FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

damirfile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirfile » 10 jan 2011, 15:56

Sretan rodjendan Lazare..............

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 jan 2011, 16:00

Popović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama. :)
Valjda na lepim :D .

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 10 jan 2011, 16:01

djale je napisao/la:
Dok sam u Sarajevu pričam na ijekavici :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jan 2011, 16:03

Popović Lazar je napisao/la:
djale je napisao/la:
de nam nesto lazo na ovom japanskom valjda si naucio dok si gore bio :D
svoj ti pos'o !

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 jan 2011, 16:05

Popović Lazar je napisao/la:
djale je napisao/la:
izofiro si se da si lažni Lazo, ko da je Walter :D . Lazo je jos u Bg-u :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 jan 2011, 16:45

hahahaha koje provale

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 16:49

すべてのおかげでお祝い :mrgreen: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 16:50

Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 jan 2011, 16:53

pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 16:53

pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
Ovaj Sipovac je glup samo tako, cuj Vukelja je slobodan igrac, ali u ŽELJU, Sarajevo i ostale moze otici jedino ako uplate 100.000 KM , koji idol ... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2011, 16:54

joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 jan 2011, 17:00

na izvoru drugi dio sa osimom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jan 2011, 17:02

19TM87 je napisao/la:joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo :D
Znas i sam kako to ide, prvo se ovi mali klubovi okupe i obave prozivku igraca, te pocnu trenirati i onda kao slag na tortu, odnosno ozvanicen pocetak prirepema ide prozivka najveceg kluba u drzavi, i tek tada ce svi moguci portali, novine... bilo koji durgi mediji biti pretrpani slikama prozivke i prvog treninga na grbavici...

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 10 jan 2011, 17:09

Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 17:11

nick je napisao/la:
a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...
Pa jesmo zainteresovani ali ako se ovo pokaze tacnim onda nema sanse da ga dovedemo jer ne vrijedi toliko para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 17:16

amarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
19. januara ako se ne varam

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2011, 17:17

nime_tm87 je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
19. januara ako se ne varam
jeste 19 tog
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2011, 18:05

Posto samo naglabate evo par informacija.

Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.

Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 18:08

PL BiH -1 je napisao/la:Posto samo naglabate evo par informacija.

Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.

Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.
Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 10 jan 2011, 18:15

Omar500 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Posto samo naglabate evo par informacija.

Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?
sto se tice vladavica sve je zavrsio sa olimpilom plata mu je 10.000 a koliko je na ruke dobio ne bi znao reci tacno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, MukiBek, nedimnedo i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []