Da, zahebao ga je Griezman kod onog gola. Djeluje jako krut na lopti.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: La Liga
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Do onog ubacaja uopce nije trebalo doci da Odriozola nije imbecil. Kazo mu je po primljenom golu je.bo od do.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:42Da, zahebao ga je Griezman kod onog gola. Djeluje jako krut na lopti.
1:09 
Nije ni do prvog gola benzeme trebalo doći da je Araujo bio ispred njega, isto kao što do gola Kroosa nije trebalo doći da se nije odbila lopta...pa je došlo.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:43Do onog ubacaja uopce nije trebalo doci da Odriozola nije imbecil. Kazo mu je po primljenom golu je.bo od do.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:42Da, zahebao ga je Griezman kod onog gola. Djeluje jako krut na lopti.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 10 apr 2021, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam goreg igrača dugo vidio. Doslovno bi ga Halid Šabanovoć mogao zamijeniti.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:43Do onog ubacaja uopce nije trebalo doci da Odriozola nije imbecil. Kazo mu je po primljenom golu je.bo od do.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:42Da, zahebao ga je Griezman kod onog gola. Djeluje jako krut na lopti.
⚜️~⚜️~⚜️
Odriozola se nasao na nicoj zemlji,ne braneci nista ja ne znam kako se lik ukopao onako daleko od lopte u trenucima kada se probija njegova strana,zamalo je i Alba postigao gol par minuta kasnije jer ovaj ne zna gdje se nalazi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To nisu klasicne maloumne gresne u postavljanju kao ovo Odriozolino.Derdiyok je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:44Nije ni do prvog gola benzeme trebalo doći da je Araujo bio ispred njega, isto kao što do gola Kroosa nije trebalo doći da se nije odbila lopta...pa je došlo.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:43Do onog ubacaja uopce nije trebalo doci da Odriozola nije imbecil. Kazo mu je po primljenom golu je.bo od do.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:42
Da, zahebao ga je Griezman kod onog gola. Djeluje jako krut na lopti.
Eh što ga Moriba na zabi na kraju, qrc bi se sad pisali mitovi i legende o Ederu, Modriću, Krosu itd 
- LlullSergio
- Kontakt:
Dobar je Eder s loptom, po meni cak i malo bolji od Varanea, samo je njegov problem lijeva noga. Tu je jako tanak, sve dok igra desnog stopera nema problema sa njim, vec lijevo je to veci problem. Mada to su problemi koji se ticu iznosenja lopte i igre sa loptom. On je meni defanzivno briljantan igrac i to je pokazivao u Portu i za to i jeste placen 50 miliona, druga je stvar sto se nije naigrao u ove 2 sezone.
Sve u svemu on i Nacho su kao rezervni tandem centralnih bekova odradili vrhunski posao u ove 2 utakmice, bez ikakve zamjerke od mene, jos uzmi u obzir da Eder nije bio ni planiran za te 2 utakmice.
I da Luka Modric, odakle mu snaga i energija. Imam osjecaj da bi vec sutra mogao igrati novu utakmicu.
Sve u svemu on i Nacho su kao rezervni tandem centralnih bekova odradili vrhunski posao u ove 2 utakmice, bez ikakve zamjerke od mene, jos uzmi u obzir da Eder nije bio ni planiran za te 2 utakmice.
I da Luka Modric, odakle mu snaga i energija. Imam osjecaj da bi vec sutra mogao igrati novu utakmicu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Real je imao 4-5 100% šansi. A Kroos imao oko 96% tacnih dodavanja ako se ne varam
Što se Viniciusa tiče, mislim da je pregorio, odigrao je 2 utakmice visokog intenziteta u par dana, palio malo malo šprinteve, vraćao u odbrani.
Po meni jako dovar talenat.
⚜️~⚜️~⚜️
Eder je, za sad, dobar igrac za klupe koji moze uskociti i odraditi dobar posao kada ekipa ima problema sa povredama i kartonima te da odradi neke utakmice protiv losijih ekipa za rad odmora prvotimaca. Dakle jako koristan i potreban igrac za ekipu i to je to, nemojmo sad od njega Pepea praviti. 
- Nail for Real
- Kontakt:
A je li igrao Messi? Sta mu je, da nije prehladjen?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Messi vec tri godine nije El Clasico odigrao, jbg.
Mi mrtvi, ovi debili nas opet ne mogu dobit, zalostan klub. Onaj mijenja dres haha, 40 sekundi mu bio suh, idiot.
Mi mrtvi, ovi debili nas opet ne mogu dobit, zalostan klub. Onaj mijenja dres haha, 40 sekundi mu bio suh, idiot.
- Nail for Real
- Kontakt:
Red je spomenuti ovog gospodina. Copor pasa kao po obicaju pravio pritisak a on odsudio perfektnoanonymousHD je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:10Messi vec tri godine nije El Clasico odigrao, jbg.
U Barci na prvom treningu ih uce kako galamiti sudiji
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rožajac, taj gospodin je mogao komotno svirnuti onaj start na dancem, Rami se nekad sviralo i za manje, al eto napravio se da ne vidi 
- anonymousHD
- Kontakt:
Pique klosar sa tribina sisao da prigovara sudiji. Modric mu prisao govori mu "to dosao da prigovaras sudiji" hahaha.
Najveci idiot uz Albu i Xavija koji je igrao za Barcelonu.
Najveci idiot uz Albu i Xavija koji je igrao za Barcelonu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Naravno da treba prigovarati zbog onakve smijurije od nadoknade. Trebalo je bar 6 minuta biti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Nail for Real
- Kontakt:
Na Di Stefanu ne igra zenska sekcija, muski fudbal samo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zlatna lopta, najteža pozicija u fudbalu, nosi Real na leđima.
⚜️~⚜️~⚜️
- LlullSergio
- Kontakt:
Babuka igrice, i špic i playmaker, sve igra.
- anonymousHD
- Kontakt:
2 min u prvom, 4 u drugom, eto 6 minuta, dosta vam.
Modric odrzao cas fudbala. Najbolja desetka na svijetu.
Modric odrzao cas fudbala. Najbolja desetka na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.