FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rodjendan Lazare..............
Valjda na lepimPopović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Dok sam u Sarajevu pričam na ijekavicidjale je napisao/la:Valjda na lepimPopović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama..
Hajde lazare,hajde Lazare..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
de nam nesto lazo na ovom japanskom valjda si naucio dok si gore bioPopović Lazar je napisao/la:Dok sam u Sarajevu pričam na ijekavicidjale je napisao/la:Valjda na lepimPopović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama..
![]()
svoj ti pos'o !
izofiro si se da si lažni Lazo, ko da je WalterPopović Lazar je napisao/la:Dok sam u Sarajevu pričam na ijekavicidjale je napisao/la:Valjda na lepimPopović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama..
![]()
hahahaha koje provale
すべてのおかげでお祝い

Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovaj Sipovac je glup samo tako, cuj Vukelja je slobodan igrac, ali u ŽELJU, Sarajevo i ostale moze otici jedino ako uplate 100.000 KM , koji idol ...pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
na izvoru drugi dio sa osimom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Znas i sam kako to ide, prvo se ovi mali klubovi okupe i obave prozivku igraca, te pocnu trenirati i onda kao slag na tortu, odnosno ozvanicen pocetak prirepema ide prozivka najveceg kluba u drzavi, i tek tada ce svi moguci portali, novine... bilo koji durgi mediji biti pretrpani slikama prozivke i prvog treninga na grbavici...19TM87 je napisao/la:joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo
-
amarpustahija
- Kontakt:
Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
Pa jesmo zainteresovani ali ako se ovo pokaze tacnim onda nema sanse da ga dovedemo jer ne vrijedi toliko para...nick je napisao/la:a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
19. januara ako se ne varamamarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
jeste 19 tognime_tm87 je napisao/la:19. januara ako se ne varamamarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Posto samo naglabate evo par informacija.
Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.
Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.
Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.
Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.
Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?PL BiH -1 je napisao/la:Posto samo naglabate evo par informacija.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
sto se tice vladavica sve je zavrsio sa olimpilom plata mu je 10.000 a koliko je na ruke dobio ne bi znao reci tacnoOmar500 je napisao/la:Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?PL BiH -1 je napisao/la:Posto samo naglabate evo par informacija.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 18 gostiju.