Ništa manje nije zanimljivo ni za opstanak.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Shategabri
Re: La Liga
Ogranicen igrac ybg. Iskoristiti njegove fizikalije i staviti ga na wing-backa jer za krilo nema fudbalskog IQ-u a to se ne moze 'natrenirati'. Dzaba ti brzina i dribling kad spustis glavu i ne znas sta ces s loptom. Nek nabaci malo kila i wing-back pozicija rodjena za njega.
Visilo je izjednacenje u zraku, ali vise me ljute sve sanse koje su trebale bit gol.
Kroos, Vasquez, Marcelo.
3 100% sanse, a gdje su Vinijeva ocajna dodavanja i Odriozolina...
Kroos, Vasquez, Marcelo.
3 100% sanse, a gdje su Vinijeva ocajna dodavanja i Odriozolina...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ajd bar imamo zanimljivu ligu do kraja jer su ovim ostalim uglavnom poznati pobjednici ili imaju veliku prednost, ovako će biti zanimljivo pratiti, ko bude imao više sreće i znanja će osvojiti, opet najmanje šanse dajem Atletiku da osvoji, jednostavno ta ekipa da ima 20 bodova prednosti oni bi nekako prokockali sve to. Jedino što može biti neka prednost jest ako Real prođe dalje u Ligi prvaka, tu su ti odmah još dvije jake utakmice, dok će ovi odmarati.
I jedni i drugi će kiksati do kraja sezone ne jednom nego dva puta, ništa ovdje nije gotovo....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Iskreno nisam ga vidio do trenutka kad je trazio novi dres
Ali je tuzno kako je vec godinama nikakav faktor u bitnim utakmicama
Benzema pokazao klasu i sta je big game player
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lik produzio 4 minute, bilo 6 izmjena, on namjestao opremu 3 minute, prekid kod trazenje penala Barcelone, crveni Casemiru
Don't believe the hype.
Procitah na "Goal" sajtu od kako je Ronaldo otisao iz Reala Messijev ucinak u El Klasicima:
7 utakmica 0 golova 0 asistencija.
Ipak je istina da su jedan drugog mentalno gurali da budu sto bolji, iako to nece priznati. Mada i godine uzimaju maha.
7 utakmica 0 golova 0 asistencija.
Ipak je istina da su jedan drugog mentalno gurali da budu sto bolji, iako to nece priznati. Mada i godine uzimaju maha.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- kontrasviju
- Kontakt:
Samo zamisliti Kyliana na njegovom mjestu večeras.Hare1902 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:07Ogranicen igrac ybg. Iskoristiti njegove fizikalije i staviti ga na wing-backa jer za krilo nema fudbalskog IQ-u a to se ne moze 'natrenirati'. Dzaba ti brzina i dribling kad spustis glavu i ne znas sta ces s loptom. Nek nabaci malo kila i wing-back pozicija rodjena za njega.
Al Eder bome jos jedna velika tekma prekucana bez greske. Lik je novi Pepe.
Istina,skinuo je i Benzemi loptu s glave za lagani pogodak Ali se ne mogu oteti dojmu da bi mnogo manje bili opasni da on nije na terenu,koliko god da Kroos i Modric salju fenomenalne lopte preko odbrane moras imati igraca koji ima motor u guzici da se stvori za sekundu pred sesnestercem,npr Goes to nikada ne bi mogao,ne treba zaboraviti ipak da je veceras iznudio faul za drugi gol i gurnuo u zicer Fedea ali jbga stativa sprijeci vjerovatno vec tada gotovu utakmicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ona lopta vanjskom bukvalno kao da upravlja joystickom sa njom... Modric je enigma sa 35 godina i dalje nezamjenjiv u veznom redu. Ma svi koji su usli sa klupe kao da ne igraju godinama Marcelo Isco... Mariano ne moze da potrci vise nekad je bar hitrost imao. Sad strahovanje i protiv losijih rivala zbog velikog broja povrijedjenih i suspendovanih igraca.TonySosa je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:27Samo zamisliti Kyliana na njegovom mjestu večeras.Hare1902 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:07Ogranicen igrac ybg. Iskoristiti njegove fizikalije i staviti ga na wing-backa jer za krilo nema fudbalskog IQ-u a to se ne moze 'natrenirati'. Dzaba ti brzina i dribling kad spustis glavu i ne znas sta ces s loptom. Nek nabaci malo kila i wing-back pozicija rodjena za njega.![]()
Modrić mu ko rukom dijelio lopte, al džaba. Valjda odradi protiv Liverpoola pristojno.
![]()
-
bogdanbogdanovic
- Kontakt:
Luka je jednostavno bog fudbala.. Najveci igrac s ovih prostora svih vremena!
Hajd' bar smo zivjeli u eri Messija i Ronalda, vrijeme je za neka nova lica.Vjerovatno nas ocekuje nadmetanje Haaland i Mbappea narednih 15-ak godina.kontrasviju je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:26Ma prije bi rekao da je ovo glavni razlog.![]()
I jedan i drugi su ozbiljno ispuhali.
Ne treba se zalijetati.
Nisu ti ove utakmice (Liverpool i ova) neko mjerilo defanzivnih kvaliteta. I Nacho je odigrao bez greške, ako me razumiješ. Presudio je izostanak Varanea (na povredu Rame) i Ćelo je morao krpiti defanzivne nedostatke nešto defanzivnijim pristupom. Pa Benzema i Vinicius su pratili svoje igrače i do vlastitog šesnesterca u nekoliko navrata.
Ne kažem da je momak flop, nego je jednostavno prerano davat takve zaključke.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Opet Real je obje utakmice igrao sa rezervama u odbrani, a pola ove vecerasnje sa najgorim desnim bekom kojeg sam ja u zivotu gledao i Eder je oba puta bio fenomenalan. Ima sve potrebno za vrhunskog stopera, barem sto se defanzive tice. S loptom u nogama je vec upitan al opet ne mozes od svakog stopera ocekivati da bude Ramos.messilla je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:38Nisu ti ove utakmice (Liverpool i ova) neko mjerilo defanzivnih kvaliteta. I Nacho je odigrao bez greške, ako me razumiješ. Presudio je izostanak Varanea (na povredu Rame) i Ćelo je morao krpiti defanzivne nedostatke nešto defanzivnijim pristupom. Pa Benzema i Vinicius su pratili svoje igrače i do vlastitog šesnesterca u nekoliko navrata.
Ne kažem da je momak flop, nego je jednostavno prerano davat takve zaključke.
Van svake sumnje.bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:34Luka je jednostavno bog fudbala.. Najveci igrac s ovih prostora svih vremena!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.