FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dejavu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dejavu » 11 apr 2021, 16:16

voltron30 je napisao/la:
11 apr 2021, 16:09
Amare, hvala ti za Newcastle, za razbijanje pitara, za 10 trofeja, za rekorde lige... ali ovo vise nisi ti. Ja te necu vrijedjati, jer uvijek pamtim ono dobro, lose cu zaboraviti. Nisam vrijedjao ni Misketa, iz istih razloga.

Haj'mo bar malo dostojanstva da imamo, aludiram na prave navijace. Poltroni su nas i doveli ovdje gdje smo sada.
:salut: :salut:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 11 apr 2021, 16:16

MrkiMedo je napisao/la:
11 apr 2021, 16:14
Roki12 je napisao/la:
11 apr 2021, 13:59
Sad se možemo i ugasiti što se mene tiče,samo da brkata somina nije na čelu kluba,odvratnijeg insana dugo vidio nisam
Navijaci misketa i navijaci amara.
“Oni koji slave ovo nisu nista bolji od onih koji su slavili ono od prije dvije godine i par mjeseci.“
:clap: :thumbup:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 11 apr 2021, 16:16

Admir74 je napisao/la:
11 apr 2021, 16:13
Kakav Nalić. Bolje NIKoGa!
Nova uprava, administracija, novi skusptinari pa onda trener ... dosta vise.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 apr 2021, 16:17

Vidjelo se jucer da ne ide i da se ne mogu zbiti redovi. Rastanak je bio neizbjezan u narednih sedmicu, 15 dana da se nije desilo danas. Amare, hvala ti na prosloj sezoni. Sve mimo toga je bilo jako lose za tvoj nivo, ali Boze moj.

Jedna era je zavrsena. Sad su kljucni potezi koje cemo povuci. Nema vise potrebe za uporedjivanjem ili slicnom stvari. Svi su oni otisli na neki nacin sad zgusnuti redove.

Nalic do kraja sezone ok rjesenje jer je rezultat nebitan, ali za narednu sezonu ne znam iskreno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 apr 2021, 16:17

voltron30 je napisao/la:
Amare, hvala ti za Newcastle, za razbijanje pitara, za 10 trofeja, za rekorde lige... ali ovo vise nisi ti. Ja te necu vrijedjati, jer uvijek pamtim ono dobro, lose cu zaboraviti. Nisam vrijedjao ni Misketa, iz istih razloga.

Haj'mo bar malo dostojanstva da imamo, aludiram na prave navijace. Poltroni su nas i doveli ovdje gdje smo sada.
Amar nesljivi uvrede, a na poziciji kojoj je i na sta lici klub... Bezpotrebno ga braniti, od onih koji ga pljuju. Dobro je svima izvadio zivac od priprema pa do sada. Na kraju uvjek svak svakome halali.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 11 apr 2021, 16:18

ReX je napisao/la:
slika

Za Amara, Selimovica, i ostale njegove ljude..ups, poltrone.. Zivjeli.
Jel povecana dnevnica?

Nece vala ni supcina mix u Zelju pa makar.

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 11 apr 2021, 16:18

Nadam se da ovo nije još jedna u nizu od kozmetičkih promjena na koje smo već odavno navikli. Definitivno nam je potreban potpuni reset. Želja mi je da poklon za stogodišnjicu (kad smo već ostali bez titula) budu naznake ozbiljnog fudbalskog kluba na svim poljima, te jasni ciljevi i vizije. "Navijači" jednog lica, a ne Željezničara, daleko vam bio stadion Grbavica!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 11 apr 2021, 16:18

Brko brate sretno, hoce srce da mi pukne sto si ovako otisao i sto nam nisi donio titulu yebiga nije islo. Vjerujem da si dao sve od sebe. Sretno u daljnoj karijeri sve najbolje ti zelim. A ovi sto te nazivaju kamatarom i sto kao slave dan pobjede to su ostaci one kharine od covjeka ali se necemo obazirati na njih. Sam si kriv sto si se okruzio budalama ali si uvijek htio da si ti centar. Ja te ne mogu vrijedjati jer si mi svu srecu zivota donio. Hvala ti za trofeje. Sretno AMAR AMAR OSIM OSIM!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 11 apr 2021, 16:21

LjoZee je napisao/la:
11 apr 2021, 16:17
Vidjelo se jucer da ne ide i da se ne mogu zbiti redovi. Rastanak je bio neizbjezan u narednih sedmicu, 15 dana da se nije desilo danas. Amare, hvala ti na prosloj sezoni. Sve mimo toga je bilo jako lose za tvoj nivo, ali Boze moj.

Jedna era je zavrsena. Sad su kljucni potezi koje cemo povuci. Nema vise potrebe za uporedjivanjem ili slicnom stvari. Svi su oni otisli na neki nacin sad zgusnuti redove.

Nalic do kraja sezone ok rjesenje jer je rezultat nebitan, ali za narednu sezonu ne znam iskreno.
Joldić em je jeftiniji, em nije ubleha poput Nalića. Ako ćemo već tražiti trenera kratkoročno, tj. samo do ljeta. Pun mi je ku*ac više tih raznih trenerskih imena.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 apr 2021, 16:21

Senadu Misimovicu ponuditi ako treba i mjesto sefa struke ali taj covjek se mora vratiti u klub.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 apr 2021, 16:24

A sta mislite da li je sad dobro vrijeme za Senad i Amar zajedno :urnebes:
Pročepit će negdje.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 11 apr 2021, 16:26

Neozbiljan pristup. Podržavam smjenu Osima, nije se pokazao zadnju godinu, ali prvo se morala naći kakva-takva zamjena, a ne sa magarca na pod. Nista, za nadati se da ce na ljeto doći neki kvalitetan trener, i da će doći kvalitetna uprava... a u sve sto pise sumnjam, mislim da zapravo niko nece promijeniti situaciju u klubu, uvijek ce faliti nesto... tuzno...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 11 apr 2021, 16:27

Ne znam fakat..
Baš se gorko osjećam.
Nemaš ti trenera u ligi i u regionu da je kvalitetan a da ga mi možemo platiti.
Jedini kojeg vidim ko ima neki mangupluk i kvalitet je Lalatović, ali šanse za njim su nikakve.
Svi ostali, koji dođu, biće od ove bande na terenu smjenjivani kroz 2 do 3 mjeseca, i stalno ćemo se vrtit.
Najveće zlo kluba su igrači !

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 11 apr 2021, 16:27

Jako sam sretan sto se ovako zavrsilo, a ne sa prijetnjama i bakljama. Jug mu je dao sansu, istrpio ga, kulturno prozvao sa cinjenicama i odlazak je bio logican. Mi nemamo puno legendi i ne treba da se baca ljaga na nekoga naseg. Mene ne bole odlasci Krcmarevica ili Kostica, ali Amar, Oda, Edis, Adzem kad odu ne bude mi pravo. Mada sam kazem sretan iskljucivo sto nije bilo seljakluka. A i svaka promjena ulijeva nadu i optimizam.
Ja ne mogu da vjerujem da se neko nasladjivao kad je Miske odlazio ili sad Amar. Pa to su ljudi koji su dosta dobrog uradili za nas klub. Grijesili su, bili egoisticni, ali niko nije imao losu namjeru. Pogotovo ne neko ko ima 10 od 16 trofeja kluba, ko je ulijetao sa svojim novcem, lobirao, izlazio na teren u majicama grupe, nije htio poceti utakmicu dok ne udju svi nasi navijaci, na dalekim gostovanjima prilazio Manijacima...to se ne moze zaboraviti, niti zanemariti. Idemo dalje !!!
Izgleda nista od Nalica.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Graf
Kontakt:

Post Postao/la Graf » 11 apr 2021, 16:28

voltron30 je napisao/la:

:thumbup:

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 11 apr 2021, 16:28

voltron30 je napisao/la:

Potpis!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 apr 2021, 16:29

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
11 apr 2021, 16:18
Brko brate sretno, hoce srce da mi pukne sto si ovako otisao i sto nam nisi donio titulu yebiga nije islo. Vjerujem da si dao sve od sebe. Sretno u daljnoj karijeri sve najbolje ti zelim. A ovi sto te nazivaju kamatarom i sto kao slave dan pobjede to su ostaci one kharine od covjeka ali se necemo obazirati na njih. Sam si kriv sto si se okruzio budalama ali si uvijek htio da si ti centar. Ja te ne mogu vrijedjati jer si mi svu srecu zivota donio. Hvala ti za trofeje. Sretno AMAR AMAR OSIM OSIM!
Bas tako , brate dusa me boli :roll: ****.li Vam majku usta prodane picke od igraca.

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 11 apr 2021, 16:30

Ritamreda je napisao/la:
11 apr 2021, 16:27
Jako sam sretan sto se ovako zavrsilo, a ne sa prijetnjama i bakljama. Jug mu je dao sansu, istrpio ga, kulturno prozvao sa cinjenicama i odlazak je bio logican. Mi nemamo puno legendi i ne treba da se baca ljaga na nekoga naseg. Mene ne bole odlasci Krcmarevica ili Kostica, ali Amar, Oda, Edis, Adzem kad odu ne bude mi pravo. Mada sam kazem sretan iskljucivo sto nije bilo seljakluka. A i svaka promjena ulijeva nadu i optimizam.
Ja ne mogu da vjerujem da se neko nasladjivao kad je Miske odlazio ili sad Amar. Pa to su ljudi koji su dosta dobrog uradili za nas klub. Grijesili su, bili egoisticni, ali niko nije imao losu namjeru. Pogotovo ne neko ko ima 10 od 16 trofeja kluba, ko je ulijetao sa svojim novcem, lobirao, izlazio na teren u majicama grupe, nije htio poceti utakmicu dok ne udju svi nasi navijaci, na dalekim gostovanjima prilazio Manijacima...to se ne moze zaboraviti, niti zanemariti. Idemo dalje !!!
Izgleda nista od Nalica.
Potpis.
Vico, moze li liga po pola?

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 11 apr 2021, 16:33

Otkad nismo bili 7. ?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 apr 2021, 16:34

Hvala Amare za sve. Idemo dalje.

Željo nije Amar, Željo nije Misimović , Željo je svih nas!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Dofu, GIBRA, MoSaZeLjo1921, ristagrad, Sarun, Vanja8, WeekendOffender i 69 gostiju.