a šta si to ti čuo ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A šta bi ti to tebra uradio života ti?!Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:40Mi se raspravljamo po forumu, ljudi nam gase klub neofirno, malo po malo
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ne mozete tako gledati. Ako smo mi ne znaci da mora neko protiv nas biti ostecen. Ima ta komisija i neka donese sud. Mada, nikad ni Musu jos nisu zvanicno kaznili. Po mom misljenju Mladost bi, ipak, krivicu vise trebala traziti u svojim redovima jer i uz crvene imali su 3:4 minut prije kraja. Nije presudila neka akcija gdje im je falio igrac nego cisto igranje rukom njihovog igraca. Mladi su pa je to nezgodno zbog psihe i zao mi ih je jer nama je remi isto ko poraz. Nista bod ne znaci nama.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dali otkaz Adzemu, a doveli Krcmu. Sad bi pojedini da Amar napusti, pa da nas doceka neka ubleha koja ce nas odvesti u jos vecu provaliju. Thanks, but no thanks.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 apr 2021, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je. Neka si ti to nama davno rekao. I današnja utakmica ide tome u prilog, kako nas Vico, savez i sudijska organizacija izkaraše danas, to je čudo. Očit dokaz da hoće da nas unište. Da ne bi Babuke, sa magičnim izmjenama, zijanili bi 100%.bojamora je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:35Ja sam davno reko da politika hoče da nas uništi i to se upravo događa. Cilj je da u državi budu 3 jaka nacionalna kluba, Borac, pitari i Zrinski i mi se u to ne uklapamo i smetamo ko što smo uvijek smetali politici od kad smo osnovani. Nas sad u njihovim mozgovima svrstavaju među " ostale" koje treba uništit.
Musija zao mi je sto jos jedan crveni i penal nije sviran da krepas, seljacino odvratna i ti i tvoja seljacka ekipa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pitarska posla u saradnji sa Vicom i laznim navijacima. Posteno sudjenje danas a ja mogu samo pozeliti sto manje onakvoj krvmickih startova.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Vi o Musiji dok nam Amar bruka i gasi klub. Polako, ostacemo mi i bez imovine. Razjebace Amar i to. To je jedino sto jos nije razjebo i onda lagano gasenje. Sta nas briga navijacemo za Olimpik.
Pročepit će negdje.
Klub se gasi oni o sudjenju trube majko draga
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Meraak1921
- Kontakt:
Okupit se 500 ljudi i trazit ostavkegrbavicka1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:45A šta bi ti to tebra uradio života ti?!Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:40Mi se raspravljamo po forumu, ljudi nam gase klub neofirno, malo po malo
Sta nam je s masnicom
**** ga ko za sta? Jel uspio otjerat Badzaka definitivno? Mozda nam je sad cilj opstanak? Sjeverna Koreja

**** ga ko za sta? Jel uspio otjerat Badzaka definitivno? Mozda nam je sad cilj opstanak? Sjeverna Koreja
Cuva Bog Zelju svog!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I ja budala ne poslušam i evo me još uvijek režim,sam cugam i kontam skim bi se pomarisoHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 18:57Dobar ti je ovo prijedlog Machak al ovo je za ovu malo normalniju raju.U svakom slucaju hvala na prijedlogu.Machak je napisao/la: ↑09 apr 2021, 18:45Posto ce biti ljepo vrijeme, ja preporucujem setnju, kafici nude kafu za ponjeti, lagno na zrak sa drustvom, curom/zenom, djecom a kasnije samo pogledati rezultat utakmce.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 18:34Ima li ko kakav dobar prijedlog kako sutra pogledati tekmu a ostati normalan i ne ubiti koga.
Uopste ne gledati utakmicu, sem ako neko bas ima nerava da vidi hoce li se makar potruditi da daju gol i ostanu neporazeni.
Jedina svijetla tačka ste vi,svaka čast za ovaj pretpostavljam volonterski rad

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
To ti je ono vec standardno skretanje paznje sa prioriteta. Kriv je Vico, savez, pitari, politika, a po nekima najvise je kriv masnica

Pročepit će negdje.
A o cemu bi trebali? Pravim problemima.. Ma hajd. Lakse je vrtiti na nekoga drugoga uvijek nego pomiriti se sa cinjenicom da mozda krivica lezi kod sebe.
Eto dobro rece @moja malenkost, uzeo mi je rijec iz usta.
@igrajlopte 🐦
Svi mrš iz kluba!
Kanimo se tastature.
Kanimo se tastature.
- MocMahale444
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma nema od toga ništa. Svi puni ljubavi a ništa konkretno da se uradi. Danas samo ide ona IMT (ima'l mene tu) pa možda ću nešto i uraditi. Vidi kako je s državom pa prenesi to na Želju i sve će ti biti jasno. Nema više pokreta, zanosa, nema vodja istinskih. Sve uvlakachi u shupak i gledanje vlastitih koristi. Isto mislim i za Manijake tj. TM i sve podgrupe. Da je staro vrijeme već bi oni bili postrojani ko u vojsci od Dzilde, Zeme...nije to to vrijeme više...jbes gaMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:02Okupit se 500 ljudi i trazit ostavkegrbavicka1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:45A šta bi ti to tebra uradio života ti?!Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:40Mi se raspravljamo po forumu, ljudi nam gase klub neofirno, malo po malo
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.