nas molim te
Pazi ti samo naslova...Pogledajte obraćanje Amara Osima nakon nevjerovatnog rezultata protiv Mladosti

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 apr 2021, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pa to su mu prvi jarani, ako se sjecas sta se sve pisalo za Mismovica i bivse uprave onda ne treba da te cudi.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma frka je njima sto smo se vratili iz 2:4 u sudijskoj nadoknadi
Zato suze frcaju
Mislili su nakon 2:4
Gotovo je

Zato suze frcaju
Mislili su nakon 2:4
Gotovo je

Gledaj ti rasporeda u maju, pa sreća nakupismo bodova u prvoj polusezoni inače bi ispali

-
- Kontakt:
O cemu ti pricas. Pojma ti nemaš. Odmah poslije utakmice ko je gledao utakmicu Cristal Palace - Chelsea slican start Chilvela na protivnickog igraca, cak sta vise loptu nije dodio za razliku od Žulja i dobio je samo žuti karton.SudoHusika je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:35Elvis Mujić sudio za 10. Možete mu se kurca samo napušiti, prvi ti Mušija seoska varalice pa onda ostali redom. Navikli nas da nas kolju pa se poslije pravednog suđenja ibretimo i između sebe ponižavamo.
Katastrofa stručnog štaba, a posebno igrača. U usta vas yebem amateri, treba vam lobanje polupati **** vam ona materina šlagirana.
Bravo Eriću yebem ti familiju šlagiranu.
Dobijamo sve do kraja.

Al fakat lik nema namjeru da ode, kontas ispuco si ovo ispuco si ono...

Ubjedjen da cemo pocet pobjedjivat, a mi evo pola godine nismo dobili nikog osim unisa

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
A ko ce mu ga znat vise nabijem ih na **** sve. Treba zdravlje skorz da mi uniste.sassari je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:39Sto ne stavi Bendera na gol? Izludio nas je Amar definitivnosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:363 od 4 se mogu odbranit, samo se Amerov go nije mogao odbranit. Slobodnjak se toliko lose bacio a zapravo svaki normalan golman ono brani, treci go necu komentarisat a prvi je napravio gresku sa izlijetanjem. FUJ![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Baš me zanima koji im je bodovni cilj iz ovih tekmu
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- svrakino1921
- Kontakt:
budimo_realni je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:52O cemu ti pricas. Pojma ti nemaš. Odmah poslije utakmice ko je gledao utakmicu Cristal Palace - Chelsea slican start Chilvela na protivnickog igraca, cak sta vise loptu nije dodio za razliku od Žulja i dobio je samo žuti karton.SudoHusika je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:35Elvis Mujić sudio za 10. Možete mu se kurca samo napušiti, prvi ti Mušija seoska varalice pa onda ostali redom. Navikli nas da nas kolju pa se poslije pravednog suđenja ibretimo i između sebe ponižavamo.
Katastrofa stručnog štaba, a posebno igrača. U usta vas yebem amateri, treba vam lobanje polupati **** vam ona materina šlagirana.

O ovome prica
Napokon dolaze lakše tekme za nas, bar tako Babuka kaže. DO zadnjeg kola i Krupe kada opet možemo očekivati probleme. Sada ide red pobjeda...PupanOzdrljic je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:58Baš me zanima koji im je bodovni cilj iz ovih tekmu
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Nemoze se porediti ovo sa fudbalom.budimo_realni je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:52O cemu ti pricas. Pojma ti nemaš. Odmah poslije utakmice ko je gledao utakmicu Cristal Palace - Chelsea slican start Chilvela na protivnickog igraca, cak sta vise loptu nije dodio za razliku od Žulja i dobio je samo žuti karton.SudoHusika je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:35Elvis Mujić sudio za 10. Možete mu se kurca samo napušiti, prvi ti Mušija seoska varalice pa onda ostali redom. Navikli nas da nas kolju pa se poslije pravednog suđenja ibretimo i između sebe ponižavamo.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Cwirek, Ferroviere1987, Hrasno15, Lokomotifa i 41 gost.